Jump to content

tankboy

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Det kan jo også være at den blinkende shutter-teknologien som ligger forran øynene er det som er farlig, og at dette blir mindre plagsomt og farlig når det flyttes til skjermen? Her synes jeg vi bør få en oppklaring.
 2. Supert svar. dette skal jeg prøve. Ser ut til å passe prosjektet mitt perfekt.
 3. Jeg planlegger å sette opp et nettverk mellom to hus som er 2km fra hverandre. Det er fri sikt mellom dem. Jeg skal få nett fra det andre huset og til mitt da vi ikke kan få bredbånd fra noen leverandører pga skygging for signalene til mobil og ICE. Fast bredbånd har vi prøvd men pga at vi er 7km fra sentralen er det helt ustabilt og ligger på rundt 80kb. Jeg vurderer å bruke noen antenner fra DealExtreme: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292 Men hva slags accesspunkt, eller routere trenger jeg?
 4. Men i mitt tilfelle er det nok dette som har hendt. Mange nye har kommet til, og nå er det helt forferdelig dårlig her. Detter av og har generelt dårlig oppkobling. Drømmen hadde jo selvsagt vært at Telenor hadde satt opp en sentral nærmere vårt hjem. Men litt av det originale sprøsmålet mitt er jo, hvem skal jeg legge press på?
 5. Nå har jeg sjekket med nærmeste nabo. De har også fått redusert sin hastighet over 50% de siste 2 ukene. Hvis jeg sjekker med nok folk, og noterer hastigheter og kundenr. kan jeg kanskje lage en fellessak. For alene blir det ikke noe av. Det er lite for meg å hente i alle fall.
 6. Jeg er i den noe kinkige situasjonen at jeg kun kan få levert langdistansebredbånd. Og med en utrolig lang distanse til sentralen. Målingene til NGT sier at jeg er 7,5 km unna, og de er fornøyde med at jeg rett og slett får oppkobling. VEL, det er ikke jeg. Jeg har hatt dette bredbåndet i over to år, med varierende hastighet. På det beste har det vært på 640, og på det dårligste 256. Men de siste ukene har det vært nede i 160 og dårligere (faktisk helt nede i noen og 50.) Nedetid på flere timer er heller ikke uvanlig. NGT sier at de ikke kan gjøre noe. Alt de kunne gjøre var å sende meg et nytt modem. Vel, det ble ikke noe bedre etterpå at dette var koblet opp. Det hadde faktisk vært bedre om jeg ikke hadde hatt mulighet til å koble opp, for da hadde kommunen kunne kommet med noen midler og hjulpet. Men siden jeg får link på denne minimale linjen er produktet regnet som levert. NGT skylder bare på at Telenor har dårlige linjer, mens Telenor peker på NGT og sier at det er hasardiøst å selge bredbånd på så lange strekk. Og i midten sitter jeg med skjegget godt stappet nedi postkassa. Vi har også elendige mobilforhold her, og ICE ligger i skyggen. Så jeg har gått tom for løsningsforslag. Har noen noe jeg kunne prøvd? Finnes det ingen flere jeg kan klage til? For produktet jeg har nå kan ikke kalles Bredbånd. Treg hilsen fra Barteland.
 7. Vil bare bekrefte at den røde telefonkiosken heter "Riks".
 8. Kanontøft dette :-) Nå trenger jeg bare en versjon med Iron Maiden også :-)
 9. Vet dette er en gammel tråd, men likevel. Jeg har brukt denne utgaven i 30 eller 60 dager nå, og det kom opp at hvis jeg ville bruke den videre ville det koste 15 kr i måneden som ble trukket via telefonrekningen. Jeg takket ja jeg, synes det absolutt er verd 15 kr. Datatrafikken koster jo tilnærmet nada. Har tidligere prøvd andre lynmeldingsprogramer som er kompatible med MSN, men dette er absolutt best.
 10. Noe jeg savner i tester er en kommentar på om antennen er bra. Her ute jeg bor har jeg problemer med å få dekning. Ofte viser det 2 streker på dekning men får likevel ikke mottatt anrop eller ringt. Lurer på om noen kan anbefale en telefon med god antenne? Antenneutgang er ikke et reelt alternativ.
 11. Hvis det ikke virker kan du sjekke om du har mobilsvar aktivert hos din tilbyder.
 12. Ja man kan jo håpe. Har selv 5700 men synes styrespaken er for slapp/upresis til å gjøre det til en god spilltelefon. På den annen side er det jo en meget god telefon til prisen.
 13. Den ekte lidelsen her var å føle at jeg var sensor for en masteroppgave i spillvitenskap. Jeg vil underholdes! Jeg sikter til fraser som "Det er ikke vanskelig å se for seg den dualistiske grunnfilosofien som flerspillerkonsept". Hva er dette da? Å spikke frem setninger fra fremmedordboka, og drysse over ord som roses kun av en kollega i universitetsgangene har lite eller ingenting å gjøre i Gamer.no. Der er kanskje litt harsk kritikk dette her, men synes likevel at Gamer.no har for svak redaksjonell profil. Det bør være en strengere mal på hvordan artiklene skal skrives. I alle fall spillanmeldelser. Jeg ser ikke noe galt i å bruke fargerikt språk i type filosofiske artikler av mer generell karrakter. Jeg tar meg ikke veldig nær av språket, men synes det er skrevet for et helt annet publikum enn det jeg antar gamer.no har. Om Ikaruga Uansett, Ikaruga er et kongelig spill. Jeg liker godt shump, men synes nesten Ikaruga hever seg et hode høyere. Man kan spille det så elegant. Det finnes flere kule videoer av gameplay på youtube. Aaron Linde har skrevet en kjempekul artikkel om vanskelige spill, og den andre videoen i artikkelen er av Ikaruga. Hvis du virkelig har lyst til å lese om vanskelige spill, og bli tent, les den artikkelen. http://www.destructoid.com/real-men-play-g...28920.phtml#ext
 14. Jeg er faktisk helt enig. Denne spillomtalen kunne vært under halvparten så lang om ikke forfatteren brukte så mange bilder. Og det var bilder som kun imponerer en norsklærer, for i en seriøs artikkel hører dette ikke hjemme...
 15. Skal anbefale et kamera til en bekjent, og hun var interessert i bildestabilisator og video med stereolyd. Jeg har selv Cannon PowerShot S3 IS, og er fornøyd med dette, men dette ble litt i overkant klumpete. Finnes det et mer kompakt kamera med slike funksjoner?
×
×
 • Create New...