Gå til innhold

Preben_Bruun

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Preben_Bruun

  1. Enhver forhandler som selger Plextor, i likhet med Creative produkter, de fleste skjermer, Agfa etc. henviser forbrukeren til sluttbrukersupport som er satt opp at produsenten. Dette, etter min mening, er en mye bedre løsning enn å gå gjennom forhandler, noe som vanligvis tar dobbelt så lang tid.

     

    Plextor sin sluttbrukersupport er meget god, og de er vanligvis veldig raske med returer. Da jeg leverte inn en Plextor brenner til retur hos en ikke navngitt forhandler tok det tre uker før de hadde fått rævva i gir og sendt den inn til Plextor.

    Mens en annen gang da jeg tok direkte kontakt med Plextor, fikk jeg ny brenner etter 4 dager.

     

    Det er ikke riktig å kalle sluttbrukersupport for ansvarsfraskrivelse fra forhandlerens side, men en ekstraytelse for å kunne gi bedre og hurtigere service.

     

    Eks: Dersom du skulle levere inn en Plextor brenner hos Komplett Data i Oslo, må de først teste den. Dette tar vanligvis 3-4 dager. De må så sende den inn til sin forhandler (Norkom), hvor så de må teste brenneren, før de sender den videre til Plextor. Så sender Plextor brenneren / eller ny brenner tilbake til Norkom, og de sender den tilbake til Komplett i Oslo.

     

    Dere forstår hvorfor dette kan ta litt tid i forhold til å benytte seg av sluttbrukersupporten??

  2. Quote:


    On 2002-02-01 08:45, Xell skrev:

    Quote:


    tjuddi skrev (2002-01-31 21:33):

    Har lest at nanoterm er klart best en eller annen test


    Nenotrem kunne konkurere med AS2 og siden den var mye billigere var den et veldig godt alternativ, men nå har AS3 kommet og jeg er rimelig sikker på at den er bedre enn Nanoterm.

     

    Intil Nanotherm 2 kommer til Norge! :smile:

  3. Quote:


    On 2002-02-01 08:54, DFN skrev:

    Den garanti en produsent/forhandler gir, kommer i TILLEGG til kjøpsloven, som en utvidelse. Den kan aldri overprøve kjøpslovens bestemmelser i negativ retning. Det er utvilsomt MINST 2 års "garanti" her i Norge på en brenner v/prod.feil og liknende. Etter kjøpsloven så du har du altså loven på din side, så fremst de ikke kan påvise at du selv har ødelagt tingen.


    Altså, slå i bordet ovenfor Multicom og henvis til lovverket!


    Lykke til!


     

    FOLK MÅ SLUTTE Å MISFORSTÅ!!! KJØPSLOVEN INNEHOLDER IKKE ET ORD OM GARANTI, OG DETTE ER IKKE NOE MAN HAR KRAV PÅ!! GARANTI ER EN EKSTRA YTELSE PRODUSENTER GIR I TILLEGG TIL LOKALE LOVER..

  4. Quote:


    On 2002-01-28 14:05, Howard skrev:

    Quote:


    On 2002-01-28 13:26, thorhansen skrev:

    Hold deg unna Maxtor 80gb 7200rpm..


    Er dette DiamondMax Plus D740X? Bråker den mye? Har en 20GB 7200rpm DiamondMax 40+ fra Maxtor her, og den er temmelig stillegående - iallfall sammenliknet med Deskstar 75GXP.

     

    D740X, ja... Den bråker kraftig, over 30dB. Bra ytelse og kvalitet, men støyer altfor mye.

  5. Sånn som jeg ser det, så sendes alle pakker som Norgespakker, og skal man sende en oppkravspakke som Norgespakke koster den 105,- + oppkravsgebyr på 44,- = 149,-.

    Sender de vanlig Norgespakke koster denne 93,-, og da er jo det som står på siden riktig. Man sparer 56,- i Postens avgifter ved å kjøpe med VISA.

  6. Quote:


    On 2002-01-27 13:26, Sliver skrev:

    OK. Jeg var nok litt rask med at microplex er så veldig billige
    :cry:
    Sammenlignet med komplett jeg ....


    Det jeg har funnet ut er at hvis jeg kjøper 4 Enermax vifter og 2 runde IDE kabler vil dette koste uten porto og avgifter:


    Microplex = 894.- inkl. mva

    Flexi-Data = 672.- inkl. mva


    Men Microplex er en bra sjappe da. De har mye kult og god service. Dessuten har jeg hørt rykter om det lurer en frukt-karamell med i pakken hvis du bestiller på web :wink:


     

    Nå har det seg sånn at Flexi-Data ikke har noe på lager i det hele tatt, de er Norek forhandlere (samme leverandør som Komplett), og får varene sine tilsendt derfra.

     

    Er det noen som har erfaringer på hvor lang leveringstid de har?

    Hvis de først skal motta varene fra Norek, og så sende de videre til kunde, kan det jo ta sin tid. ..

×
×
  • Opprett ny...