Gå til innhold

Kalvadoss

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kalvadoss

  1. Du vet dette er en NAS, ikke en vanlig ekstern harddisk? Kan brukes som vanlig ekstern også ser det ut til, men det at den har NAS-muligheter gjør bare at den er enda billigere i forhold til hva du får!

     

    Ser rett å slett ikke på det som noe problem :cool:

     

    Må jo få si at jeg var på utkikk etter en NAS med usb mulighet og når jeg fant det til denne prisen var det bare å bestille sporenstraks og jeg mener alle som er på utkikk etter disk uansett bruk burde seriøst vurdere denne :thumbup:

  2. Skulle tro det hadde endel å si når du ikkje lenger har nok resurser til kjøre lyd. Men integrerte lydkort har eg ikkje noen gode erfaringer med, når eg spiller musikk på min bærbare så blir det mye susing, dette e visstnok normalt.

     

    Har en venninne som har en gammel bærbar som sliter med det samme som deg, høres litt rart ut at lyden hakker avogtil med tanke på at du virker ha en nyere maskin. Skulle tro du hadde fått endel spyware/virus eller noe, ta en reinstall av windows evt prøv først å bare logge på med en annen bruker.

  3. Last ned og installer ac3filter og velg spdif passtrough for ac3 og dts. Merk deg at du også må gjøre dette i lydinstillinger for lydkortet ditt. Dette fungerer på alle lydkort som har spdif som jeg vet om har selv brukt dette de siste 5+ årene. Om det e noe mer du lurer på så ligger det en haug med guider ute :grin:

  4. Mitt gamle Audigy 2 zs kort har begynnt å gi tegn til at det vil byttes ut. Venstre front og center fungerer bare når kortet har fått en halvtime-time å varme seg opp på :ermm:

     

    Så nå leter jeg etter en erstatter, har egentlig lite til overs for creative pga deres måte å drive forretning på for tiden men om det er eneste mulighet for å få grei lydkvalitet med støtte for skikkelig surround i nye spill så får det bare være sånn.

     

    Hadde uansett vært bra å høre litt anbefalinger/erfaringer for å se hvilke alternativer jeg har. Har ingen formening om pris, koster jo uansett ikke så mye for lydkort med mindre du skal ha noe å produsere musikk med.

     

    Takker for alle innspill :)

  5. Har selv hatt dette oppsettet, altså samme forsterker og nesten samme høytalere, var vel gamle utgaven av 700 uten horndiskant. Hadde ingen problemer med å spille høyt nok hvertfall uansett lydkilde og brukte de i 75m2 stue. Så et eller annet gjør du feil.

    Som sagt tidligere her så må du bare prøve litt andre lydkilder og se, gjerne noe med optisk eller coax kobling for da finner du med en gang ut om d er feil på forsterkeren siden den da tar seg av alle signalene.(eltax høytalerne e hvertfall ganske lettdrevet)

    Forsterkeren e ikkje den beste kvaliteten men i forhold til pris e den meget oppegående.

  6. Hvilket som helst lydkort med optisk eller coaxial spdif ut klarer dette. Ligger guider ute for oppsett. Vet ikke hvilket lydkort du har på hovedkortet men på mitt forrige hovedkort som var 5 år gammelt så var d coax tilkobling og d fungerte som bare det. Kjøpte likevel et audigy 2 zs for d var mye bedre lydkvalitet på d meste ellers + på spill var d jo bra.

     

    Så for å oppsumere så kan du sikkert plukke opp noe til ca 100 lappen i prisguiden som e helt ok. :)https://prisguiden.no/vis_kategori....25&submit=S%F8k

  7. Lurer som emnetittel nok allerede har avslørt rett å slett på hvordan jeg kan bruke 2 lydkort samtidig til å spille av nøyaktig d samme materiale.

