Gå til innhold

euroshopper

Medlemmer
  • Innlegg

    674
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av euroshopper

  1. Når det gjelder logoen så må jeg si at jeg neppe tror de på FMS tar det så tungt om jeg bruker den. De har i allefall ikke tatt kontakt angående dette, så jeg vil fortsette å bruke den. Dessuten er det ikke harry!

    9566209[/snapback]

    Liten verden hva? Jeg jobber på FMS og jeg kan si med engang at pensjonerte generalmajor Thorbjørn Bergersen som har tegnet veldige mange av Forsvarets heraldiske våpen hadde ikke likt å se våpenet slik.

     

    [Edit] Og ja, det er ulovlig bruk av våpenet.

  2. Noen som vet hva denne fonten heter?

    post-92096-1182243072_thumb.png

    8894806[/snapback]

     

    Quoter det jeg skrev på mac1.no

    Den eksakte fonten får du nok aldri tak i. Det er en spesial font som de har fått laget. Det er kun de som bruker og ingen andre. Derfor er den heller ikke til salgs. Jeg er en mediegrafiker lærling i en bedrift som har jobbet med den fonten.

     

    Jeg anbefaler deg å finne en lignende font.

    http://www.itcfonts.com/

     

    http://mac1.no/forum/viewtopic.php?t=45958

     

    OT: Har svennebrev nå...

  3. Jeg må si jeg er enig i mye av det som blir nevnt her. Jeg er også rimelig lei av de reklamene. En annen ting som også har irritert meg er bilprogrammer. "Bensin i blodet"

     

    Discovery er i fase der MTVe var for en tid tilbake der de sluttet å vise musikk videoer og kjørte bare reality serier. Nå ser man ikke noe annet enn Viva la bam, Pimp my ride og annet søppel. Men de vet sikkert hva de driver med. De sitter med tallene og det er tydligvis mange som sitter og ser på det da tenker jeg. Samme gjelder Discovery...men jeg synes det er litt synd.

     

    Sitter dere med GET boksen? Jeg tror det er mulig å endre språk hvis man går titter på innstillinger. Jeg tror jeg fikk til det her om dagen...

  4. Filer som blir kjøpt fra en nettbutikk kommer med DRM (Digital Rights Management). Det er en sperre for ulovlig spredning av musikk filer. Musikk kjøpt via iTunes Store kommer også med en annen sperre som gjør at du ikke kan spille av disse filene på andre spillere enn iPod og iTunes.

     

    Løsning:

    Brenn alle de filene på en CD via iTunes..og deretter importer CDen som Mp3 i iTunes. (Husk å velge Mp3 som konvertering i iTunes instillinger.) Når du har importert sangene fra CDen må du inn i iTunes music mappen og fysisk dra filene over til din Mp3-spiller.

     

    Den siste biten varierer. Det kan hende at du har fått med et eget programvare for din Mp3-spiller..Såfall importerer du filene fra iTunes mappen til biblioteket til Mp3 spilleren din.

×
×
  • Opprett ny...