Gå til innhold

Greysoul

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Greysoul sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fikk byttet den ut idag, og det løste saken. Var nok en feil på enheten ja. Takk for all hjelp og gode inspill folkens! 😀
  2. Prøvde dette også, no luck. Tar det med tilbake til elkjøp og ber dem teste det imorra, bytter eventuelt til et annet et og prøver det.
  3. Da har jeg fått satt på en spacer, men den vises fremdeles ikke. Sjekket at BIOs stod som "launch CSM" noe det også gjorde. Så er fremdeles like langt. 😑
  4. Ok, skal få sett på dette når jeg kommer hjem. takk
  5. Dette mener jeg at jeg fant igår og sjekket. CSM skal stå som enabled som default.
  6. Yeah, var det jeg trodde også. Har Ryzen 9 3900X
  7. Har testet uten de andre diskene koblet til, og den dukket ikke opp da heller. Bios er oppdatert ja, og er 980 "standard" ikke pro.
  8. Hmm, nei. Etter hva jeg så var det bare å skru den fast i hovedkortet. skal se om jeg har noen spacer liggende så jeg får testet.
  9. Etter hva jeg kan se har vel korter bare én m.2 slot. hvis jeg ikke er helt blind her da..
  10. Har kjøpt meg en Samsung SSD 980NVme M.2. Første gangen jeg bruker m.2, har 3 andre standard ssd drives fra før av. Problemet er at den ikke vises, verken i bios, datamaskin, enhetsbehandling osv. Har prøvd å oppdatere bios, lastet ned driver og firmvare (der får jeg ikke installert noe fordi den ikke finner enheten) Sett på noen løsninger som feks sette Sata som IDEmen eneste mulighetne jeg har er AHCI eller RAID. Hovedkortet jeg har er ASUS PRIME B450-PLUS så skal være kompitabelt. Har prøvd å reinstallere kortet flere ganger og endret sata inngang på de andre diskene. men ser ikke ut som noe fungerer. Any ideas?
×
×
  • Opprett ny...