Gå til innhold

48JOKS

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 48JOKS

  1. Hei godtfolk!

     

    Håper det er noen som kan hjelpe meg med et aldri så lite problem jeg har. Jeg klarer ikke og koble meg til jobben via remote desktop.

     

    Jeg har testet den bærbare på jobben i dag og fikk koblet meg til der, men når jeg kommer hjem så får jeg bare en feilmelding med:

    This computer can´t connect to the remote computer.

     

    Jeg sitter med en laptop med vista home premium. Kjører trådløst gjennom Dlink DIR-655.

     

    Da jeg fint klarte og koble meg opp når jeg var på jobben så regner jeg ikke med at det er noen brannmur på maskinen som hindrer meg oppkobling.

     

    Er det noen som har en idé om hva jeg må gjøre for at jeg skal få dette til å fungere? Er det routeren min hjemme som skaper problemer?

    Jeg antar at problemet skyldes at ruteren din på jobb ikke slipper igjennom trafikk på port nr 3389 til maskinen du skal koble deg til. Det du må gjøre er at du i ruteren på jobb må portforwarde port nr 3389 til den interne ip adressen som maskinen du skal koble deg til. Les i rutermanualen om hvordan du portforwarder. På min ruter (d-link dgl-4300) finner jeg det under under "Advanced -> Virtual Server"

     

    Lykke til

  2. Jeg hadde en SN25P med amd 64 4000+ og x850xt skjermkort. Den ble ganske varm ja. Og en kompis har samme maskina med x1800xt skjermkort i. Den er ikke 100% stabil. Mistenker det er fordi strømforsyninga på 350W er for svak. Jeg mistenker den maskina blir du snakker vil bli litt utstabil pga strømforsyninga. Jeg ville absolutt ikke kjørt den med en GTX. Jeg ville nokk ha gått for en Apevia kabinett med m-atx hovedkort i steden. Da kan du ha så kraftig strømforsyning du vil.

  3. Jeg har selv nylig kjøpt det Asus P5N-E hovedkortet.

    Jeg er ingen overklokker, så dette kortet passet meg utmerket. For meg blir det liksom litt bortkastet å kjøpe nForce 680 hovedkort da. Det koster jo tross alt dobbelt så mye. Jeg la heller pengene i skjermkort. Heller nForce 650 og 8800GTX enn nForce 680 og GeForce 8800GTS.

     

    Min hardware ellers:

    Club 3D GeForce 8800GTX

    Wester Digital Raptor 150GB

    Hiper Type R 580Watt

    Samsung DVD brenner S-ATA

    Lian Li 6070 midit tower

    2x1GB OCZ Platinum PC6400

     

    Savner lyd ut/inn og Firewire uttakt forran på kabinettet da.

    Ellers er jeg meget fornøyd med kjøpet så langt.

  4. Hei jeg får ikke til å reservere sete til HW LAN på partyticket sidene.

     

    Jeg får følgende melding:

    Whoops, it seems we are unable to make a seatmap image right now, the error reported was: Unable to load base image, check imgserver_log this is probably a temporary error, so try again in a bit.

     

    Og når jeg trykker på "go here" linken får jeg dette:

    Whoops, it seems we are unable to make a seatmap image right now, the error reported was: Unable to load base image, check imgserver_log this is probably a temporary error, so try again in a bit.

     

    Hva kan jeg gjøre med dette?

  5. Takker for svar, men er det noen som har prøvd noe lignende som vet om det vil dannes kondens hvis vannet har en del lavere temperatur enn rom/kabinetttemperatur.

     

    Er veldig usikker på om jeg gidder isolere slanger og blokk, samt tanken på at det kan dannes kondens er jeg ikke særlig komfortabel med.

     

    Dette er jo et problem jeg kun vil ha om vinteren når det er kaldt, selv om sommertemperaturen her i Tromsø er lik en dårlig vinterdag sørpå...

     

    Nå har jeg en lufttemperatur på 14 grader i ducten og det skal vel ikke by på noen problemer.

    6612958[/snapback]

    Fare for kondens oppstår når temperaturen på kjølingen er lavere enn rommet ellers. Så lenge du ikke har aktive kjøleelementer e.l knyttet til kjøleløsningen din vil det ikke oppstå kondens. Begynner du å dra kaldere luft og eller vann inn i systemet enn romtemperatur kan det oppstå kondens.

  6. Hei.

     

    Jeg sjekket dette nøyere ved å spørre OCZ selv om dette.

     

    Jeg spurte:

    " wonder if I can use 2GB Dual Channel Kit PN - OCZ4002048ELDCPE-K in a Shuttle XPC SN25P?"

