Gå til innhold

Mixture

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mixture

  1. Om du blir påkjørt og får bilen din vraka samt att du er uten skyld så er det nå vel motparten (den som kjører på deg ) sitt forsikrings selskap som skal dekke din bil og utlegg. Ikke ditt selskap. Om dere ikke er forsikret i samme selskap da. Synes det høres litt urimelig ut.

    Litt tap må man vel kunne regne med men ikke så mye som det er snakk om her.  

    Sjekk med eventuelle forbund du kanskje er medlem i om det er Advokat hjelp å få. 

    Sjekk med banken du har lånet i. Kanskje det er hjelp å få der (banker har jo flust med advokater). Snakk med de. Du har ingen ting å tape på og ta dialogen.

    • Liker 1
  2. Har også hatt Ice siden de begynte med mobilabonnement. Er kjempefornøyd så langt.

    Bra kundeservice. Raske til å svare. Sendte de en gang i fjor en e-post med en forespørsel som det ikke hastet med. 15 min senere ringte de meg å lurte på om det passa for meg att de ringte. Fikk svara jeg lurte på i den samtalen. Venter nå bare på att de kan lansere ett større mobilt breiband med fri Roaming i EU. Da blir det løp å kjøp på det og.

  3. I Kitchenaid avsnittet står dette: "Kenwood har laget en maskin som presterer godt basert på sine tekniske ferdigheter."

    Dere skriver at dere irriterer dere over hastighetskontrollen. Jeg har ei slik maskin og syns at den er helt grei. Det som imidlertid er utrolig krøkkete på denne maskina er høydejusteringa. En liten skrue med rett spor som i tillegg er plassert slik at den er vanskelig tilgjengelig.

    Så var det en ting jeg lurte på. Selgeren sa at denne maskina har likestrømsmotor som skal være kraftigere enn vekselstrøm, stemmer det?

    Så en ting til slutt. Jeg bor i et gammelt hus med 10 A sikringskurser. Skulle jeg ha hatt Kenwooden som trekker over 7 Ampere ut av veggen måtte jeg først ha tatt meg en runde og slått av varmeovner etc.

     

    Burde da vel være mulig å ha varmeovner på en annen sikring en den du kobler Kenwooden til ?.

  4. Er på sin plass att Kenwood vinner. De er vel noe av det ypperste i kvalitet og styrke for hjemmebruk. Vår Kenwood maskin er 15 + år nå og virker like fint i dag som når den var ny. Og den er meget mye brukt. Blir brukt 2-3 ganger i uken på både tunge grove brøddeiger å annet. Omtrent alle jeg kjenner som ønsker kvalitet fremfor design kjører på Kenwood. Dette gjorde til og med mine besteforeldre og vet att deres Kenwood maskiner lever fremdeles sjøl om mine besteforeldre er vekk for lenge siden. Om man ønsker å kjøpe en maskin med styrke å holdbarhet fremfor det estetiske så går man for Kenwood. Men det er vel blitt slik i dagens samfunn att design å bruk å kast går foran holdbarhet og brukervennlighet.

    • Liker 2
  5. Så lenge du vil bruke FreeNas så går det greit. Så lenge OS på ett nytt system leser ZFS systemet så går det greit.

    Jeg brukte FreeNas en liten stund men gikk over til Openmediavault til slutt på mitt system. FreeNas likte ikke så godt min Adaptec sas raidkontroller. Raid oppsett infoen ligger jo på harddiskene å flytter du all hardwaren over på en ny boks med samme os så går det helt fint.

  6. Dette bør vel ikke bli en kjøp å salgs tråd, Men jeg har ett

    LSI MegaRAID SAS 9240-8i kontroller til salgs. På den kan du ha opp til 8 disker på. DU kan få den til kroner

    1500 inklusivt 2 kabler hvor . Denne støtter RAID-nivå RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, RAID 50, JBOD

    Kostet meg kr 2500 rett før jul en gang. Brukt en 4-5 dager i påvente av en større kontroller for å gjenoprette ett raid. Send meg en pm om du er interesert.

     

    http://www.lsi.com/products/raid-controllers/pages/megaraid-sas-9240-8i.aspx

  7. Er ikke så mange porter du kan åpne på disse modemen desverrre.

    Ta en telefon til tussa å si du vil ha en Fritz box så sender de den til deg.

    Si du trenger å åpne flere porter ut på nettet å du trenger trådløst å flere lan porter.

    Gikk en 2-3 dager så var det i orden med meg.

    Har heller ikke sett noen regning på Fritz boksen.

    Ikke noen vits i å kjøpe dette sjøl når du sender det til deg.

  8. Det stemmer ikke Mixture, for jeg hadde tre porter åpne for LAN før de foretok en oppgradering for noen dager siden...virker som de bare skal være vanskelige nå pga. jeg ikke har tv-abonnement hos de lenger. Leser på nett at de vil at alle fibernett skal åpnes, og det er jammen på tide, ikke la f.eks Tussa ha monopol lenger, får de konkurranse får nok pipa en annen lyd tenker jeg...

    MIn bror jobber på IT avdelingen hos Tussa, Han sier det er 2 versjoner av de zhone boksene de bruker.

    Mulig du har en annen versjon en den jeg har.På den jeg har er det ikke mulig hvertfall med den firmwaren som er nå.Her hos meg er det 2 porter for tv og en port for IP telefoni å 1 Lan port

  9. Har brukt HTC telefoner i mange år. Likte de utrolig godt. Men når de ikke leverer oppdatreringer mer en kanskje bare en gang så gidder ikke jeg å støtte de lenger. Siste mobil jeg hadde fra HTC var dezire z. Var veldig fornøyd med den ,å da spesielt att den hadde fysiskt tastatur.

    Få orden på oppdaterigner å gjør det i større tempo å de vil se att kjøperne kommer tilbake.

  10. Ja det må du om den blir stoppet for toll sjekk. Er faktisk veldig sjeldent for min del att mine mindre varer blir stoppet for sjekk.

    Kanskje i underkant av 30 % av mine varer blir stoppet. Og jeg handler mye på Ebay.

    Det du kan gjøre er å sende han du kjøper med en melding før du kjøper å spørre om han kan skrive på att det er en gave. Da slepper du unna alt som heter toll å slikt.

    Har jeg gjort mange ganger. I nesten alle tilfeller svarer de ja på slikt om du forklarer att det er for å unngå fortolling

  11. Den skal inn i ett stort kabinett med mye luft. Så regner ikke med så mye varme problem.

    Betalte litt over 2600 for den inklusivt shipping så vil ikke kalle det så gale.

    Skulle varme bli litt problematisk så får jeg heller sette på aktiv kjøling på den.

    Lurte på lsi eller Areca men fant ikke noen i pris klassen jeg ville ligge på på nåværende tidspunkt.

    Kunne gått for 8 porter Areca og kjørt utvidelses kort men valgte og ikke gjøre dette nå.

×
×
  • Opprett ny...