Gå til innhold

runekm

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av runekm

  1. Veldig bra jobba! :-) Jeg klarer ikke å få sendt deg 0,000000000000000000000000000000000001 flasker med Winforce Isotone, men du skal i alle fall få et lite gavekort :-)

     

    Jeg var midt i noen større kodeendringer i butikken, da jeg leste artikkelen i stad. Holder på å fikse butikken sånn at alt skal være 100% live hele tiden. Dvs at snart vil det være sånn at i det øyeblikket vi oppdaterer en pris, kampanje eller sideinnhold backend, vil dette umiddelbart også bli oppdatert hos alle kundene som har de nettsidene oppe, uten at de behøver å foreta reload. Dette er ikke fullstendig ferdig, men blir lansert snart.

     

    Men uansett da jeg leste artikkelen, ble jeg klar over at det kanskje ville være mulig å kjøpe negative antall av varer ved å manipulere dataene. Jeg patchet dette i hui og hast samtidig som jeg kommenterte her, og lanserte så en nye versjon av butikken som inkluderte all den andre koden som har vært endret på den siste tiden (absolutt ikke den måten man skal deploye ting på!) - og så dro jeg ut uten å ha internettdekning. Det medførte at betalingsløsningen var brukket en liten stund der. Den er oppe igjen nå.

     

    Ser at du har funnet ut av nettbutikken vår også har implementert dark mode. Dersom du leter bittelitt, vil du også kunne finne en god del "easter eggs". Et tips er konamikoden, men det er flere :-)

  2. 2020 Roadster skal ha topphastighet på over 400 km/t og gjøre 0-100 km/t på 2 sekunder, med kun ett gir, så det er ikke snakk om store kompromisser.

     

    Er det bekreftet at denne bare skal ha ett gir? Jeg har hele tiden tatt det som en selvfølge at de kom til å bruke gir på denne, i.o.m. den ekstreme akselerasjonen, toppfarten og rekkevidden den skal ha. Rimac ser jo ut til å få det til å fungere ganske så bra på sine biler med dobbel-clutch-girkasse, så jeg synes det er rart hvis ikke Tesla også benytter denne løsningen på den nye Roadsteren.
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...