     

     

    Svaret jeg fikk var:

    "We have not tested our 2GB Platinum kit with the Shuttle, though based on the specifications in the manual, the Platinum 3200 kit should work just fine."

     

    Så jeg tar nå sjangsen å bestiller det selv i når jeg får penger i mai. Ikke mas på meg om det passet. Jeg skal skrive det inn her når jeg har testet det.

  7. Hei.

     

    Jeg er selv veldig opptatt av at pc'en bør støye minst mulig. Derfor har jeg brukt en del tid på finne ut av hvordan må løser dette. I mitt søk etter en stillegående pc har jeg funnet ut at Seagate sine Baracuda disker har et behagelig lydnivå. Jeg har i dag 3 disker fra Seagate som jeg er meget førnøyd med. Jeg vill ikke kalle dem lydløse, men at dem har et meget lavt lydnivå kan jeg skrive under på. Jeg sjekker selv alltid fakta arket til harddisken jeg skal kjøpe. Der ser jeg etter støynivået målt i Bel eller desibel. Sammenlign disse tallene på diskene du har tenkt å kjøpe. Lavest tall betyr lavest støy.

     

    Mvh PWJ

  8. Hei.

    Jeg synes også at du overreagerer litt :devil: Hvis du selv synes at prisen er nesten litt for utrolig :wow: , så må du nesten regne med at det kan være en skrivefeil. Det er jo ikke noe kult for selger om ha må tape penger pga en skrivefeil. Hadde jeg vært deg så hadde jeg ikke giddet å skrive om dette en gang. Jeg synes det virker litt smålig å fare opp for noe slikt. Foreslår at du ringer og forsikrer deg om hva som er rett og godtar det du får til svar. Kanskje du til og med hadde fått litt ros for å gjøre webshoppen oppmerksom på skrivefeilen.

    Smil til verden, og kanskje verden smiler tilbake til deg. :green:
  9. Jeg har satt inn 2 Papst vifte, 94m³/time, 26 dB(A) vifter i mitt kabinett. Disse har jeg koblet til en NoiseControl spenningsregulator. Dette gjør at jeg kan velge viftehastigheter som gir nesten ingen støy. Det som også er fint med denne vifteregulatoren er at den starter viftene på full spenning for deretter å kjøre spenningen til innstilt nivå. Dette sikrere at viftene faktisk starter.

     

    Alt dette ble kjøpt fra www.microplex.no

     

    Jeg er kjempefornøyd med min løsning :D

  10. Det kan jo være at strømforsyningen din har en en innebygd viftekontroll som reduserer spenningen til viften din. Dette vil føre til at viften din går på en lavere spenning en 12V som den er ment til å gå på. Du kan prøve og koble viften direkte til hovedkortet ditt på PSU strøm uttaket. Da vil viften din på på 12V. Men om viften gir tilstrekkelig kjøling er fortsatt ikke sikkert. Kommer ann på hvor mye kjøling strømfrosyningen din trenger.

     

    Lykke til!

  11. Hei.

     

    Jeg har brukt programmet Drive Image for slik flytting av partisjoner. Jeg synes programmet er enkelt og greit å bruke. Symantec Ghost er også et lignende og godt program. På grunn av at jeg kan best drive image vil jeg derfor beskrive fremgangsmåten i Drive Image så godt jeg kan.

     

    1. Instaler Drive Image og lag boot disketter til Drive Image.

    2. Slå av PC'en og konfigurer den gamle harddisken som slave, og den nye som slave.

    2. Boot opp maskinen med Drive Image boot diskettene og velg "Disk to Disk" alternativet.

    3. Følg veiviseren og velg den gamle disken som source partition og den nye som destination partition. Det med om den skal tilpasse automatisk er opp til deg.

     

    Lykke til med ny harddisk.

     

    PS! Hvis du har problemer med å finne programmet. kan jeg maile det til deg. Gi meg en privat beskjed på forumet med mail adressen din og jeg sender det til deg.

  12. Forresten så er destilert vann ikke noe særlig bedre på kjøling enn destilert vann. Du vil nokk ikke merke forskjell før du eventuelt har systemet fult av alger. Vann er nokk det rimeligste og mest effektive kjølevesken som er å oppdrive. Men jeg vil anbefale å bruke algehemmende midler uansett. Du kan bruker litt frostveske til dette. Det er billig og lett å få tak i. Ikke bruk noe mere en nødvendig da frostveske gir dårligere kjøleytelse. Foreslår ca 10%. Frostvesken kan du kjøpe på nærmeste bensinstasjon.

×
×
  • Opprett ny...