Gå til innhold

WapoR

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WapoR

  1. Har lest og søkt meg fram men finner ikke løsning på mitt problem.

     

    Har en Dell 20" WD og en 19" skjerm.

    Mitt problem er at nvidia kortet mitt finner kun 1 skjerm, men får fint spana bildet ut på begge skjermen.

     

    Det jeg vil er at den ene skjermen skal kunne kjøre eksempel et spill i full window mens den andre vist mirc, msn winamp ect.

     

    Vist noen har svar på dette så hadde det vært fint!.

     

    Mvh

    WapoR

     

    Problem fikset!

  2. Okei, info om hardware i pcen kunne jo vært fint å fått vite,

    gjerne et bilde av feilen, og forklar slik at vi slipper og lese med ordbok!

     

    Og selv om korte funka i en maskin så er det ikke sikkert at den andre maskinen vil ta korte, dette kan være så mangt, alt i fra Power supplyen, om kortet har fått seg en smekk så kan det jo være dette og! men litt mer info så skal vi nok fikse dette ser du!

  3. har selv et aluminiums kabinett og jeg merket forskjell på tempraturene, som sagt i post over: det leder bedre og dermed holder det mer på tempraturen, merket tempratur forskjel på skjemkort, cpu , chip og hdd.

     

    så jeg vil nå si at det har litt å si,. men invister i noen støydempings matter og . holder ikke like godt på støyen!

  4. man må betale toll på nesten alt som blir sendt i fra utlande som overstiger en vis pris, men er du lur får du han til å sende den som en gave, da slipper du å betale toll, har gjort dette med nesten 200 lp plater nå. hadde det komt toll i tillegg hadde jeg søren meg ikke hadde råd til det :D

  5. kjører stabilt på et POV 6800gt kort med en thermaltake 480 watt, 2 dvd rw, 3 hdd, amd athlon 3200xp , aseus a7n8-x og ocz 1024 mb ram, så en på 400 skulle holde i massevis til ditt oppsett ut ifra det jeg kan lese, men som sagt du kan prøve å ta ut cd, dvd rom og så teste. :hmm:

     

    PS. et 7800 kort trekker mindre strøm en et 6800gt og 6800ultra.

    heldigris du :D

  6. som nevnt over har du sennheiser og koss, koss er et bra headsett med god og dyp bass, men syns ikke det er noe særligt komfortabelt å ha på hodet når en trener, sennheiser headsette har også en god og dyp bass, men har den fordelen av at det går bak hodet , begge headsettene har klar lyd, koss headsette er ikke lukket og det du vil legge merke til støy fra andre plasser mens du f. eksempel trener. sennheiser headsette er heller ikke lukket og det vil forekomme akkuratt det samme, men som sagt begge headsette er bra og jeg anbefaler sennheiser til ditt bruk. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...