Jump to content

Arto

Medlemmer
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi spilte denne runden tidligere, Glimt borte, grunnet deres e-cup kamp i går.
 2. Helt rett å spare Friday. Haldor er heller ikke med ser jeg ellers reiser vi med 1.laget. Personlig klarer jeg ikke å få fram den store entusiasmen for cupen i år. Bare opptatt av serien og om vi kan holde oppe poengsnittet vårt så vi slipper å gå inn i adventstiden med kniven på strupen.
 3. Skulle til å skrive at det sportslig sett er greit at Mendy reiser, ikke minst nå som Nico er tilbake. Fin og blid gutt men heller han enn f.eks Hove, Stenevik eller Friday hvis noen må ut. Om Hove forsvinner nå blir jeg langt mer bekymret for resten av sesongen.
 4. Etter seieren i Haugesund henta vi fram en rekke på 13(!) kamper uten seier. Tror ikke vi skal satse på at det ender godt en gang til.
 5. 19p (minst) når serien snur er jeg, ut i fra mine forventninger, meget godt fornøyd med. Vi har et veldig godt utgangspunkt foran høstsesongen, men ja, jo raskere vi kan plusse på med ytterligere poeng jo bedre. Satser på at hjemmetrenden fortsetter og at vi ikke kommer inn i en dårlig trend. Kommer vi helskinna gjennom vinduet er jeg optimistisk, og det er i så fall lenge siden sist 🙂
 6. Håper det ikke blir for lenge til neste 3p, ingen vits i å gi lagene der nede lillefingeren. Var nok en skikkelig strek i regninga med 0p for de brune i kveld. Hadde nok budsjettert med 4-6p på disse to kampene, Stabæk og TIL hjemme.
 7. Fa.. disse fallesyke måkene må vi gi en skikkelig omgang i hjemmemøtet 😕
 8. Sossen har startet klatringen.
 9. Ja, men vi får se om de har klart "løfte gutta" i pausen. Vi må vel klare å skape en sjanse eller to i løpet av en kamp. Leifsson er helt konge på taklinger i egen 16 🙂
 10. Planen var tydeligvis å holde tempo nede og bruke tid på faste situasjoner i håp om å få med seg et poeng eller flakse seg til tre. Nå ligger vi under men sliter med å få opp intensiteten. En forferdelig kjedelig omgang og jeg tviler på at vi får med oss noe herfra.
 11. Ja, da var vel det kjørt...
 12. Litt rart at han ikke skulle være med hvis han er frisk, særlig når Gulliksen står over. Må nesten være sykdom/skade, hvis han ikke er på vei bort da?
 13. Mawa ikke med i troppen, heller ikke Gulliksen som soner for 4 gule.
 14. Stengel - Hove - Stenevik på benk hvis vi mot formodning skulle trenge en scoring.
 15. Laget mot Hønefoss: Gulliksen - Nguen - Tokstad Krasniqi - Maigaard - Valdimar Mendy - Valsvik - Gunnarsson - Nico Sætra
×
×
 • Create New...