Gå til innhold

Horge

Medlemmer
  • Innlegg

    713
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Horge's innlegg in Displayport 1440p 165 hz hva er miste kravet? ble markert som svaret   
    Om det blir bedre med annen kabel er vrient å fastslå før du har testet, men la oss i hvert fall være enige om at det neppe er utsalgsprisen på kabelen som er avgjørende for kvaliteten.
     
    Du linker til en noname-kabel på 2 meter som koster 260 kroner hos Kjell, men 3 meter med vesa-sertifisert HBR3-kabel trenger ikke koste mer enn 314 penger: https://www.multicom.no/club-3d-club3d-displayport-14-hbr3/cat-p/c/p10297552.
     
    Det blir selvfølgelig for enkelt å dele prisen på antall meter, men 2 meter for 260,- og 3 meter for 314,- opplever jeg som ganske nøyaktig samme pris gitt den lille lengdeforskjellen.
     
    Det sagt, så oppfatter jeg noname-varianten hos Kjell som et billigprodukt, mens Club 3D fremstår som den dyre kabelen du sikter til. Vet det blir semantikk, men spør du meg, så vil jeg absolultt si at jeg synes den kabelen hos Kjell var veldig dyr...
     
     
    PS: Jeg har akkurat fått levert 3 stykk av 3-meteren fra Multicom; har ikke rukket å installere dem ennå, men ut fra hva jeg har sett i esken så virker det som de har veldig god byggekvalitet. Kjøpte også en på 4 meter, og den er virkelig tjukk og solid (https://www.multicom.no/club-3d-club3d-displayport-14-4m/cat-p/c/p10278443).
  2. Horge's innlegg in Wifi med mulighet for sentral styring av accesspunkt ble markert som svaret   
    Det finnes flere tilbydere av slikt. Selv har jeg veldig god erfaring med Ubiquiti UniFi, som også er i absolutt nedre prisklasse hva gjelder denne type utstyr. I UniFi-økosystemet finner du også switcher, gateway, cloudkey (styringsenhet for å bruke dine ord) og annet snacks som alle "snakker samme språk".
     
    Anbefaler at du leser litt om UniFi, og spør hvis det er bestemte ting du lurer på. =)
×
×
  • Opprett ny...