Gå til innhold

-snoop-

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -snoop-

  1. Jeg bestilte 2 eee PC1005PE fra amentio. De kom 1 mnd etter jeg bestilte de siden amentio hadde skrevet at de var på lager når de ikke var det. Når de kom var den ene skeiv og sto og vippet på bordet. Jeg sendte den inn igjen. Den er tilbake, men det er fortsatt slik at ett ben ikke har kontakt hele tiden. I tillegg er det flere av tastene som er betydelig mer bråkete enn de andre. Den eee pcen var feilfri så jeg vet hvordan de skal være.

     

    Jeg har allerede sendt den inn en gang pga at den var skeiv. Er det urimelig å sende den inn igjen pga tastaturet? Er jo irriterende å ha en helt ny maskin som er skeiv og har bråkete tastatur.

  2. Jeg har et Silverstone LC-11 kabinett som jeg bruker til min HTPC. Strømforsyningen røk og da jeg åpnet den viste det seg at det var en gåen kondensator. Den er så jævlig å komme til at det ikke er mulig å fikse den. Kabinettet er kjøpt på SHG og det er jo ikke ulig å få tak i dem lenger(derfor jeg åpnet og tok en kikk i PSUen).

     

    Nå bruker jeg en vanlig ATX psu som ligger på utsiden, med kablene inn gjennom hullet der psuen skal stå. Ikke en ideel løsning.

     

     

    Tips om hvor jeg kan få tak i en 300W FlexATX psu i grei kvalitet som er stillegående?

     

    Eneste jeg har funnet er et par på microplex.no og de var ikke kraftige nok.

  3. Jeg skal lage en side for en jeg kjenner, men hun kan ikke HTML. Jeg er vant til å lage sidene mine på gamle måten med HTML og CSS i Homesite.

     

    Hva burde jeg gjøre/bruke? Har sett litt på Joomla og slikt, men har ikke brukt det før.

     

    Krav:

    - Hun må kunne redigere innhold og laste opp selv

    - Legge til flere knapper i menyen om nødvendig

    - Det må være relativt lett

    - Hosten av nettsiden må støtte Joomla og slikt hvis det skal brukes

     

     

    Jeg har brukt Active 24 til andre sider jeg har laget, men lurer på om jeg skal prøve noe nytt. Anbefalinger her?

  4. Jeg skal redde innholde på en 2,5" sata disk fra en Mac for en kamerat av meg. Noen som har noen forslag til hvordan jeg kan gjøre det. Jeg har ikke mac selv så dette må gjøres med en pc.

     

    Har prøvd demoer av følgende recovery program:

     

    http://www.datarecoverymac.com/

    http://www.macdiskrecovery.com/

     

    Jeg fikk ingen av programmene over til å funke skikkelig

     

    Kan linux lese mac filsystemet? Jeg tror det er HFS eller HFS+ filsystem på disken.

    Hvor lett er det å legge inn OSX på en pc?

    Noen andre forslag?

  5. Jeg har en M 735 (1,7GHz Dothan)cpu som jeg bruker på et MSI FA4 speedster hovedkort. På kortet kan man velge med en jumper om man skal ha 1.5V eller 1.8V VCCA. Jeg har slitet med å finne hva som er riktig for min prosessor. Til nå har jeg brukt 1.8V fordi det er det som var satt når jeg tok hovedkortet ut av esken.

  6. 2,5" bruker mindre strøm. Vet ikke hvor viktig det er for deg, men da kan du ha på maskinen lenger uten motoren i gang. Jeg vet ikke om de tåler støt og slag noe bedre enn 3,5" disker. Det kan jo hende i og med at den er laget for å være i bærbare.

  7. CF har har begrenset hvor mange skrivinger som kan gjøres før den blir ubrukelig. Med mindre operativsystemet er optimalisert for å begrense skriving til CF kortet vil det ikke vare veldig lenge.

