Gå til innhold

jarex

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jarex

  1. Heisann folkens,

    sitter her og river meg i håret skal ha ett nytt hovedkort til en maskin her, eneste jeg faktisk MÅ ha på dette er 8x onboard sata porter og 5x pci porter, cpu sokkel og minnetype kan være hva som helst, hovedkorte må også være og få tak på idag.

     

    takk for forskudd, håper på raske svar :cool:

  2. Tydelig att Netshop har driti på draget her, selger selv asus maskiner og går det noe galt sender vi en mail til asus med serienr + feil, dette tar max 1 dag, så kommer det en Budbil fra TNT og henter maskina og maskina er nede der iløpa 3-4 dager, så bruker asus ca 1-2uker på og reparere maskina, så tar det 3-4 dager tilbake, Asus\TNT har nemmelig slike tollpapirer som gjør att de slipper veldig enkelt igjennom, ogaå det att Asus ikke svarer på Mail fra netshop mer mest sannsynelig bare tull, jeg ville ringt netshop og fått RMA nr som de har fått fra Asus og ringt 23 16 26 82, det er nr til Asus kontoret i norge\skandinavia jeg vil nemmelig tro det er Netshop som er træge her og ikke Asus, men håper du får maskin\pengene igjen fort.

  3. Heisann folkens fikk idag min aopen 1551 notebook med 2ghz dothan cpu, hadde før en 1557 med 1.6ghz dothan, problemet er med 1551 så går viften konstant :mad:

     

    Har prøvd og laste ned ny bios og flashe den uten att det hjalp installert alle nyeste drivere, men der rett og slett ikke ut til att vifta vil slutte og gå selv om luften som kommer ut er kjølig :hmm: er ikke dette Centrino tro? :p

     

    noen som har noen forslag på hva jeg kan gjøre?

     

    Takk på for alle postive svar :yes:

  4. Heisann folkens kjøpte meg en D-link Dsm-320 og var veldig fornøyd med den helt til jeg skulle spille div tv serier og slikt på den da får jeg bare beskjed om att mine .Avi filer ikke er støttet. :no: Har prøvd div serier fra forskjellige steder og sånt men har enda ikke lykkes med og starte en eneste film på denne, så det jeg lurer på er om noen vet om noen som har laget noen codec hacks eller noe sånt, så det blir mulig og få støtte for flere avi codecs?

  5. Heisann folkens...

     

    det jeg lurte på var om noen her kunne hjelpe meg og finne ett pcmcia eller usb trådløst nettverkskort som passer til denne antenna: http://www.psdata.no/ps.asp?it=101519&mlevel=020800 skal bruke laptopen ute i garasjen og har ikke mulighet til og skru på større antenne på 3com routeren så må lage ett antenne feste på garasje veggen til den. så vis noen kan hjelpe meg med dette problemet hadde jeg blitt kjempe happy og Nei jeg kan ikke ha en stasjonær maskin der pga skal kunne ta maskina med meg inn enkelt og greit. ;)

×
×
  • Opprett ny...