Gå til innhold

iqsentralen

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iqsentralen

  1. nå er det ikke sånn at jeg har pugga bibelen utenat, på rams begge veger og snorker salmene, men det står vel ikke noe i bibelen om "aliens"? (såvidt jeg vet) Jeg er kristen, mener at aliens sikkert finnes et eller annet sted.

     

    Jeg mener også at det som står i bibelen er sant. Jeg VELGER å tro at den er sann. Basert på personlige erfaringer, som jeg ikke kan bevise. Det er heller ikke bevist at vi stammer fra apene, men at vi ligner på dem skal jeg innrømme. (Og noen ganger ligner vi mere enn andre... :p hehe)

    Det er to typer evolusjon (har jeg hørt). Makroevolusjon og mikroevolusjon. Mikro'n er bevist...

     

    Og han som mente at aliens MÅTTE være demoner, er en løk. (etter min mening).

     

    Så, de kristne velger å tro på det som står i Bibelen og på Gud. Noen velger å tro på Darwin. Andre tror at Aliens kommer i morra for å gjøre oss til slaver. Hva så

     

    edit: Leif

  2. jeg tror du kan installere win på en ekstern..

     

    når jeg skulle legge inn xp på nytt, sto iPod'en i, og den kom opp som en egen HD på formateringsmenyen.. men, det er ikke ensbetydende med at det fungerer smertefritt.. er vel som Playmofetish sier, det er nok ikke best på ytelse..

     

    men si ifra hvordan det går med det da.. det her vil jeg høre mere om..

     

     

     

    The edit was sponsored by LEIF

  3. Kristendommen og andre religioner burde blitt oppløst for lenge siden. Man trenger ikke lenger kristendommen for å beskytte oss mot kunnskap, vi har funnet ut at kunnskap kun gjør godt - ettersom demokratiet har vokst opp. Vitenskapen tar over, men de kristne slipper selvsagt ikke grepet så lett. Kristne har påstått/påstår f.eks at atomene har intelligens og fornuft, at jorden og himmelen ble skapt for 6000 år siden, at Gud er allvitende men ifølge bibelfortellinger likvel blir negativt overrasket over oss mennesker, hans skaperverk.

     

    Når det kommer til saken er nok Gud heller en usynlig far for de religiøse. En som kan ordne opp i vanskelige situasjoner, passe på deg, straffe deg eller belønne deg for dine handlinger. En som kan la deg komme til paradis eller sende deg til helvete. En det ikke nytter å gjemme seg for, da han uansett er allvitende. Familieverdiene har en overført betydning. For med en far følger også hans barn, som er de religiøse. De har visst enda ikke vokst opp, disse arme mennesker som trenger en allmektig far til å passe på seg ute i det store, skremmende samfunnet. Der hvor man møter livet.

     

    Jeg sier - gjør opprør med din fiktive far - bli med i fellesskapet !

    høres ut som om det du vet om kristne/kristendommen ikke er så veldig mye. Vi tror ikke at verden ble skapt for 6000 år siden. Og hvorfor skulle kristendommen blitt oppløst? de som er kristne har tatt et valg basert på egne erfaringer, tro og logikk (ja).

     

    vi tror heller ikke at atomene har egne tanker, siden det er noe vi IKKE vet. Heller ikke "ikke-kristne".

     

    Vi tror forresten at Gud er kjærlig, at han ikke vil dømme mennesker, men han tåler ikke synd, derfor må synden forvises. Så da sendte han SIN EGEN SØNN, av ren kjærlighet for alle oss mennesker, for å dø og ta skylden på seg, så vi kan være med Gud.

     

    Har en følelse av at innlegget ditt var et forsøk på å gjøre narr av kristendommen og det vi tror på, men seriøst.. Jeg kritiserer ikke deg fordi du liker RV, selv om jeg synes det er høl i huet (sorry, men jeg synes det.. )

     

    Håper jeg skrev lesbart.. :p

  4. på iPod så er det bare å drite i hvordan filene legger seg på selve Pod'en. De lagres mer i spillelister (nesten, på en måte) og ingen sanger legges inn flere ganger. Hvis den ikke får nytt navn da.. men da slettes den gamle under synk..

     

    mediamonkey er forresten å anbefale.. :w00t:

  5. eller så er det mulig å laste ned en fra diverse fildelingsnettverk som bittorrent. det kan ikke være ulovlig siden du allerede har en lisens. men ikke vet jeg..

    Riktig. Det er ikke cden du betaler for, men lisensen.

    så da er det dust å bestille ekstra plate.. må vel betale litt..

×
×
  • Opprett ny...