Gå til innhold

XxErrorxX

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XxErrorxX

  1. Jeg trenger ny pc men jeg greier ikke helt å bestemme meg for hva men jeg tror jeg har funnet det ut.

     

    Vil ha en pc som er HELT stille,plass til rundt 5-6 hdder ( har et kabinett fra før jeg kan bruke). Og denne pcen skal jeg bruke til 1080p filmer, og litt andre ting men bare små ting som office,msn,internett og sånne små ting.

    Vil helst at det skal koste rundt 3000kr. Og så hadde jeg tenkt å instalere windows 7 (64bit) på den som jeg har orginalt fra før.

     

    Men det viktigeste er at den er HELT stille .. Er så lei av pcen min som høres ut som et helikopter og jobber som en snegle .. og Xbox360en min da som også har helikopter tendenser.

     

    Det jeg trenger er vel : Hovedkort,ram,sjermkort,strømforsyning og prosessor.

  2. Klarte dette i går på en veldig simpel måte.

     

    Skal prøve og forklare så godt jeg kan:

     

    Når du kommer inn på Xbox-en, så er det jo en tittel ved navn "My Xbox". Den må du være på. På My Xbox kan man jo se profilen sin. Der man kan 'Switch profile, 'Switch Avatar', osv. Viss du går inn på den, så ser man "Join Xbox Live". Trykk på den. Registrer deg.

     

     

    Dette gjorde jeg, og etter jeg hadde gjort dette. Var alle mine savegames på min online profile. Alle mine achievments, og hele min gamerscore der.

     

     

    Ja men problemet er hvis ditt nick er opptatt og du må lage et nytt så får du ikke med deg noe fra den gamle profilen

  3. Må da finnes en enklere måte en en masse programmer osv?

     

     

    tja er da ikke så vansklig å koble hardisken din til en ledning, overføre de savegamene du vil ha på den nye profilen din + et savegame fra den nye profilen din. Så åpne savegamen fra den nye profilen din. Lagre informasjoen om profilen din og så resigne den til alle de andre savegamesa og overføre de tilbake til hardisken

     

     

    har hørt at noen spill så kan man få et savegame fra en profil til en annen via dashborde men da får man ingen achivments eller noe. Og det er vel kanskje noe dere vil ha også ?

  4. Der har dere alt dere trenger http://www.xboxhacker.net/index.php?topic=11474.0 Ellers så er det bare å søke på con savegames xbox360 eller no så finner dere greie prøgrammer til resigne savegames

     

    Men husk dere må først få tak i savegamesa. Den billigeste måten er vel å bare skru opp harddisk boksen og plugge laptop harddisken inn i pcen. Ellers så kan du gå på ebay eller noe og bestille et billig adapter

  5. Nei det er ikke vansklig å få registrert savegamesa til en annen bruker så lenge du har fysisk tilgang på filen. Den letteste måten er nok å enten få tak i en kabel til hardisken eller skru opp kovre på hardisken. Da kan du resigne savegamesa dine fra en gammel profil til en ny en :)

  6. Har gått å irritert meg en stund på at jeg bruker en SE W200i til vekkeklokke. Den lager forferdelig lyd og vær eneste gang jeg våkner så blir jeg sinna.

     

    Prøvd å endre alarmtone?

     

     

     

    ..... altså har du sett høytaleren inni en w200i ? diskanten i høyttalerene mine er jo seriøst over 100 ganger større en høytaleren i w200i .. ( har 2 cw al 1000)

     

    Men jeg kan jo kjøpe en sån sterioplugg sak til den da så jeg kan koble den på anlegge mitt men altså.. det hadde jo vært så sykt mye tøffere å få pcen til å gjøre tingene i stede.

  7. Har gått å irritert meg en stund på at jeg bruker en SE W200i til vekkeklokke. Den lager forferdelig lyd og vær eneste gang jeg våkner så blir jeg sinna. Så jeg lurte på om noen hadde noen råd til hvordan jeg kunne bruke anlegget og projektoren til vekkeklokke.

     

    Hadde jo bare vært dødskult om pcen var i dvalemodus frem til klokka 7 feks, så våknet den av seg selv, skrudde på en film eller nyhetene på feks nrk (via bakkenette med sån usbbakkenett antenne) og skrudde på projektoren med en IR port eller noe ? Og når det var så lyst at man av en eller annen grunn ikke greide å se projektor bilde eller ikke ønsket å våkne av en film\tvprogramm, at man da kunne ha elektriske gardinhengre som åpnet samtidig med at pcen skrudde på en radiokanal\sang eller no ?

     

    Så ting jeg trenger vil vel være noe sånt som :

     

    * En ok IR port ?

    * Et ok IR fjernkontroll program som kan lære alle typer IR fjernkontroller.

