Gå til innhold

assagab

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av assagab

  1. Det har ingen betydning at dette ikke er en direkte transaksjon. Du får pengene tilbake fra VISA, jeg var i akkurat samme situasjon som deg og da var det ikke noe problem. Eneste var at det tok en del tid (rundt to måneder).

     

    Det kan allikevel være lurt å opprette en dispute (eller hva det heter i paypal) slik at Paypal ikke setter seg på bakbeina når VISA trekker tilbake pengene (slik at de ser at selger ikke responderer). Deretter venter du et par uker og sender inn en klage til banken din (i Skandiabanken gjør du dette via web, grensesnittet gjelder for svindel i butikk/minibank men jeg fikk beskjed om å bruke dette og bare se bort fra de feltene som ikke gjaldt).

     

    Etter en stund vil du få en mail fra paypal der de har mottat en forespørsel fra VISA om at pengene vil føres tilbake til deg. I mailen står det noe om at du må gi beskjed dersom du allikevel har fått varen. Tilslutt får du et brev fra VISA om at pengene er ført tilbake på kontoen din.

     

    Så vidt jeg har lest har VISA ubegrenset rett til å gjøre dette i slike tilfeller i henhold til avtalen de har med PAYPAL. Paypal er naturlig nok er veldig avhenige av kortselskapene og må bare godta slike vilkår.

     

    Konklusjonen blir derfor at du må bruke VISA som står på din side og ikke paypal.

  2. Løsningen på svindel via ebay er å klage til visa. Du får nesten 100% sikkert pengene tilbake. Jeg ble svindlet for 500 kroner via ebay, rapporterte dette via nettbanken til Visa og fikk pengene tilbake et par måneder senere. Dette fungerer slik at Visa trekker pengene fra Paypal og så blir det opp til paypal å kreve pengene tilbake fra selgeren.

     

    Forskjellene mellom dette og dispute systemet til Paypal er at visa er på din side og har all makt ovenfor paypal i henhold til avtalen de har med paypal.

     

    Dette er enda lettere med mastercard.

  3. Ny maskin 8800GTS, OCZ og P5B funker ikke

     

    Sliter med at jeg ikke får bilde på skjermen. Maskinen starter, men os lastes ikke samtidig som skjermen ikke får signal. Har også observert at kjøleribben på Northbridge blir så varm at jeg ikke kan ta på den. CPU og skjermkortet blir ikke varme i det hele tatt. På HKet står 5 av kondensatorene litt på skrå. Har sett dette på andre HK, men her står de som er bøyd i en gruppe og peker i samme retning noe som tyder på at kortet kan ha fått seg en trøkk (?). Viften på skjermkortet går på full pinne hele tiden. Ingen lyder fra HK, men piper veldig om jeg forsøker å starte opp uten minnebrikkene i.

     

    Har testet følgende:

    Skjermkort funket i annen maskin

    Fjernet alle deler utenom cpu og skjermkort fra HK, fremdeles svart skjerm.

    Kjøleren ser ut til å være i kontakt med cpu.

     

    Har følgende deler:

    POV GeFORCE 8800 GTS 640MB PCIe

    OCZ DDR2 2048MB Platinum XTC Dual Ch.

    Asus P5B hovedkort for S775

    Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz Socket775

    MIST 500W

    Zalman vannkjøling (kun på cpu)

     

    Lurer derfor på følgende:

    Er det HK som har tatt kvelden siden Northbridge blir såpass varm og disse kondensatorene er bøyde.

    Kan problemet skyldes at minne ikke passer sammen med HK (men burde vel uansett fått bilde på skjermen).

    Noen som har noen flere ideer for å isolere problemet, har dessverre ikke mulighet for å teste resten av delene i en annen maskin.

     

    Takk på forhånd for hjelpen!

  4. Må bare minne om at kjøpsloven gir reklamasjonsrett for salg mellom næringsdrivende.

     

    Fikk en liten følelse at mange e-poster var utelatt fra det korrespondanse sammendraget om krangelen med Whitebox. Fikk en følelse av at kjøper oppførte seg minst like dårlig.

