Gå til innhold

xExodusx

Medlemmer
  • Innlegg

    561
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xExodusx

  1. Tenkte jeg ville dele informasjonen med andre som kanskje sliter med samme problem

    Jeg fikk enkelt bilde opp, samt tv guide og ukesarkiv/start forfra til å virke, men bildet stoppet hvert 4minutt etter å ha fulgt guiden over

    limte inn hva jeg skrev i en annen post på pfsense forumet etter å ha fulgt guiden over:

    Hei, jeg hadde akkurat det samme problemet når jeg testet pfsense på gammel hw som brukte en blanding av realtek og marvel nettverkskort, da stoppet bildet hvert 4 minutt grunnen til det var at tv tuneren aldri fikk svart på pakken fra Telenor som sier "skal du fortsette å se på denne kanalen"

    min løsning var å aktivere "promiscous mode" så virket det knirkefritt, har forklart det bedre i denne forumtråden

    https://forum.netgate.com/topic/154048/problem-with-iptv-from-telenor/

  2. keyboardet er allerede på usb 2.0 port (og en trådløs logitech dongel til musen koblet i keyboardet igjen), vist ikke hadde det ikke funket i bios og under windows install, samme er printeren, så eneste anna jeg har koblet i usb 3.0 er en usb hub i pc skjermen som til vanlig ikke har noe plugget i seg

  3. Er det noen har som har problemer med at usb tastaturet slutter å fungere under boot med rift headsettet er koblet til? dvs må koble fra headsettet når jeg starter pc'n og først plugge det i igjen ETTER det har begynt å lyse på tastaturet

     

    er ett logitech tastatur, kan gi eksakt modell om det har noe å si

     

    kjører EVGA Z77 FTW hk med 3770k

  4. men en ting som er greit å vite (ikke at alle bryr seg) når cpu er bottleneck er at du kan skru opp oppløsningen uten at det går stort ut over fps ettersom det i all hovedsak bare gjør det tyngre for skjermkortet (som jo har mye ledig kapasitet)

     

    det med cpu bottleneck og at gamle kortet yter dårligere, kan det være PCI-E båndbredden som er problemeT? vet ikke hvordan pci-e bus det er på dette hk ?

  5. har du prøvd å stressteste minne/cpu? ser du skriver mye om gpu testing, men ikke om cpu?

     

    når det gjelder harddisk feil så er acronis drive monitor genialt syns jeg

     

    for minnetesting (testing av kun minne) så er memtest86 veldig grei, men må lage en bootbare cd/usb pinne og kjøres i oppstarten av maskinen (evt laste ned noe som heter "Hirens BootCD" som inneholder mange verktøy

     

    cpu/minne testing så funker intelburntest greit

  6.  

    Kunne de også bli enige om en standard som gjør at tale er like hørbart som musikk og andre effekter, samt er normalisert mellom forskjellige programmer og innslag?

     

    Utrolig tungvindt når all lyd unntatt tale oppleves som irriterende høy, og man fortsatt ikke klarer å høre hva folk sier i programmet. Eller når innslaget har lav lyd mens programlederne har høy lyd (ser stygt på NRK).

     

    Det er jo ikke så uvanlig med "night mode"-o.l på nesten alt av audioutstyr, man trenger jo ikke i samme grad en standard for det, fordi det er ganske lett å implementere.

     

    AtW

    vet ikke hvordan det er med "ferdigpakker", men Night mode finnes nesten ikke lenger på dedikerte recievere (for all del, man kan sette diverse eq modus osv osv, men ingen "enkel" måte)

×
×
  • Opprett ny...