Gå til innhold

lonnj89

Medlemmer
  • Innlegg

    2 792
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lonnj89

  1.  

    Kanskje ikke riktig tråd, men skyter likevell. Oppdaterte til ios8 på iPadn i går kveld. Men jeg er stuck i en evig loop der jeg ikke kommer noen vei med konfigureringen. Hopper bare tilbake til start etter jeg har vært igjennom trinnene. Har også prøvd å koble den til Macen med iTunes, men får ikke kontakt med iPadn. Anyone?

    Regner med du har sikkerhetskopi av iPaden?Slå den av og hold inne HJEM-knappen når du kobler den til strøm. Den vil da gå i recovery mode og ber om at du kobler den til iTunes.Usikker på om det hjelper, siden du sier du ikke får kontakt med den via maskinen/itunes allerede, men det er verdt et forsøk kanskje?

    Det løste seg ved å deaktivere wifi på router, av en eller annen grunn. Tror det kan ha en sammenheng med at jeg endret iCloud adressen min en stund tilbake. Den gamle adressen henger igjen i systemet og det vises feil adresse under instillinger , blir forsåvidt kastet ut ifra innstillinger når jeg trykker på iCloud for å endre dette :p

  2. Kobler den nå til utvidet skrivebord, til en skjerm med oppløsning på 1920x1080 og da er det null problemer. Bildet virker smooth, menyer henger med og det er null problem med å feks spille av full HD filmer. Problemet oppstår når jeg kobler den til den eksterne skjerm og slår igjen MBAn, for å få kun en skjerm. Skulle tro den taklet det bedre, enn å ha bildet på to skjermer.

     

    Edit: På tven fungerer det utmerket, men alt blir fucked når jeg kobler den til PC-skjermen...Kan det være at PC skjermen er pent lite kombatibel? Eller rett og slett rævva? Kjører samme oppløsning, og frekvens.

     

    Edit 2: Fant problemet, kobla ut musa (Cybrog RAT7) så ble alt normalt :p

     

    Edit 3: Funker fett når jeg la inn softwaren til Cybrog! :)

  3. Heisann!

     

    Noen som har erfaring med å koble bærbar Mac til ekstern skjerm? Prøvde dette i går med mini displayport til hdmi, men bildet er ikke smooth. For eksempel så henger docen, menyer er føles trege osv. Bruker en MBA mid 2013 i7 8GB. Må legge til at hvis jeg kjører like skjermer, så er det ingen problem, kun når den er slått sammen. Samt at problemene vedvarer når jeg kobler fra skjermen og åpner macen, løser seg dog med en omstart.....

     

    Anyone?

  4. Fikk min RP for noen dager siden og har drevet å forsket litt - skal (etter planen) brukes som "HTPC", eller rett og slett en liten boks jeg slenger bakom TV-en :D

     

    Men, har prøvd å streamet litt filmer, hadde ei fil på 14GB (1080p) som den slet veldig med, RP klarte ikke å henge med. Konverterte denne så den ble 8GB (1080p) og da kjørte den helt supert, bortsett ifra ca 10 stopp på 1 sek der den "bufret". Er det flere som opplever at store filer kanskje er et problem?

     

    Kjører (ehem) trådløst 150Mb/s fra PC til AP, og da kablet fra AP til RP'n. (Er vel 100Mb/s på RP?) Har ingen problemer med å kjøre den aktuelle filmen på feks en bærbar-PC som er på det samme nettet.

    Har ikke hatt annledning til å prøve via USB enda, da externdiskene er ute på vift.

     

    Installerte først OpenElec - syntes ikke denne var så stabil så prøvde da XBian, og denne kjører stabilt som bare fy. Mere flyt i menyene osv :)

     

    Det beste var vel kanskje at fjernkontrollen på TV'en funket til å styre menyene i XBMC! Helt ut av boksen!

