Gå til innhold

supersten

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av supersten

  1. Hei, har nettopp fått skjermen i posten. Er det noen som har lik skjerm og et oppsett de er fornøyd med. Tenker da brigthness, gamma, contrast, darkness osv. (denne skjermen har mange innstillinger)

     

    Kunne tenkt meg en user mode for spill og en user mode for film. (ikke helt fornøyd med fabrikkens versjon av game og cinema mode)

     

    takk skal dere ha.

  2. Hei, bruker i dag en harddisk hvor operativsystem er innstallert og en annen hardisk hvor jeg har spill innstallert. Begge er Sata disker.

     

    Det jeg lurte på om jeg ville få høyere "ytelse" i spill om jeg byttet ut "spill" disken med en SSD disk.

     

    Eller er det slik at jeg må bytte ut overativsystem disken i tillegg for oppgraderingen skal ha noen effekt.

     

    Noen tanker?

  3. Hei.

    XP sp2 norsk home edit

    amd 64 3700

    MSI -7125 hovedkort

    nividia geforce 6800 gs 256mb

     

    det er vel det som er relevant for saken.

     

    Har 2 stk HD av type western digital 5400 rpm 250GB. Byttet nettopp strømforsyning. Når jeg satte den nye i og plugget alle strømledningene til så fant maskinen ikke min andre HD (den som ikke har operativ system installert).

     

    I stedenfor finner den en NV1001U RVD750K SCSI CDROM Device ?????

     

    Den skulle vært WDC WD2500JS-00MHBO.

     

    jeg har prøvd å av-installere driverne og deretter la windows finne nye drivere, men nei. Finner den heller ikke under disk management. Har prøvd å komme inn i bios uten hell. Etter jeg flasha biosen for noen måneder siden så får jeg ikke opp noe valg for å starte opp bios. Har prøvd alle knappene fra F1-F12. Det eneste jeg får opp er oppstarts alternativ.

     

    Har noen opplevd det samme?

     

    fikk det til. Hadde kobla feil på strømmen

  4. Ja hvis du skal bruke pcen til Filmredigering burde du ha mye ram og hdd, og en quad core hadde vel holdt, sli skjermkort?

     

    Kan lage en handleliste hvis det ønskes :p

    Takk for respons!

     

    Er klar over at det er viktig å ha bra med ram og hdd når man skal bruke PC-en til filmredigering, men tenkte kanskje jeg skulle kjøpe Vista 64-bit som operativsystem. Derfor trenger jeg en data med hardware som er kombatibelt med denne versjonen.

     

    Fint hvis du kan ta deg tid til å lage en handleliste.

     

     

    du kan kjøpe min maskin. Den har jeg brukt mye til videoredigering. Mye minne og lagring. Men visst det er HD kamera du har så tror jeg nok du skal kjøpe ny.

     

    http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=12945030

  5. Hei.

    XP sp2 norsk home edit

    amd 64 3700

    MSI -7125 hovedkort

    nividia geforce 6800 gs 256mb

     

    det er vel det som er relevant for saken.

     

    Har 2 stk HD av type western digital 5400 rpm 250GB. Byttet nettopp strømforsyning. Når jeg satte den nye i og plugget alle strømledningene til så fant maskinen ikke min andre HD (den som ikke har operativ system installert).

     

    I stedenfor finner den en NV1001U RVD750K SCSI CDROM Device ?????

     

    Den skulle vært WDC WD2500JS-00MHBO.

     

    jeg har prøvd å av-installere driverne og deretter la windows finne nye drivere, men nei. Finner den heller ikke under disk management. Har prøvd å komme inn i bios uten hell. Etter jeg flasha biosen for noen måneder siden så får jeg ikke opp noe valg for å starte opp bios. Har prøvd alle knappene fra F1-F12. Det eneste jeg får opp er oppstarts alternativ.

     

    Har noen opplevd det samme?

  6. Det er i vente modus jeg mener. Har en bærbar maskin også og når jeg setter den i sleep så skrur viftene seg av. hvorfor skjer ikke dette på den stasjonære. Jeg har allerede vært inne i biosen og endret S1 til Auto. Dette skulle ha fikset problemet i følge andre amerikanske forum.

