Gå til innhold

robbin

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av robbin

  1. :( jeg har så jævlig dyrt sånn greier til mobilen! djnonstop det er bra å ha når man sender SMS men sykt dyrt å ringe! mamma betaler regninger på 2000 å det syntes hu er mye! jeg sender muligens 500-700sms i månden! jeg har ikke regna på hvor mye jeg ringer men det er litt!!

     

    er det noen som veit om noe billiger sånn greier! eller har noe en Link til en "test" som jeg kan se??

  2. dette er til minne om Henning og Siri som døde i går. jeg skulle selv vært med i bilen de kjørte! Alle i bilen kjente jeg mere eller mindre! bilen havnet i autoværnet oxo vidre ut på et jorde der de stoppen brått i en buske!! alle som kjører bil!! kjør som folk!! (RIP)

  3. I påsken koser jeg meg på afterski med tommy steine og celina middel..... ellers har jeg vært på scenen med idol tone og jorun!! har nr til tone damli aaberge!! jeg har kost med aylar på senkveld! hmmmm jo lasse kjus og aksel svindal har liggi på hytta mi! jeg har spist middag med ailo gaup!!

  4. er det noen andre en meg her som har "sugd bensin" det er kjempe gøy! man har ei kanne med litt bensin så tar man munnen til tuten og suger inn, og trekker flasken fra munn!! ops ops!! jeg har hørt at det er veldig farlig? stemmer dette?!! :hmm:

×
×
  • Opprett ny...