  5. Prøver å starte opp BF3 for første gang, men det er noe som failer. Den står bare og henger på initializing... Ser i task manager at bf3.exe er innom i ca 10-20 sek før det faller ut. Har også denne feilmeldingen ifra event viewer:

     

    Faulting application name: bf3.exe, version: 1.3.0.0, time stamp: 0x4fa421a5

    Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7601.17514, time stamp: 0x4ce7ba58

    Exception code: 0xc0000005

    Fault offset: 0x000222c2

    Faulting process id: 0x1a3c

    Faulting application start time: 0x01cd86105ad93392

    Faulting application path: E:\Programfiles\OriginGames\Battlefield 3\bf3.exe

    Faulting module path: C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll

    Report Id: 9c7c6b86-f203-11e1-a14a-005056c00008

     

    Anyone?

    Har googlet en hel den, men finner dessverre ikke noe klart svar på hva som er galt. Det fungerer tydlighvis ikke å resintallere bf, ser også at flere har prøvd å reinstaller win + bf uten hell.

  6. Skjønner, men den må jo da være mer fremtidsrettet enn en i5 som ikke har Hyperthreading? Tenker på at programmer/spill muligens kommer til å utnytte dette bedre i fremtiden. Dog flaskehalsen ender vel opp med å være skjermkortet etter hvert uansett. (Med tanke på spill) Men takker for godt svar!

     

    Skal sette meg ned å undersøke litt før jeg trykker kjøp, så takker for hjelp så langt. Mulig det kommer fler spørsmål. :)

     

    /Iceman.

  7. Hei!

     

    Skal kjøpe nye PC, mest sannsynlig i neste måned. Har satt sammen en liste på komplett.no med de aktuelle komponentene. Er en stund siden jeg har fulgt med på komponentfronten så er litt usikker på hva jeg skal gå for. Men har satt opp et ok oppsett, tror jeg...

     

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1117555&su=2FF2C2CB-0FF6-4E26-880F-536B48224254

     

    Mus får jeg i bursdagsgave fra samboer :p Og tastaturet er såklart et std. HP tastatur :love: Ingen over, ingen ved siden!

     

    Noen som har noen innvendinger på oppsettet?

     

    PC skal brukes til noe skolearbeid, spilling og diverse fiksfanteri.

  8. Da har jeg av alle ting kjøpt meg en iPhone (4s).. (hadde jeg aldri trodd) Men uansett, sliter litt med spotify. Den vil ikke finne local filer jeg har ført over til telefonen via iTunes, og den kommer heller ikke opp i spotify på PC-en. Med tanke på syncing av spilllelister med sanger jeg har på PC-en.

     

    Drev å søkte litt og fant ut at det er mulig det har med facebook/spotify innlogging å gjøre. Skal teste litt mer når jeg kommer hjem ifra jobb. Men lurer på om det er flere som har/har hatt samme problemet?

     

    Har ikke funnet noe klart svar på hvorfor local files ikke fungerer... Noen som har noe å komme med her også kanskje?

     

    /Iceman :)

     

    Tenkte bare å si ifra at det ble helt av seg selv noen dager etterpå... Gudene vet hva det var som var galt :p

  9. Da har jeg av alle ting kjøpt meg en iPhone (4s).. (hadde jeg aldri trodd) Men uansett, sliter litt med spotify. Den vil ikke finne local filer jeg har ført over til telefonen via iTunes, og den kommer heller ikke opp i spotify på PC-en. Med tanke på syncing av spilllelister med sanger jeg har på PC-en.

     

    Drev å søkte litt og fant ut at det er mulig det har med facebook/spotify innlogging å gjøre. Skal teste litt mer når jeg kommer hjem ifra jobb. Men lurer på om det er flere som har/har hatt samme problemet?

     

    Har ikke funnet noe klart svar på hvorfor local files ikke fungerer... Noen som har noe å komme med her også kanskje?

     

    /Iceman :)

  10. Da har jeg bannet i kirka og kjøpt meg en iPad, fikk den rett før påske og er veeeeldig fornøyd! :)

    Men en ting plager meg, det er et lite rusk på innsiden av skjermen.. Sjekket det i mikroskop på jobb, og det vises tydlig at det er under skjermen. Det er ikke stort men det er utrolig irriterende, la vel merke til det etter 3-4 timers knoting og leking med pad'n.

     

    Noe håp om å få hjelp ifra Apple?

     

    Btw, har et lite scenario jeg trenger tips til:

     

    Er det mulig å få "airplay" fra spotify på iPad'n til PCen som står tilkoblet anlegget?

×
×
  • Opprett ny...