     

    Hjelp, det er plagsomt å skru av maskinen hver gang. Men i disse strømsparende tider så må jeg.

     

    Hjelp meg å kutte av viftene i sleep funksjon

  7. Hei, jeg har en bærbar maskin som ikke fungerer lenger (defekt HD). Så jeg har skrudd av skjermen og tenkte at skjermen kan jeg bruke som en ekstra skjerm til den stasjonære.

     

    Jeg trenger en overgangs plugg fra kabelen til den bærbare skjermen til VGA eller DVI på den stasjonære.

     

    Er det noen som vet om dette eksisterer?

     

    ps. jeg vet ikke hvilken plug det er fra den bærbare, men den ser ut som en slik lang flat 16 pins connector.

  8. Hei, jeg klarer ikke å brenne MP3 CD i MP11.

     

    Klarer å brenne vanlige audiocd, men når jeg skal begynne å brenne MP3 cd så får jeg følgende feilmelding

     

    Windows Media Player encountered an error while burning. Verify that the burner is connected properly and that the disc is clean and not damaged.

     

    Jeg ser at feilmeldingen er relativ selvforklarende,hehe. Men har ingen problemer med å brenne ellers. Brenner vanligvis DVD og audiocder. Fatter ikke dette

     

    Jeg har

    XP SP2

    MP11

    Nvidia controller (Nvidia Geforce 6800 GT)

    '

     

    Trenger jeg noe plugins til å brenne MP3. Er det andre programmer som gjør at jeg kan brenne spillelistene mine direkte ut på CD.

  9. Hei

     

    jeg har problemer med å få lyd i programmet Cinergy TerraTec TV.

     

    jeg har følgende

     

    Realtec AC97 Lydkort

    Xp Home Sp2

     

    Jeg får perfekt bilde og programmet registrer at det er stereo sending. Har også prøvd ChrisTv, heller ingen lyd. Har prøvd de forskjellige lyd inngangene på lydkortet under avanserte lydinnstillnger i xp.

     

    Terratec tv kortet har jeg innstallert

     

    Hardware : TerraTv +

    Driver: 5.00.2000.51

     

    Cinergy Tv: 3.23 (Terra Tv app)

     

    Jeg har også innstallert den site Cinergy Tvsoftware sound patch

  10. Nå skal du vite at Windows XP sin brannmur ikke er noe særlig å skryte av. Jeg fiklet en del med ditt problem før engang og det endte med at jeg gav opp.

     

    Tror bare brannmuren tillater åpning av en og en port (enn hvor idiotisk det høres ut).

    6618330[/snapback]

     

     

    hehe, ja det var det jeg gjorde forrige gang. Jeg hadde bare tenkt å gi SP2 en sjanse. var bare så lei av tiny firewall.

     

    Ønsker derimot en annen firewall som er enkel å åpne porter i. Noen Anbefalinger? en gratis helst, som er lagt på gratisprogram forumet.

  11. Hei, ønsker å åpne en Port Range fra 20000 til 21000 i Xp Brannvegg SP2.

     

    Har nylig gått i fra Tiny Firewall til Xp Firewall SP2 og har dermed møtt på problemer med de portene som før var åpne.

     

    Har brukt Xp sin tutorial angående å åpne enkelt porter og dette har funket med enkelt porter som jeg feks bruker til Torrent.

     

    MEN, når det kommer til FTP så har jeg et problem, port 20000 er åpen, men FTP programmet som jeg bruker å koble meg til min server leter etter andre porter feks 20672, 20007 O.L.

    Resultatet blir at jeg får koblet med opp på port 20000, men får List error i FlashFxp. Server programmet forteller meg at jeg er tilkoblet.

     

    I følge MS så skal jeg åpne hver enkelt port, men dette er jo MEGET tidkrevende,

     

    SÅ hva gjør jeg.

  12. Grunnen til at jeg skrev med store bokstaver, er på grunn topicen din, ganske irriterende. Dessuten endrer enten du eller moderator det ;)

     

    Anyways, sjekk ut

    MyPHPMoney, kanskje det er noe?

