Gå til innhold

ulvenett

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ulvenett

  1. Hei

    er det noen velvitende sjeler her som kan hjelpe meg med følgende.

    Når jeg kobler telefonen opp mot bilens bluetooth anlegg så starter automatisk avspilling av musikk med en gang uten at jeg åpner noen apper.

    Det har vært mye den standard Musikk appen til Sony, og det er umulig å avslutte avspilling. Vil jeg høre på radio med annen app, så går ikke det, musikk appen overskriver bare hele tiden.

    Hvis jeg deaktiverer Musikk appen, så funker det av og til. Dog opplever jeg også når jeg streamer radio og mister dataavspilling pga ett eller annet, så overtar musikk appen med en gang og jeg får ikke starta radio stream igjen.

    Nå nylig prøvde jeg Soundcloud for å høre på en podcast, denne var helt umulig å bli kvitt. Med en gang telefonen koblet opp mot bilen, så starta en podcast uten at jeg så noen active apper eller noen indikasjon om noe lyd avspilling. Måtte åpne soundcloud appen for å få opp valgmuligheter, men fortsatt umulig å stoppe.

    Deaktiverte soundcloud og startet en radiostream fra en annen app. radiostreamen ble brutt og 2 sekunder etterpå så kommer det lyd fra soundcloud igjen.

     

    Forhåpentligvis skjønner dere problemet og har hørt om lignende. Og finnes det en løsning på dette i tillegg, hadde det vært perfekt.

     

    android 7.1.1 om det er av betydning.

  2. Hei

    Har ikke så mye erfaring med IOS, men resten av familien skulle absolutt ha en iPad en gang. Har lagt merke til at det er svært dårlige søkeresultater i Appstore. Har være flere ganger da jeg skal laste ned app'er jeg vet eksisterer at de ikke dukker opp i appstore. Blandt annet, bank app, instagram app + ett par andre kjente.

    Det forunderlige er at søker jeg i google på samme app, så dukker direkte link opp med en gang.

    Er det noen innstillinger eller annet jeg ikke har trykket av for, eller funker dette systemet bare sånn?

  3. Hei

    Her er det vel mange entusiaster som forhåpentligvis kan gi meg ett greit og lett svar. Trenger en PC, gjerne stasjonær, men bærbar er også flott, som skal brukes primært til å kjøre en programvare for sykkelrulle og vise TV/Video på en skjerm. Følgende er oppgitt som anbefalt:

     

    Recommended system requirements

    Processor Quad core 3.0 Ghz, Intel i7 Min. memory 8 GB Free disk space 20 GB Graphics card DirectX9 compatible 3D card with 1 GB Various 1 free USB port, DVD/Blu-ray player Operating system Windows 7 (64-bit) or Windows 8 (64-bit)

     

    Noen som kan lede meg til sånn cirka en maskin som er brukendes til dette

  4. hei

     

    har i de siste dagene hatt store WIFI problemer på min HTC ONE X. Mener jeg har lest om andre med lignende problemer, men greier ikke å søke det opp.

    Signalene går stort sett fra liten til ingen, og hopper over til 3G traffic der den tidligere hadde full WIFI dekning.

    Er det en kjent feil, men påfølgende fix, eller må den på reperasjon.

  5. Hei

     

    Har søkt både her og der, men finner ikke konkrete svar, prøver meg derfor her. Er det noen som får NRK nett TV til å funke på Galaxy TAB 10.1 med nyeste offisielle software. Fant noen tips på NRK no hvor man kan endre innstillinger for hvordan den streamer, eller hva det nå er. Men det førte bare til at fra og ikke være mulig å streame i det hele tatt til å kunne streame i ca 1 minutt før alt låser seg og hele TAB'en må restartes.

    Om noen har en fix på dette blir jeg takknemlig.

     

    til bruker over her. Har forsåvidt også merket di samme strømproblemene som deg etter oppgradering til siste software. Batteritiden er blitt betraktlig mye kortere og opplever også at den viser mye strøm igjen når lader blir koblet inn.

  6. Yep, du bør manuelt redigere alle sammen.

    Siden det går i ;

    Fornavn

    Etternavn

     

    og ikke i ett felt

    hmm

     

    så fordi om outlook kontaktene er OK, så blir det krøll når jeg synker altså. Finnes det programmer der jeg kan gjøre det. Har brukt HTC Sync, men fant ikke akkurat allverdens med muligheter der.

