Gå til innhold

chrishan

Medlemmer
  • Innlegg

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av chrishan

  1. Ja! Takk for innspill alle sammen, vi hentet bil i helgen, 2012 mod Passat STV med 120k på telleren. Fin bil, nesten prikkfri NAF-test. Lite eller ingenting rust:)
  2. Jepp, vi har regnet med innkjøp på ca 100-120 nå, og evt tenkt at hvis vi må bytte ett eller begge hjulpar så går det fint.
  3. Fra den ene annonsen (skal se bilen i dag): Er dette troverdig? Skal ta med lykt og legge meg godt innunder og se, tenkte jeg. Ellers er vi som sagt en VW-familie, og jeg anser vel Mondeo for å være en bil for omreisende selgere:) Fra spøk til alvor, om vi ikke lander en bil vi er fornøyde med ganske kjapt, kan det nok hende vi begynner å sondere terrenget litt for alternativer.
  4. Småkjøring er ikke noe stort problem her. Hun har vel rundt 40-50 min hver vei til jobben, så jeg tror den kommer til å bli god og varm hver dag. Slik de bor (og jobber) nå er det vanskelig å få på plass noen gode lademuligheter, ellers hadde vel dette vært et supert elbil-case. En gjerrig diesel som dette er derfor supert i denne runde, er tanken her. Men takk for gode svar alle sammen, er i kontakt med flere selgere nå, og satser på litt titting og prøvekjøring i dag og i morgen. Vet i alle fall litt mer om hva jeg skal se etter og spørre om:)
  5. Min far og jeg skal kjøpe bil til lillesøster, som akkurat har fått barn nr 2. Budsjett rundt 100-150k. Vi er en VW-familie og tenkte på Passat STV. Ser ut til at budsjettet fint skal rekke til en ca 10 år gammel bil eller så. Har noen innspill på hva disse bilene plages med? Hva bør vi se etter og være obs på ved prøvekjøring og visning? * rust, i så fall hvor? * kjente motor- eller girkasseproblemer? Andre erfaringer med disse bilene? Eksempel Eksempel Eksempel
×
×
  • Opprett ny...