Gå til innhold

Christian Bøe

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Christian Bøe

  1.  

    Forbedret kjøreegenskaper? Har den nå fått rwd eller 4wd? En småbil med 200hk/400nm er jo ubrukelig med fwd.

     

    Koser meg med B klasse med 180HK. Parkerer det meste av annet på veien om jeg vil med den. E46 M3 tok meg ikke før etter 100km/t i sommer og den bilen mener jeg å huske har ca 340hk. Så jo. 150-200hk på forhjula er brukelig for de aller fleste. Spiser dekk, men med 4WD spiser det enda mer dekk :D

    Den M3'n kan ikke ha vært frisk alternativt gadd ikke sjåføren kappkjøre med det første. Det sier seg selv at 180hk vs 343hk skal være lett match i favør BMW'en.

  2. Meh. Jeg kjører altid med media på nederst halvdel og kamera øverst.

    Det kan man ikke i nye update, så ikke så positivt :(

     

    Kan du velge å IKKE få slike oppdateringer? Hvis ikke er man jo helt prisgitt hva Musk & Co finner på til enhver tid. Jaggu glad jeg har min gode gamle BMW 5'er, som drikker edel dinojuice og ikke mottar så mye som en data-bit fra noen som helst nettsky! :-)

    • Liker 2
  3. Nå er dette 100% subjektivt, men i-Pace ser ikke perfekt ut heller, i mitt syn. Den prøver litt for hardt å se kul og røff ut, og ender opp med litt for mange detaljer som ikke helt henger sammen.

     

    Og i mitt syn oppnår designet på Model X ganske mye. Man legger merke til Model X i trafikken, og skjønner at her kommer det en premium-SUV. Den har veldig rene linjer, med lite dilldall, som gir et litt mer klassisk inntrykk. i-Pace minner litt om Ford Focus RS i designspråk.

     

    På en skala fra en til ti vil jeg gi Model X kanskje en sekser og i-pace kanskje en sjuer. Altså litt bedre totalt sett, men ikke på noen som helst måte avgjørende.

     

    Ja, man legger merke til model x i trafikken...men definitivt ikke fordi det er en premie-SUV! ...snarere en schtøgg mastodont av et såpestykke! (min mening er den eneste korrekte og kan ikke motsies!)  :tease:

    • Liker 2
  4. Jeg bare sier dette for å gjøre deg oppmerksom på at det finnes andre gode kameraer på markedet.

    Helt klart - anbefaler trådstarter å dra og klå i butikk - også sjekke ut Pentax, Sony m.fl. :)

    Helt enig i dette...har klådd på både Sony og Olympus i tillegg til "saueflokkameraene"...Pentax derimot har jeg ikke funnet "live" ennå. Men har skjønt at K-r er et bra kamera og liker f.eks seriebildehastigheten på det. Men hvor er HDMI-utgangen??? Fatter ikke at det ikke er på plass og etter min mening har Pentax driti seg bra ut der!

     

    Grepsmessig syns jeg faktisk Sony skiller seg ut positivt siden jeg har forholdsvis lange fingre. Men, alt annet må jo være på stell også og kjøper jo ikke noe "unikt" bare for å være unik.

×
×
  • Opprett ny...