Gå til innhold

Smurfen311

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smurfen311

  1. Følg oppskriften på denne siden: http://www.helpwithwindows.com/WindowsXP/w...sp2-bootcd.html , for å "slipstreame" SP2 på Windows XP-cd'n. Da vil du med mest sannsynlighet få installere XP uten problemer. (Jeg hadde det samme problemet tidligere) Det store problemet er at det ikke går an å "slipstreame" XP-cder der hardware-produsentene (Dell, HP osv.) har lagt inn oppdateringer på XP-cd'n.

    9367526[/snapback]

     

    hvorfor skal dette fungere? ... inneholder SP2 automatiske drivere for S-ATA eller noe sånt slik at den finner S-ATA disker automatisk under installasjon?

     

    -Stigma

    9367532[/snapback]

     

    JEPP!

  2. Radeon 1950 Pro er helt sikkert et godt kort. Oppgraderte sjøl nettopp fra et radeon X800 XL til radeon 1900XT 256 mb som ikke er så ulikt 1950 Pro, og merker stor forskjell i krevende spill (Quake 4, HL2 Episode 1 osv.). I BF2 var det ikke så stor forskjell faktisk.

     

    Du nevner ikke om du har AGP eller PCI Express, men har du PCI Express og tar deg råd, bør du se på radeon 1950 XT 256 mb kortet. F.eks har Komplett det. Dette knuser nok radeon 1950 Pro i de fleste spill.

     

     

    Smurfen

  3. Vel, du kan levere harddisken til Ibas på Kongsvinger så får du sikkert det meste tilbake, men det er svinaktig dyrt. Ellers kan du på prøve noen recovery programmer på den harddisken du formaterte(søk på nett), men sjøl har jeg ikke så veldig gode erfaringer med det. Hadde samme problem for litt siden (selvforskyldt) og de eneste filene recoveryprogrammet klarte å hente tilbake i god stand var mp3'ene.

     

    Moralen er i alle fall å ha viktige filer til en hver tid på minst to steder.

  4. Spørs som sagt hvor mye penger du har tenkt å bruke, men siden du skal ha en spillmaskin ville jeg gått for en AMD 64-prosessor. Bruk så mye penger du kan på den så slipper du å oppgradere med en gang. Har du tankt å ha maskina ei stund(2-3 år) bør du vurdere AMD 64 X2.

     

    Du bør også kanskje vente 2-3 uker før du kjøper da nvidia kommer med nytt skjermkort straks og vil presse prisene ned på eksisterende skjermkort ganske mye.

     

    Ellers er en GB minne minimum. Gå for to hvis du har råd.

×
×
  • Opprett ny...