Gå til innhold

TheRza23

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheRza23

  1. Jeg lurer først og fremst på om det er mulig å kjøpe et hovedkort slik at jeg kan benytte et Quadro FX-kort og et "spillkort" på samme hovedkortet. Slik at jeg kan bytte over skjermkabelen hvis jeg går fra DAK --> Spilling etc.

     

    Er dette mulig? Hvilket HK anbefales? Skal bruke Core 2 dual...775.

     

    Takk!

  2. Jeg kunne trenge litt hjelp/anbefaling ang. kjøp av skjermkort. Jeg trenger et kort som egner seg til Autodesk Architectural Desktop, og rendering vha Autodesk VIZ. Jeg har sjekket testen på:

     

    http://www.hwb.no/test/arbeidsstasjoner/st...sninger/21051/1

     

    Siden det er store avvik i hvordan kortene gjør det i de ulike testene lurer jeg på hvilke av testene jeg bør forholde meg til når jeg bruker ADT og VIZ? Dvs hvilke av testene i artikkelen representerer best bruk av ADT og VIZ?

     

    Er ikke veldig interessert i å punge ut 10 000 bare for et slikt kort...Håper på å greie meg med Quadro FX 1400 f.eks.

     

    Håper på litt assistanse! Takker!

  3. Vurderer å selge maskina mi fordi jeg har sluttet helt å spille spill...har et par andre maskiner som holder til det jeg skal gjøre fremover.

     

    Hardware:

     

    Hovedkort: DFI LanParty NF4 SLI-DR

    Prosessor: AMD Athlon 64 3700+ 2.2GHz

    Skjermkort: Gainward GeForce 7800GTX GS

    Kabinett: Cooler Master Stacker, Sort

    PSU: Hiper Type-R, 580 watt

    Minne: 2 GB (4*512MB). (OCZ Premier dual channel+Kingston Value)

    DVD-Brenner: NEC 3540A

    CPU-Kjøler: Thermalright xp-120 + 120mm Papst 12dB vifte

     

    Noen som vet hva jeg kan få for dette?

    På forhånd takk!

  4. Min Samsung S-ATA 250GB lager noen ganger en lang serie med hurtige tikkelyder under oppstart. Vanligvis står den og tikker i ca. 30 sekunder uten at noe skjer, så plutselig starter Windows. Har også opplevd at den bare står og tikker, da har jeg reboota og senere fått maskinen i gang igjen. Noen som vet hva dette er? Harddisken har holdt på sånn siden den var ny.

  5. Hei!

     

    Lurer bare på om noen kan gi meg et overslag for hvor mye jeg kan få for denne maskina:

     

    4 år gammel

     

    • Intel Pentium 4 2.0GHz (Klokket opp til 2.6GHZ)

    • 512 MB RAM (Crucial)

    • ASUS P4B533-E Hovedkort (m/lyd, nettverkskort, firewire, USB2 osv)

    • Western Digital Caviar harddisk. 120GB, 8MB Cache

    • Chieftec Dragon Kabinett

    • LG CD-Brenner, 40x brennehastighet

    • Pioneer DVD 500-M DVD-Spiller

    • Gainward GeForce Ti4400 skjermkort

     

    Takker for svar.

  6. Memtest viste ingen feil gitt. Satte inn en ekstra strømforsyning i kabinettet og prøvde å legge inn XP 64-bit, justerte opp spenninga på minnet til 2,8V. Plutselig gikk alt som en drøm...Tok ut ekstra psu og ting ser ut til å funke ennå, selv om jeg sitter og er livredd for ny blåskjerm.

     

    Jeg er ingen ekspert på (under)klokking av minne, så jeg lurer litt på hvordan jeg skal justere slakkere timings når jeg har to par med forskjellig minne. Noen som kan gi meg litt info? Takk for all hjelp så langt!

  7. Kjører en memtest nå uten at jeg tror feilen ligger der når dual channel ikke fungerer samme hvilke brikker jeg bruker. Dual fungerer fint på den andre maskina mi med alle brikkene...

     

    Snakket med netshop og de foreslo å justere opp spenningen på ram'en til 2,8V. Fungerte ikke det heller gitt... Kanskje problemer med harddisken? Den står og slurrer noe voldsomt noen ganger under lasting av windows...riktignok ikke hver gang men.

     

    Skulle kjøpt asus...

  8. Må dessverre hive meg på bølgen av de som har problemer med dette kortet. Skrudde sammen pc'en, flasha biosen og hele pakka, mot slutten av filkopieringa (ikke installasjonen) i windows xp får jeg blåskjerm med IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL og deretter en restart.

    Tok deretter ut den ene minnebrikka og plutselig fungerte det. Kjøpte meg en gigabyte mer med minne, tenkte den ene brikken var fucked...men neida. nekter å kjøre med mer enn en brikke i slottene. Minnet fungerer på min andre maskin i alle tenkelige kombinasjoner...justerte timings og skrudde opp spenninger på ramen men det vil ikke ordne seg. noen som har noen liknende erfaringer?