     

    Bakgrunnen for dette er ganske enkelt at jeg har 2 høytalersett der begge tar opp 3x minijack. Til film kommer jeg bare til å bruke det ene mens på musikk spesielt til fest vil jeg gjerne bruke begge :)

     

    Edit: Glemte å oppgi at eg faktisk allerede har 2 stk lydkort i maskinen. Et på hovedkortet realtek HD og et audigy 2 zs :)

  8. Vurderer å kjøpe Asus P5K https://prisguiden.no/product.php?productId=73507

    Og Intel Core 2 Duo E6420 https://prisguiden.no/product.php?productId=71303

     

    Har lest endel tester osv der asus sine P35 kort kommer meget bra ut men det er deluxe kortene som koster endel mer. Klarer ikke finne noe særlig forskjell i info på asus sine sider annet en bedre kjøleløsning og noen flere eSata porter og litt sånt dill. Lurte bare på om noen hadde noen synspunkter.

     

    E6420 virker jo genial med ca samme pris som E6400 og 4mb cache, meget overklokkingsvennlig skal den jo også være :)

     

    Anyways tenkte bare eg skulle føle litt på det og se om d kom noen negative innvendinger mot dette valget.

  9. Litt halveis OT:Det ble vel i sin tid laget et wrapper for Tombraider 1 som var optimalisert for OpenGL men bare med 3dfx. D wrappere gjorde var at du kunne bruke hvilket som helst grafikkort med OpenGL støtte. Det ble vel aldri helt ferdig utviklet og spillet ser den dag idag best ut om du har et 3dfx kort. Wrapperen var ikke en offisiell utgivelse.

     

    Om en slik wrapper skal være aktuell så må den være slik at kvaliteten på bildet opprettholdes, ytelse er ikke det viktigste.

    (kjeder meg litt på jobb så tenkte jeg måtte skrive noe piss i forumet :p)

  10. Ser for meg at sånne som meg som forøvrig ikkje har bra nok pc til å vurdere vista med d første, at vi blir sittende med piratversjonen i førsteomgang pga vi må ha penger til å kjøpe pcen til å drive dritten.

    Om en mnd eller 2 så kommer vel microsoft med samme tilbud som de kom med når de oppdaget at 99%av alle xp brukere kjørte pirat og d var ca halv pris om man kjøpte istedenfor å fortsette med pirat(akkurat d med prisen kor mye avslag d var husker eg egentlig ikkje og eg tok og litt hardt i med kor mange brukere som kjørte pirat). Så då kan d jo hende at eg endelig blir en lovens mann på dette området og :p

  11. Vil selvsagt ha mest mulig lagringsplass per disk, brenner nesten ikke noe ut til dvd lenger pga har for store filstørrelser på mitt hd innhold.

     

    Så her at d var en som mente at vi ikke ville laste ned 25-50gb selv med 100/100mbit og d vil eg si e tull, om du har plassen(du har kjøpt disken) og du vil ha beste kvaliteten så laster du selvsagt ned 50gb, tar jo ikkje mer enn litt over en time. Mens meg med min gode gamle linje 10/2mbit laster lett ned .ts mpeg 1080i serier på over 6gb e ikkje som om eg må sitte se på nedlastingen :p

     

    P.S min gamletraver takler ikkje komprimert HD innhold som x264 osv, men eg har en HD-projektor som eg liker å bruke derfor e d kjekt med skikkelig HD :)

  12. Skjønner ikkje korfor folk stresser sånn. Dette e jo litt som når man gikk fra egne 3dkort som f.eks 3fx, til de kortene man har idag. Spillindustrien styrer allerede utviklingen av det meste som har med underholdningsartikler som pcer, tver konsoller, osv. Kommer ikkje til å skje over nattet dette her og du ska bare se at når/hivs gpu er integrert i cpu så kommer det en mengde forskjellige kombinasjoner der noen er beregnet på spillere andre ikkje.

     

    Jepp 10øre fra meg.

  13. @c-man: Hvorfor må disken du installerer på være master ved bruk av IDE? Jeg mener det er jo bare til å velge riktig boot rekkefølge og installere xp der d er ledig plass.

     

    Om du booter fra xp installasjons cden skal d uansett komme opp valg for å slette partisjoner. Tror du bare må inn i bios og velge riktig boot rekkefølge. CD først!

×
×
  • Opprett ny...