Gå til innhold

FruH

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FruH

  1. Kan du ikke ta kontakt med diverse bemanningsbyråer og fortelle hva du kan og ønsker. Mye mindre risk for arbeidsgiver også å leie inn noen i første omgang..

     

    Jeg fikk jobb 20 timer etter jeg hadde vert på samtale med Adecco, og da min første jobb som IT-konsulent og brukerstøtte... Og jeg er JENTE!!!

     

    Det er bare å hive seg rundt hos alle de forskjellige, de ønsker mer enn gjerne å finne jobb til deg!!

  2. Puuuh det gikk bra, Jobben jeg var i intervju på var ikke egentlig support, merkelig med disse bemanningsselskapene...

    Stillingen var brukerstøtte onsite, innkjøp og oppsett av mobiltelefoner og pc, adgangskort, opprette Citrix-brukere.. Og den jobben er nok mer verd 180 kr i timen:) yay

     

    De synes ikke det var avskrekkende med 180 kr i timen...

  3. Jeg har sett mange 1.linje-stillinger som betaler mellom 300 og 400k (spesielt innenfor telecom), så et krav på 350k er nok ikke for mye (dog uten erfaring er det kanskje ikke lønna jeg ville krangla mest på, for å si det sånn).

     

    Om du virkelig vil jobbe med IT, ville jeg anbefalt at du samtidig som du jobbet med 1.linje tok deg en utdannelse (Bachelor IT).

     

    ja kunne virkelig tenkt med å tatt bachelor utdannelse, men det er kanskje litt vanskelig å kombinere med å være småbarnsmor og jobbe 100%.. Når ungene blir større skal jeg iallefall det.. Eller om jeg vinner i lotto... Drømme:)

  4. Hva forventer du egentlig? Det er jobb som ikke krever utdanning, som er på helt normale arbeidstider og som ikke krever spesielle ferdigheter. Samme nivå som lagerarbeide og butikkmedarbeider.

     

    Jeg foventer det samme jeg har nå, samme som butikkmedarbeider, sekretær etc.

     

    180 kr i timen er vel ikke unormalt for lager eller butikk, iallefall ikke her i stavanger. Synes virkelig 135 kr i timen er lite når man har ett år IT på fagskole. Det er den eneste utdannelsen jeg har, men har alikevel hatt 180 kr timen som sekretær og kontormedarbeider.

    Men jeg får vente å se..

     

    Er jo snart 29 år og har jobbet i 11 år, samt drevet med pc på hobbybasis i 21 år....

     

    Tusen takk for svar!!!

  5. Jeg har i dag en jobb gjennom et bemanningsbyrå, det er en veldig enkel jobb i et oljerelatert firma. Jeg har veldig mye kunnskap og lyst å jobbe med IT, Et annet bemanningsbyrå jeg har vert i kontak med mente det beste var å begynne med 1. linjesupport. Og mente bare det var fordel at jeg er jente.

     

    Når vi snakket om lønn fortalte jeg at jeg i dag har 180 kr i timen, hun i byrået mente var veldig høyt, og det var ikke sikker jeg fant noen som var villig til å ansette med til den lønnen....

     

    Var ikke det rart?

     

    Hva er vanlig begynnerlønn i den type stilling?

     

    Håper noen kan hjelpe meg ang dette, vil jo ikke ned i lønn heller.

    nei det vare ikke rart, intro lønn der jeg jobbet som it support for noen år siden er nå er vel ca 135 kr/t hvis jeg husker riktig.

     

    Usj det var ikke bra, Ikke kult å gå ned i lønn akurat... Bare at jeg hadde 180 kr i timen som sekretær og da var det en selvfølge at jeg fortsatte med det når jeg ble innleid til den jobben jeg har nå. Trodde det var få jobber med mindre enn 180 kr timen jeg..

     

    Når jeg jobbet i butikk i 2007 hadde jeg 150 kr i timen, og min gamle kollega i butikken har 180 i timen der..

     

    Er det spesielt IT-support jobber som er dårlig betalt?

  6. Jeg har i dag en jobb gjennom et bemanningsbyrå, det er en veldig enkel jobb i et oljerelatert firma. Jeg har veldig mye kunnskap og lyst å jobbe med IT, Et annet bemanningsbyrå jeg har vert i kontak med mente det beste var å begynne med 1. linjesupport. Og mente bare det var fordel at jeg er jente.

     

    Når vi snakket om lønn fortalte jeg at jeg i dag har 180 kr i timen, hun i byrået mente var veldig høyt, og det var ikke sikker jeg fant noen som var villig til å ansette med til den lønnen....

     

    Var ikke det rart?

     

    Hva er vanlig begynnerlønn i den type stilling?

     

    Håper noen kan hjelpe meg ang dette, vil jo ikke ned i lønn heller.

  7. For eksempel denne : Western Digital Media Center

     

    Noen omtaler på Komplett.

    Ja nå har jeg nettopp funnet en test der det stod at den hadde minnekortleser...

     

    MEn den frister ikke pga støynivået...

     

    Har veldig lyst på en Lacie sidne jeg skal kjøpe lacie dvdbrenner... men den har ikke minnekortleser da,,,

     

    uff vanskelig dette her

     

    Tusen takk for svar...

     

     

    Noen som vet andre harddisker som har minnekortleser??

     

    Her er forresten testen jeg fant

×
×
  • Opprett ny...