Gå til innhold

gazthme

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gazthme

  1. Dette er et forum hvor man hjelper andre. Nå bør du poste løsningen, slik at andre med samme spørsmål kan finne løsningen. :dremel:

    Jo, sant nok det :)

    Jeg sjekka opp med Eidsiva å nevnte det med ustabiliteten osv. De restarta modemet med fabrikkinstillinger, jeg tok ned alt og satte opp nettbro på nytt og vips så funket det greit. Det var vel egentlig brukerfeil og dårlig feilsøking fra min side fra starten av.

    • Liker 1
  2. Hei!

    Jeg kjøpte meg netopp en ny stasjonær PC, som kommer til å brukes til spilling.

    Denne er plassert ett godt stykke unna ruter, noe som fikk meg til å teste nettbroen som fulgte med Riks-TV for å få bedre signal. Det funker i og for seg bra. Hastighet er det samme, men svartid er litt raskere. Men problemet er at nettet blir fryktelig ustabilt. Når jeg laster ned fra Steam og surfer samtidig så kneler hele greia. Mister internettforbindelse og nettverksforbindelse og det virker som nettbroen restarter. Ruteren begynner å henge og bruker litt tid på å komme seg. Jeg har ikke trådløst nettverkskort pr nå. Vil prøve å høre om noen har tips først. Avstanden er ganske lang så kabel imellom PC og ruter ønskes heeelst ikke. Eidsiva er leverandør, med ett ZyXEL-P2812 multimodem. Nettbro står det bare Jensen Scandinavia på.

    Noen som har gode råd/tips?

  3. Hey!

     

    Før jeg dro på sommerferie kjøpte jeg meg fjernkontroll nevnt i tittel.

    Da jeg skulle dra bort samme dag jeg fikk pakken i posten, ble det bare til at jeg kjapt testet at sender og mottaker var i orden før jeg la det bort.

    Da jeg kom hjem fra ferie gledet jeg meg til å prøve ut dette spessielt mtp timelapse.

    Da viste det seg at batteriene i sender og mottaker var tomme. Ikke noe krise i seg selv det, men da jeg hadde byttet disse fikk jeg ikke sender og mottaker til å "prate sammen".

    Har prøvd å søke på nett, testet alle kanaler som kan brukes og begynner å bli lei... Senderen virker også som har dårlig kontakt. Den skrur seg av og når man klemmer sammen fjernkontrollen kommer den på og slukker like fort som man slipper. Sistnevnte har jeg fått fiklet til med litt klåing og fikling men det at de ikke prater sammen er et problem.

    Noen som har erfaring med denne fjernkontrollen? Er det noen måte å synkronisere på nytt? Finner iallefall ingenting i brukermanualen. Ender vel opp med å sende tilbake shaiten.... Men er så tiltak.. heh.

    Fjernkontrollen er til Nikon btw.

     

    Takker for alle tips.

  4. hallo

    jeg lurer på om det finnes en adapter til å koble sammens 2 s-video kabler ?

    jeg skal koble tv'n til skjermkortet og har en 5m lang s-video kabel som jeg skal koble sammens med den kabelen som fulgte med skjermkortet. har vert og hørt rundt om kring men ingen hjelp og få. mange butikker har fantastisk lite peiling i forhold mot det de burde ha

    eller om dere kunne tipse meg om en plass der jeg kan få kjøpt en kabel som er s-video i den ene enden og (vet ikke hva det heter) en som passer i skjermkortet i andre enden. takker for svar

    :)

  5. Jeg legger inn driverne til mitt xfx nvidia gforce 6600gt, men får ikke noe som helst ikon hverken i kontrollpanel eller på quicklaunch bar'en der jeg kan forandre settings på kortet. gjorde da det før! men da brukte jeg dog win xp 32-bit. Har nå skifta til 64-bit.. eller er en stund siden nå da. men uansett, noen råd ? kan det være pga 64-bit? har sett litt rundt i div. forumer for å se om det er flere med det samme problemet men ingen lykke.

  6. hallo. jeg har hatt et problem med ett skjermkort helt siden jeg kjøpte pc'n.

    har letet febrilsk etter flere med det samme problem i diverse forumer, og nå fant jeg en som har beskrevet akkurat det samme problemet som jeg har.

     

    problemet er at skjermen mister signalet\slår seg av under spilling. man kommer forbi menyer og slikt, men når man kommer inn i spillet så *poff*... det blir svart.

     

    "What is your AGP aperature size set at? This problem could be caused if your aperature size is under 16 MB."

     

    så skrev han som fikk tipset:

    "I changed the AGP setting from 4 to the 32 and it works!!!"

     

    hva er dette og hvordan sjekke\endre ?

    takker for svar

    :)

  7. hallo. jeg kjøpte me ny pc for ca en mnd's tid tilbake, da jeg også kjøpte skjermkortet xfx nvidia geforce 6600gt 128mb ddr3 agp8x dual dvi tv-out.

    da jeg monterte sammen pc'en og skulle prøve doom 3 på den så slo skjermen seg bare av. det samme skjer med alle spill som har ganske tung grafikk.

    jeg tengte av at det kunne være for at jeg ikke hadde dvi skjerm at den slo seg av og kjøpte en eizo 17" lcd DVI. men det samme problemet oppstår fortsatt..

    har alle de nyeste driverne til hovedkortet og skjermkortet. tempen på skjermkortet er fin. suger sånn balle å kjøpe ny pc for å spille, og ikke ha fått spillt en dritt enda! :mad: noen som vet noe hva som kan være galt ??

×
×
  • Opprett ny...