  9. Hallo. Kjøpte meg en ny pc for noen dager siden, og etter å ha satt sammen alle delene begynte problemene å melde seg allerede ved installasjonen av win xp. Et stykke ute i installasjonen fikk jeg blå skjerm med meldingen:

     

    [iRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL]

     

    I tillegg til dette stod det en del tips om å skru av memory shadowing osv...Så nevnte den noe om at Physical memory dump var ferdig.

     

    Det eneste jeg fant av nyttig informasjon var en referanse til HTTP.SYS, tydeligvis noe feil ved denne driveren.

     

    Noen som klarer å gi meg noen tips i denne saken? Kjøpte ekstra minnebrikker, uten at det så ut til å virke. Det merkelige er at jeg fikk installert XP når jeg tok ut den ene av de fire minnebrikkene jeg har inne. Blåskjerm kom ved bruk av dual channel. Har prøvd på OCZ og kingston i alle mulige kombinasjoner, men samme sak uansett. Single minnebrikke ser ut til å virke.

     

    Min hardware:

     

    OCZ 1024MB Premier Dual Channel

    PC-3200 2x512MB (2,5-3-3-7) 400Mhz

     

    2 x Kingston 512MB PC3200 CL3(3-3-3) 184-pin DIMM

    NON-ECC 400MHz

     

    DFI Lanparty SLI-DR

     

    Gainward GeForce 7800GTX GS

     

    Samsung spinpoint 250GB NCQ, S-ata osv...

     

    WD Caviar 120GB 8mb cache IDE

     

    Hiper 580W PSU

     

    NEC 3540A DVD-Brenner

     

     

    Håper på litt hjelp her, på forhånd takk!

  10. Hei, mulig dette er vært oppe til diskusjon her før men...er jo sinnsykt mange innlegg her.

    Jeg kjøpte meg Lanparty SLI-DR og satte inn 2x512mb ram i de oransje slottene. Alt gikk fint helt til windows-cd'en var ferdig med å kopiere de midlertidige filene, da fikk jeg feilmeldingen: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.

     

    Tok så ut den ene minnebrikken og prøvde med 512mb ram, da gikk det fint å legge inn windows xp. Skal prøve med den brikken jeg tok ut alene også, men tror

    den skal være fin, den er hvertfall ny.

     

    Type RAM:

     

    OCZ 1024MB Premier Dual Channel

    PC-3200 2x512MB (2,5-3-3-7) 400Mhz

     

    Håper på litt hjelp her, har lyst til å kjøre på 1024MB fremover....Takker!

  11. Jaja, endte opp med en single core prosessor (AMD 2,2Ghz Venice), men med Gigabyte K8NXP hovedkort, da kan jeg oppgradere til dual core senere hvis jeg trenger det. Zalman cpu-vifte.

    Ellers har jeg valgt et noe billigere kabinett, Cooler Master Wave, som burde holde til mitt bruk. Ellers kjøpte jeg de dyre OCZ-minnebrikkene og maxtor-disken på 300GB. Skjermkort ble 7800GTX.

    Takk for hjelpen alle som har kommet med forslag! Nå gleder jeg meg til jeg får pakke i posten...

  12. WoW! Takker og bukker Macfan!

    Jeg kjøper ikke PC veldig ofte så det er like greit å kline til med noen kroner med en gang. Husker jeg kjøpte min første Dell til 23 000 i 1996. Pentium 133Mhz var kongen på haugen. Nå benyttes den kun som offer for utløst frustrasjon...

     

    Fristende oppsett du har foreslått, kabinettet oser jo hvertfall av kvalitet...

    Har tenkt tanken å evt. putte inn en Pentium D i steden for AMD, men så på en nettside at den visstnok var vesentlig tregere på testene de hadde. Merker sikkert ingen forskjell i dag uansett.

     

    Får se hva jeg ender med, men jeg har absolutt fått noen fine ideer her ja.

    Kommer tilbake med mitt endelige valg når jeg får bestemt meg.

  13. Tenkte å bygge meg en ny maskin til en del spilling, men også til bruk av noen tyngre 3D-programmer i forbindelse med studiene. Skjerm har jeg allerede så det er kun selve kassa som skal handles inn. Tenkte på en pris rundt 17000, med et tak på 20000 (hvis det er noen vits å øke med 3000 da...).

     

    Er keen på AMD X2, 2,2GHz 2MB Cache (evt pentium D, den "billigste" varianten). Ellers står lista mi åpen for forslag, lurer blant annet på om det er noen vits i å gå for 7800GTX når det koster flesk så tidlig.

     

    Satser på noen svar, kom gjerne med noen spreke lister! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...