     

    Men tilbake til trådstarter. En må sannsynligvis bruke en miks mellom avtaleloven og forbrukerkjøpsloven nå du skal vurdere om det er sendingsdato eller den datoen pakken mottas. Dersom det finnes noen klar avtaletekst omkring garantien som omhandler dette vil den gjelde. Dersom dette ikke er tilfelle må en benytte avtaletolkning. Da skal en tolkegarantien slik en normal fornuftig person ville forstått den. Av stor betydning vil det være hva som er vanlig praksis hos andre handelsbedrifter i slike saker. Viktig vil det også være hva som gjelder i f.kjl. omkring reklamasjon. Så vidt meg bekjent må en reklamasjon ha kommet frem (umiddelbart tilgjengelig) til selger før fristen går ut. Dette taler for Whitebox sin tolkning.

     

    Som sagt er ikke batteriet en reklamasjonssak siden feilen sannsynligvis kan forklares med "slitasje". Dersom feilen var tilstede ved levering av varen gjelder selvsagt 2års fristen.

     

    Skjermkortet har 5års reklamasjonsfrist siden feilen sannsynligvis skyldes elektroniske komponenter som ikke krever vedlikehold. Dersom dette ikke er tilfellet er kan det hende fristen kun er 2år

  5. Etter at prøveperioden (7dager) er over må du betale for nedlastingen (som inkluderer en måneds spilling).

     

    Å twinke er når en etablert spiller starter en ny karakter og gir ham flere millioner slik at han kan bruke det beste utstyret. Dette kan føre til at nybegynnere vil føle seg dårlige i forhold til disse twinkene. Vil du ha rask xp kan det være smart å teame med en twink.

  6. Så dette vil si; om jeg re-aktiverer abonnementet mitt inn den 27 Juni, får jeg 4 mnd spilletid egentlig? 3 x 30 dager pluss den mnd jeg betaler for? Med samme account og saker?

     

    Tror spillenøkler er det du får me spillet, når du kjøper det, som brukes for å lage en konto, der de første 30 dagene er betalt.

     

    Selv har jeg allerede 2 slike nøkler som jeg fikk med Shadowlands og Notum Wars

     

    Poenget fra Funcoms side er at du selv ikke trenger disse, dersom du allerede har en konto, og derfor gir dem bort, slik at Funcom får flere kunder.

  7. Hvis jeg har forstått deg riktig er det frekvensen som er lav på skjermen din.

    Hadde akkurat det samme problemet etter at jeg fikk XP, frekvensen er normal i windows, men med en gang jeg startet et spill gikk den ned til 60 (85+ er bra). Tror ikke dette er noe problem i eldre versjoner av windows.

     

    Måtte tilslutt installere powerstrip for å få 85 i spill.

    Hvis du har et nvidia kort kan du stille dette på avanserte egenskaper på skjerm. Under menyen "Overstyring av...". Tror bare dette gjelder nyere detonator drivere, så du må kanskje oppdatere.

     

    Hvis du ikke har nvidia finner du powerstrip her: Powerstrip

  8. må nok si meg enig med st-gange

    Anarchy Online er knallbra, og vil bli bedre med Shadowlands.

    Du bør laste ned prøvevesjonen og prøve spillet i 7 dager, dersom du liker det bør du slette kontoen og kjøpe Shadowlands, pga av de grunnene st-gange nevnte. Må også nevne at AO er veldig komplisert, men dette var noe som tiltrakk meg. Jeg kan enda ikke AO 100 prosent og det vil alltid være noe nytt å lære.

     

    Har hørt fra folk AO spillere som har prøvd SWG, at spillet er kjedelig men

    det er ikke sikkert dette gjelder for deg.

    Er desverre den eneste MMORPG jeg har prøvd.

  9. Er ikke så mye historie i AO akkuratt nå. Tror Funcom har tenkt å starte opp historien i Shadowlands som kommer snart.

     

    Jeg har ikke spilt ao siden begynnelsen, så jeg kan ikke sammenlikne. Men spillet er veldig bra, og blir bedre og bedre. Selv er jeg blitt litt lei, men det er fordi jeg har spilt en stund. Men håper og tror at Shadowlands vil vekke spillegleden igjen, slik som den var i starten. Har en følelse av at SL blir knallbra.

     

    Man kan jo prøve AO i 7 dager gratis, så man har ingen ting å tape.

    Man bør jo slette testkontoen etter prøve perioden og kjøpe Shadowlands når det kommer ut. Da får man med orginalen, Notum Wars og Shadowlands + en måned spilling, med på kjøpet.

     

    AO kan absolutt anbefales, kan væra litt komplisert i begynnelsen, men det syntes jeg bare var bra, mye å lære . :yes:

×
×
  • Opprett ny...