    Eller må jeg bare ta meg tid og redigere på telefonen manuelt rett og slett

  7. Hei

     

    Har fått meg Hero. Fantastisk telefon, det eneste som irriterer meg er hvordan kontaktene sorteres, endres eller hva du skal kalle det. Har synca mot outlook kontaktene mine, og der skal alle være riktige. Men når jeg får melding, blir oppringt av kontakter er det rett som det er at navn på kontakt kommer som f.ex Deleravetternavn. Deleravfornavn/1

    Dette er litt irriterende.

    Er det bare jeg som ikke har skjønt det, eller er det bare sånn det er.

  8. hei

     

    trur jeg trenger ett par hint her. Prøver å koble min Lenovo X301 til min Panasonic PlasmaTV via en Displayport -> HDMI kabel. Får ikke opp noe bilde på TV'en. Litt usikker på diverse innstillinger, så hvis noen har noen erfaringer eller tips, hadde det vært fint.

     

    Displayport to HDMI kabel er forøvrig av en billig type kjøpt på E-bay.

  9. har just fått meg ett sånt Lama helikopter, men har ikke turt og ta riktig av enda, føler det ikke er trimmet helt som det skal. er det noen som sitter med noen bra tips på hvordan man får trimmet det godt. Må man faktisk inn og skru på de servoene(var det ikke det) som er nevnt i manualen, eller holder det å trimme på fjernkontrollen.

    Noen som med det samme har en link til ett sted man får kjøpt ett fullstendig alu kit, som jeg trur finnes. Regner med jeg trenger ett snart

  10. Punkt 1: bare glem akryl. Hvit akryl blir garantert gul etterhvert, og det ser mildsagt j.... ut også.

     

    Det er bare en måte å gjøre dette ordentlig på. Først grunnes listene, så sparkles de en eller to ganger(sparklen synker i sammen når den tørker), avhengig av størrelse på spikerhull. Om du dekker 10 cm2 når du sparkler har ikke det noe å si, da hele listen må pusses siden treet reiser seg når du maler første strøk.

    Så basically, slik gjør du, grunn -> sparkle -> sparkle -> puss -> mal en gang til -> la tørke godt -> puss med fint sandpapir -> mal toppstrøk. Husk å feie av lister etter du har pusset, før du maler, slik at malingen ikke blir full av dritt

  11. hei

     

    Har hatt min X60s inne til retanking. DVS full formatering. Når jeg fikk den tilbake så virker ikke Fn+F7 som den gjorde før. Nå bytter den bare mellom ekstern skjerm og skjerm på laptop. Før formatering når jeg trykket Fn+F7 så fikk jeg opp en meny der jeg kunne velge forskjellige skerm modi, som jeg kunne tilpasse selv. f.ex jobb, hjemme, kontor osv. Har innstallert ThinkVantage produktivitetssenter med alle oppdateringer, der er det noe som heter presentation director, men når jeg kjører denne får jeg beskjed om OEMDSPIF.DLL kan ikke lastes inn. Noen som har lenovo maskiner og har vært borte i dette.

     

    på forhånd takk

  12. Veit det fins ett nettsystem så man kan få internett over så og si hele landet. Trur det var sånn at det var basert på det gamle 54 systemet (hvis det kan stemme).

    Kan ivertfall søke litt på telenord sin side siden det er de som har det ;)

     

    Har du lyst på trebåt så ikke la deg skremme av at det er så mye jobb. Er jo en del jobb hvis man ikke bruker båten mer noen uker i ferien og noen helge og dagsturer i året, men skal man bo på den så er det mye greiere. Kan jo ta litt puss nå og da som det passer.

    9182013[/snapback]

     

    internet worldwide: https://www.telenorsatellite.com/ :w00t:

  13. noen som har erfaring med denne type båt og hvilke motorer som er best å bruke. Har alltid innbilt meg at jeg måtte ha motor med kort stamme, men så var det noen som sa at det ikke gikk. Er dette tilfelle kanskje.

    Lurer også på om det er noen som har erfaringer med størrelse på motorer på denne type båter. Er jo godkjent for 9,9 men føler dette blir litt heftig.

    Så hvis det er noen som har noen tips om hvilke motorer som funker best på denne type båt, så fyr i vei. Regner med jeg skal kjøpe en motor til båten min i løpet av våren.

  14. har just installert versjon 7.0 nå. Men syntes det ble litt rart med skriften nå. Blir liksom ikke helt bekvem med dette. Bruker vel det derre clear type greiene og har kjørt gjennom den testen hos microsoft. Men lurer litt på hva slags innstillinger dere bruker. Hvilken skrifttype, skriftstørrelse osv bruker dere. Og hva er eventuelt standard. Trur jeg bruker arial nå. Det som funker best for meg akkurat nå.

×
×
  • Opprett ny...