     

    Jeg ville nok heller brukt vanlig disk og laget noe støtdempende montering for den. Funket på russebussen jeg var på ihverfall. Eneste som ble gjort der var å ha noe skumgummi under pcen vi brukte til musikk. Den gamle SCSI disken overlevde fartsdumper og risting.

     

    Et alternativ kan være en SSD disk. De er jo forsatt litt dyre da.

  8. Jeg har samme problem. Men jeg har XP Media Center, men jeg regner med at de bruker samme EPG. NRK3 heter Cartoon Network og TV2 Nyhetskanalen heter Discovery. I tillegg så er frekvensen feil på NRK2 og SVT. Irriterende. Hvis jeg søker inn kanalene på gamle måten så får jeg ikke EPG. Jeg må legge inn postnummer og så henter den alt den trenger fra nettet, noe som er digg, men det er en rekke feil på flere kanaler

  9. Tull, hvis han går for AMD2+ hovedkort og dropper Intel prosessor så får han et kort for 800-900 kr som støtter PCi-ex 2.0. Det forutsetter selvsagt at han satser på AMD istede for Intel.

     

    Feks. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=342648

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=343438

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=341660

     

    Beklager. Jeg hadde ikke fått med meg at de AMD kort med PCIe 2.0 var ute. Hvis han skal ha Intel så er det ikke noe billig hovedkort å få enda. P35 har "bare" PCIe 1.1. Men jeg ville ikke valgt en annen prosessor en det jeg hadde lyst på bare fordi et annet hovedkort har PCIe 2.0. Man vil ikke merke ytelsesforskjell siden grafikkkortene ikke kan utnytte den ekstra båndbredden.

  10. En jeg kjenner skal ha ny kraftig pc og trenger RAID5.

     

    Vil det være noe problem med Asus P5E og Promise SuperTrak EX8350 sammen?

     

    Jeg har lest om problemer med PCIe x4 x8 kort med X38 brikkesettet, men har ikke funnet veldig mye om det.

    Det står på BIOS oppdateringene på asus siden at noen forbedringer er "Enhance PCIE card compatibility".

    Det sier ikke veldig mye.

     

     

    Noen som har noe erfaring eller har noe info om dette?

    Er det andre hovedkort/RAID kort som funker bedre sammen?

  11. Min mor har en Cinet bærbar (Smartbook 900 tror jeg) der recovery partisjonen er slettet. Den kom med norsk XP home. Jeg tenkte jeg skulle formatere den og legge inn alt fra scratch, men jeg kan jo ikke bruke recovery og har ikke veldig lyst til å betale for XP når jeg har en lisens som følger med maskinen.

     

    Jeg vet at andre merker har CD keyer som kun passer med deres Windows versjoner, men jeg vet ikke om dette er tilfellet med Cinet.

     

    Vil jeg kunne bruke CDkeyen som er klistret til maskinen sammen med en Norsk OEM XP Home cd?

     

    Jeg regner med at den må være samme service pack som orginal nøkkelen er for.

  12. Du kan bruke den med hva du vil. Det er modemet som kommuniserer med nettet i gata, ikke routeren. Du kobler den til modemet, som i ditt tilfelle er speedtouch 546. Linksys routeren støtter PPPoE så du kan la den ta seg av oppkoblingen og dermed la modemet være en bridge. Dvs at modemet ikke gjør noe annet enn å la data gå gjennom uten å gjøre noe.

     

    En annen firmware som funker med WRT54GL er Tomato. Har ikke prøvd den selv, men har hør mye bra om den. Skal bytte til den selv. Den har litt færre funksjoner enn DD-WRT, men er til litt kjappere. Her kan du også sette opp egne regler. F.eks nedprioritere torrent trafikk.

  13. Skjekk om routeren din har noe Quality Of Service (QoS) innstillinger.

     

    En router som gir deg masse muligheter til å begrense tilgang/hastighet er WRT54GL.

    Linksys WRT54G /GL med DD-WRT lar deg gjøre mye mer enn de fleste routere. Kan også legge egne regler som du kan lage med en script generator som er veldig lett å bruke.

×
×
  • Opprett ny...