Jump to content

Morgis

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

About Morgis

 • Birthday 03/29/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Netflix legges inn via google play på lik linje med andre apper godkjent av google for androidTV
 2. Krysser fingrene for at denne canaldigital app blir tilgjengelig for oss med Nvidia shield i tvbenken. Blir smør på flesk med 2stk androidbokser i benken
 3. Veldig enig, men foreløbig er K1 kraftigere enn det meste av dagens tablet og kjører for det meste kun på tomgang. Så det vil fungere lenge framover før behovet for oppgradering viser seg.
 4. Dette ser jeg frem til. Shieldproduktene er helt fantastiske. Har både nettbrettet og tvboksen. Brukes daglig.
 5. Eltilsyn i boliger er dem flinke til. Men feie for egen dør, klarer dem ikke etter 88år
 6. Har nådd 60% av farcry4 nå. Fantastisk spill og fantastisk humor. Ser frem til oppfølger
 7. Som vanlig starter dem i feil ende. Bøtelegg først, deretter forsøk å forbedre systemet. Hadde Netflix hatt utvalget popcorntime har, betaler vi alle med glede. Netflix, viaplay etc etc er alle tjenester med elendig utvalg pga et dustete undersystem fra filmbransjen. Vi er ikke villige til å måtte betale for 3-4 forskjellige streamingtjenester for å få filmene vi ønsker. Det blir mange hundre kroner i måneden det.
 8. Ser flere har styrt med dette problemet, og hos meg fungerer følgende instilling på IPTV fra telenor. (se bildevedlegg) Jeg bruker kun AC66U Asusboksen. Har fjernet zyxel telenormodemet helt. Jeg har 2 TVbokser, og begge fungerer. Om ikke TV guide fungerer, trekk ut og inn strømmen på begge tvboksene. Lykke til.
 9. må være noe galt med den. Bruker min i jobb og privat. Jobbmail, bilder, Facebook og anrop. Holder 16timer uten problemer (07:00-23:00).
 10. Havde faktisk den modsatte konklusion da jeg så billedet... At de trods den store sensor ikke får et billede der er bedre end det iPhonen laver.... Der re ikke flere detaljer i Lumia billedet, der er bare kraftigere støjfjerning der 'tværer' støjen ud....(Men klart at de mange pixels giver spændende muligheder i godt lys - men det er jo en anden historie) når bilder lastes opp på skydisk eller sendes via Bluetooth, benyttes 5mpx bildene. For å lagre 32mpx (hires) bildene, må dem overføres via USB. Bildene tar da 10-15mb pr bilde
 11. Jeg fikk også min hvite lekkerbisken fra Elkjøp i går, men jeg plages VELDIG av at batteriet tømmes fort. Allerede nå er dte ensten tomt selv om den var nyladet i dag kl 08. Jeg bruker 3G og ikke 4G, og har ikke tatt mer en en håndfull bilder i dag, så jeg skjønner ingenting. I en annen test leste jeg at det hjelper å skur av klokken som alltid vises på låseskjermen, men dette finner jeg ikke ut hvordan man gjør. Hordan oppfører din seg? du finner det under låseskjerminnstillinger. Du kan velge mellom "av", "på", "kontinuerlig"..
 12. Det er på høyttid at snap kommer inn på wp8. Selv hu mor på 50 etterlyste denne, da "alle" i syforeningen brukte snap. Selv savner jeg den også litt etter 1månedes tid med iphone og snap.
 13. Mangler multimedie og volumtaster.. Ellers hadde dette vært fint i sofaen
×
×
 • Create New...