    * Et åpent vekkeklokkeprogram som tilater:

    - Vekke pc fra sovemodus

    - Åpne programmer+script

     

     

    Noen forslag til hvilken programmer jeg kan bruke ? om om en eller annen billig IR usbdings som fungerer med projektoren ( har en Optoma HD70 )

     

     

    Hmm kanskje gal kategori, men ja, jeg greide ikke helt å bestemme meg for hvilken kategori denne passet best i så hvis en mod har et bedre forslag så bare flytt på det.

  8. Nå kommer vel snart sony med en GPS-løsning til PSP-en hvor det følger med kart over hele skandinavia i den norske versjonen. Dette blir da en GPS man kobler i mini-usb-kontakten og får vel så vidt jeg vet kartet på UMD.

     

    Vet ikke om noen homebrew-kart som du søker.

     

     

     

    Tror psp\gps 290 er den gps motakeren du prater om ( den har vært i salg i japan en stund )

     

     

    Når kommer de kartene da ? Det eneste jeg vil ha er kart over norge :p Bryr meg ikke om hvem som har lagd det jeg :p Alt kan jo kopieres hvis man går inn for det ;) hehe

  9. Hei, noen som har funnet noen bra løsning på å få kart til pspen ?

    prøvde Global Map Download Tool, men for at jeg skulle få så bra kart at jeg kunne feks se gatene i oslo og sånt så tok hele karte over norge bli rundt 100gb eller no :S. Så det jeg lurte på var om noen har en bedre løsning enn å bare ha detaljerte kart over byene (altså at man lager et kart per by) fordi dette blir litt stress og veldig tidkrevende. Jeg vil ha detaljerte kart over hele norge :p

  10. Det er ingen som reparer mobiltelefoner mer.. i alle fall ikke på komponentnivå.. Hvis du finner noen som lodder BGA chips for deg så koster det nok ganske mye.. Det er garantert billigere å selge pdaen og kjøpe en ny.

    Tror nok mange reparer mobiltelefoner på komponentnivå. vet om mange som gjør dette. tror det hadde blitt dyrt å skifte pcb hver gang en komponent var defekt. de bruker jo mye av samme utstyr til å bytte bryter og pads etc.

     

    hvis det er slik du sier kunne jo alle bare drevet med dette og kun oppdatert firmware/software på tlf'ene.

     

     

    Hvis du ser på feks SE så er flere av modellene dems nesten identiske og k750 og W800.

    Grunnen til at nesten ingen gjør det er fordi vi lever i et bruk og kast samfunn. En dag har vi en mobil og vips kommer det en mobil med et eller annet upraktisk noe og så mååå alle ha den med en gang.

    Grunnen til at jeg vil oppdatere mobilen min er fordi at det er ingen qtek\htc mobiler som kan erstate den egentlig. Det eneste som er negativt med den er at den er helt på grenen til å være for stor og det er egentlig litt forlite minne på den til å bruke den til det den er ment for.

     

    Mobiler i dag handler mere om utsende en brukervenlighet og nytteverdi. Men jeg bruker mobilen min til å skrive notater i timen ( i mobil Word) og i bedriftsøkonomi så bruker jeg mobil exel til å skrive reineark. Og så er det iptlf på den og jeg kan sjekke mailen\gå på nette :p

    Den er og ser ut som sån en pocketpc burde se ut og være =) 6319-9000b.gif

  11. BGA er ikke ment for ettermontering, du er nødt til å varme opp hele kortet, da risikerer du at andre kretser mister kontakten eller blir ødelagt.. Det er best å la det være som det er eller kjøpe ny pda..

     

     

     

    jaja er flere på Xda-developers.com som har gjort det og fått det til å fungere.. Og hvis jeg hadde greid å instalere 64 mb ram på qteken min så hadde jeg slipt at den hele tiden henger seg og lever sitt eget liv

  12. jeg har fått tak i alle språkfilene jeg trenger for WM6, sitter bare å lurer på om jeg skal bruke den mest stabile wm6 som er kommet ut ( den er litt gammel) eller om jeg skal vente på en ny verson av den nyeste som har fått retta opp de nye feilene i det nye rom ...

  13. Det finnes noen versoner av WM6 som har lekket ut men de støtter ikke video samtale og de er som oftest ganske ustabil.. Men WM5 aku 3.5 er ganske bra .. kanskje ikke perfekt men bedre en de som er gitt ut..

  14. Hei jeg lurte på om dere viste om noen bra alarm programmer som kan bruke mp3er ??

     

    Har akkurat instalert WM6 på min Qtek 9000 og den støtter ikke alarm med mp3 bare såne teite lyder som fulkte med :( og det er ikke så gøy å våkne til de stygge lydene ..

     

     

    helst et programm som PocketAlarm bare gratis

×
×
  • Opprett ny...