Gå til innhold

jorgenk4

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jorgenk4

  1. Jobben har satt opp så vi må ta ut 5 uker ferie tilsammen for å kunne få utbetalt hele feriepenge beløpet vi har opptjent året før.

    Dersom vi tar 3 uker sammenhengende ferie vil vi kun få utbetalt 3/5 av feriepenge beløpet. Så om man ikke har råd til og ta seg 5 uker ferie, og man kun får utbetalt 3/5 feripenger av det fulle beløpe.

    Da vil bedriften beholde de resterende 2/5 av feriepengebeløpet som man egentlig har krav på, som man ikke får utbetalt fordi man ikke tar seg de siste 2 ukene med ferie, pga økonomiske grunner.

    Har bedriften da lov til å gjøre så?

  2. God kveld, jeg har et problem, jeg ønsker og slå av min eksterne western digital 1 tb harddisk.

     

    Trykker på Safelty remove WD My Book 1394 HDD, men da får jeg feilmeldinga 'The device WD My Book 1394 HDD could NOT be removed now! Please close all running programs and try again later'

     

    Noen som har hatt den samme meldingen og eventluelt noen som veit hvordan jeg kan få slått den av? Har ikke noe program som står og kjører som den bruker, ettersom jeg veit og ser på dataen.

     

    Takk for svar

     

    MVH Jørgen

  3. Jeg skal starte som lærling hos ISS Lanscaping Drift og Vedlikehold fra og med 4 August, jeg bor ca 4 mil fra lillestrøm så blir litt og pendle hver dag.

     

    Jeg har lyst til og flytte nærmere Oslo så da lurer jeg på hvor mye er borteboerstipendet på?

    Trenger jeg hybel før jeg får borteboerstipend eller kan jeg vente til jeg får borteboerstipend før jeg finner meg hybel?

     

    Takk for svar

     

    MVH

    Jørgen Hakkemaker

  4. Jeg jobber i sommer for et boretslag, får 130,- timen og har tenkt til og bruke frikort på det. Men, etter ejg er ferdig med sommerjobben så skal jeg ut i læra rundt August.

     

    Det jeg lurer på og har hørt av mor og far er at jeg ikke burde bruke frikorte i sommerjobben, men da blir jeg trekt 50%, men om jeg bruker frikortet i sommerjobben får jeg noe høyere % skatt når jeg starter som lærling evt. baksmell neste år?

     

    Takk for svar

     

    MVH

    Jørgen

  5. Funcoms svar på Goldselgere trur jeg er at de som har kjøpt normal AoC får 1 buddy key mens de som kjøpte CE får 5. De som driver og farmer gold og selger det får no veldig problemer med og selge etterhvert i og med at de kun kan spille i 7 dager, og/eller blir banna.

    I wow så kunne du gji ut uendelig med guest pass til folk fra account siden på wow sine sider.

  6. Leste det på AoC forumet, siden ingen som hadde fått Ce har funnet keyene enda.

    Står på den ene "lappen" som følger med CE: "Log in at https://..... to create your account and get access to your Guest Pass Key". Men det er ingenting på konto sidene som er i nærheten av å lukte guess pass key, sist jeg var innom ;)

    Så det er nok den berømte tålmodigheten som må frem :)

    Guest pass vil komme etter en liten stund vil jeg tro, for og kunne la de som har kjøpt spillet ha en kjangse til og kunne prøve det før mange folk kommer som for eksempel gold selgere (som jeg ikke håper kommer)

  7. Fikk sms fra Posten nå at jeg kan hente AOC CE. :love:

    Forhåndsbestile hos Elprice og må si meg meget fornøyd.

     

    Nesten så det frister å ta resten av dagen fri fra jobb. :hmm:

    Samme :D Har vurdert og ta fri i morgen ;)

     

     

    Fri på en åpningsdag? Tror jeg heller hadde tatt mandagen fri da gitt. Kjipt om man blir sittende å tromme tommeltotter fordi serverne er nede og man har tatt fri :p

    Får jo to fri dager neste uke pga eksamen, spilling... spilling... spilling :p

    Skal hente spillet etterpå også installere det så registrere meg med pre order koden så den er klar til jeg kommer hjem etter skolen i morgen.

  8. Viktig info!

    Det viser seg dessverre at Funcom ikke lenger har mulighet til å la flere spillere laste ned og spille spillet noen dager i forveien til tross for at det er sendt ut utallige koder til spillet. Dette er dessverre utenfor vår kontroll og gjelder uansett hvor spillet kjøpes. Alle koder sendes pr mail, så hvis du har en hotmail konto e.l venligst sjekk "søppelkassen" da noen mail har tendens til å havne der.

     

    Alle som forhåndsbestiller vil fortsatt få tilgang til In-Game Mounten (Rhino`en) og Inventory Beltet. Dette vil man IKKE få om man ikke forhåndsbestiller.

     

     

    Noen som har hørt no om dette fra Funcom?

    Fant denne infoen hos Spaceworld.http://www.spaceworld.no/wsp/spaceworld/frontend.cgi?func=catalog.show&func_id=13490&table=PRODUCT

×
×
  • Opprett ny...