Gå til innhold

fth

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fth

  1. Hei! Skal oppgradere PC-en min for at den skal klare å kjøre Age of Conan relativt greit (lagfritt) på middels grafikk. For øyeblikket har jeg AMD 3200+, 1gb DDR og 9600GT med 512MB GDDR3. PSUen min er på 350W. Jeg tenker å kjøre windows XP også etter oppgraderingen.

     

    Tenker å bruke 3-4k på dette.

     

    Atm tenkte jeg på noe i denne duren;

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=334571 <-- Crucial DDR2 BallistiX PC8500 2048MB CL5

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=345779 <-- Gigabyte GA-EP35-DS3

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=330169 <-- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz Socket LGA775

     

    Vil quad være det beste alternativet, selv om AoC bare støtter 2 kjerner? (Med tanke på at de andre kjernene kan kjøre bakgrunnsprosesser.)

     

    Vil det være noe stor forskjell på å heller kjøpe ganske billig DDR3 RAM (og selvfølgelig et annet hovedkort)? Grunnen til at jeg valgte akkurat dette HKet er at det støtter PC8500. Hva vil flaskehalsen i dette systemet trolig bli? Skjermkortet?

     

    Og sist, vil 350W strømforsyning være nok? Har bare én harddisk.

     

    Beklager om dette ble rotete, fikk ikke handlelisten på K.no til å fungere :/

  2. Jeg har nå kjørt disk-test ved å skrive chkdsk /p /r eller noe sånt, og det sto at den fant og reparerte en eller flere feil. nå kommer jeg meg inn i wondows i sikkerhetsmodus, men ikke på vanlig måte. har fått tatt over all slags data over til en bærbar disk, så skal prøve å formatere, tror jeg... har ingen disker jeg kan bytte ut og prøve med...

     

    den får iallfall ingen problemer med minneopptellingen (når jeg slår av fast boot), men kan minnet fortsatt være gåent?

     

    kan jeg kjøre mem-test i sikkerhetsmodus?

  3. I den siste uken har stefaren min hatt det veldig "gøy" med å slå av PCen min helt uten grunn når jeg spiller... Han har blant annet slått av sikringen hvis jeg har låst meg inn på rommet for å være i fred, noe som sansynligvis ikke er sesielt ra for PCen?

     

    Tror dette er grunnen til at PCen nå ikke vil gå lengre enn til lasting av windows.. Den står og laster windows (bilde av Windows XP, og det står at den laster) i 10 minutter før den restarter seg..

     

    Når jeg starter den får jeg først opp bootingen, der jeg kan velge å gå inn i BIOS og boot menu.. så får jeg valg om jeg skal starte windows vanlig, med siste fungerende konfigurasjon, eller med diverse sikkerhetsmoduser...

     

    Når jeg starter den vanlig eller med siste fungerende konfigurasjon skjer det som står over (laster i 10 min, restarter) ha også prøvd å starte i sikkerhetsmodus (både med og uten nettverk) men da skjer det samme.. hvis jeg prøver å starte sikkerhetsmodus med kommandolinje laster den diverse greier og jeg får deretter fram et sted der det ser ut som om jeg kan skrive, men hvis jeg prøver å skrive kommer det ingen ting (har koblet i tastatur)

     

    Jeg får ikke kjørt disk-sjekk siden jeg ikke komemr inn i windows eller får skrevetnoe i kommandolinjen..

     

    Men det jeg tenkte kunne vært mulig er å sette i disken min i noen andes PC som secondary disk,og slik få kjørt kontroll etter feil på den... er dette en mulig løsning?

     

    Jeg har åpnet PCen og sjekket at alle kabler er i, og alle vifter surrer.. ingenting som blir over 30 grader i BIOS av CPU og system... GPU ca. 45 grader til vanlig, og har god gjennomkjøling i kabinettet, harddisk bruker å ligge på ca. 20 grader...

     

    Jeg har ikke foretatt noen installasjoner, oppgraderinger eller lignende i det siste...

     

    Hardware:

    MSI k8N Neo-4

    AMD athlon 64 3200+

    Fotron 350 watt

     

    Er bare e halvt år gammel, så har fortsatt garanti hos komplett.

     

    Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre.. håper noen kan hjelpe... :dontgetit:

  4. din 3dmarks-score er vel ikke spesielt høy nå, men ikke så verst.

     

    selv har jeg fått 9194 med følgende oppsett:

     

    AMD Athlon 64 3200+ @ 2.15 Ghz

    Corsair PC3200 1.0 GB

    GeForce 6600GT 128 mb @ 575/1160 mhz (standar 500/1000)

     

    er vel ikke så spesielt mye du kan gjøre for å få høyere score? lukk alle program før du kjører 3dmarks, kan kanskje hjelpe bittelitt... ellers kan du klokke mer? vanskelig å si hva som er "forsvarlig" klokking av skjermkortet...

     

    forskjellen på 2D og 3D performance er vel at 2D er mer når du surfer/ser film og lignende, mens performance 3d er når skjermkortet virkelig jobber... det du må klokke opp for å få bedre 3dmarks score er 3D performance :thumbup:

     

    får se om noen med litt mer kunnskaper svarer :w00t:

     

    EDIT: koslig liten leifert :love:

  5. Begynner å bli skrekkelig lei av å laste ned i 500 B/s med azureus selv på torrenter med MASSE seedere, og har lagt merke til at ansiktene på Azureus er "gule":p

     

    Dette betyr at jeg har en NAT-feil, ifølge azureus. Vet desverre ikke så mye om dette, men er ganske sikker på at å åpne en TCP-port skulle hjulpet, siden jeg feiler på TCP-testen.

     

    Jeg er ganske grønn på dette området, og lurer på om noen kan hjelpe meg å åpne en TCP-port?... :hmm:

     

    Har (som sagt) en Netopia 3351.

     

    Håper på svar :w00t:

     

    EDIT: jeg så etter på portforwarding.com men fant ikke rutern... :cry:

×
×
  • Opprett ny...