     

    Eller kanskje KMyMoney kunne vært noe? "Ulempen" er at det er for Linux, ikke Windows.

    6265514[/snapback]

     

     

    beklager CAPS, jeg har endret overskriften. Jeg har innstallert og prøvd forskjellige engelske programmer og er ikke helt fornøyde med dem.

     

    Jeg ønsker et norsk gratis privat økonomi program, kanskje et ferdig regneark til excel.

     

    datax hadde enn genial funksjon som lastet ned alt i fra min nettbank. Tror jeg kommer til å kjøpe datax bare på grunn av den funksjonen alene. Men ønsker å se på andre gratis alternativer

  13. Hei, jeg har et problem. Jeg ønsker å være anonym når jeg surfer på nettet

     

    Jeg er dritt lei disse internettsidene som forteller meg alt om hvilket operativ system jeg har, hvilken nettleser, hvilken ip og hvor jeg befinner meg i verden osv. Slike ting liker jeg bare ikke.

     

    Jeg har per dags dato Firefox, Avast Antivirus, Tiny Personal Firewall, Windows Defender for å beskytte meg. Vurderer å bruke routing gjennom TOR, men det er ikke lenger så kryptert som det var.

     

    PS. JEG HAR ÅPNE PORTER I SYSTEMET, MEN IKKE DE STANDARD LEECHE PORTENE 1412, 412, 6881 som folk bruker til nedlasting og slikt. Så jeg tror ikke det er de som er problmemet heller.

     

    plese help! :w00t:

     

    jeg vet om tjenester som lar deg surfe gjennom deres nettsider, men gidder ikke dette.

     

    denne metoden tror jeg også blir litt for slitsom

     

    For total security: Go to costume store, buy fake glasses, moustashe, hat etc, go to small but popular (not local) internet cafe, pay with cash, use the internet for whatever, and if you need to save the files, put them onto a flash drive, then wipe keyboard, mouse, etc for fingerprints. Avoid security cameras and anything that could trace you at all costs. Good work agent, mission complete.

  14. Det er nok noe feil med filsystemet som defrag ikke klarer å håndtere. Årsaken til at chkdsk ikke gir noen feil er at den ikke får tilgang til endel system områder på disken. Disse er i bruk av windows. chkdsk må kjøres får windows får startet opp fullt.

     

    Åpne et cmd vindu (run og cmd)

     

    skriv: fsutil dirty set c:

     

    restart win xp.

     

    Når xp starter på nytt vil den si at disk c trenger å sjekkes. Svar ja for å gjøre dette (den gjøre det i alle fall hvis du ikke svarer i løpet av 10 sek) og autochk som er en variant av gamle chkdsk vil kjøre og kontrollere disken. Den vil normal fikse alle feil på disken og defrag vil da virke igjen.

     

    Tror dette skulle fikse problemene dine :)

     

    Torstein

    6226907[/snapback]

     

     

    dette funka :D

  15. Hey, har noen fått denne feilmeldingen før. DEFRAGMENTATION HAS BEEN cancelled due to inconsistencies that were detected in your filesystem.

     

    Jeg får ikke defragget c:\

    De andre diskene er ikke noe problem. Jeg blir bedt om å kjøre CHKDSK eller SCANDISK. Dette har jeg gjort men det fungerer fremdeles ikke. Får ingen feilmeldinger på disse sjekkene.

     

    Har lett etter løsning gjennom flere forum, norske og engelske, men har ikke funnet en løsning som fungerer.

     

    Bruker Diskeeper lite og vanlig Win defrag. Ingen av dem vil analysere C:\

     

    Jeg har skrudd av både brannvegg og antivirus program når jeg har forsøkt å kjøre prosessen, men får samme feil.

     

    Jeg tror muligens jeg må flashe min bios, men sparer det til last resort.

     

    å forresten så har jeg NFTS filsystem på begge HD mine. WIN XP SP2, 64 AMD Pros. 1024 RAM

     

    help please

×
×
  • Opprett ny...