Gå til innhold

RRhoads

Medlemmer
  • Innlegg

    11 248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av RRhoads

  1. Florentina skrev (2 minutter siden):

     

    Verkstedet sier de trykksjekket for lekasje før de fylte og fant ingen leksje. Er det da mulig at (som verkstedet sier) jeg får lekasje i en ventil (det verkstedet sa etter å ha sjekket på nytt i dag) etter at de har fylt gass, når det ikke var noen lekasje de fant første gang. Og har jeg noe klagegrunnlag?

    De har ikke sjekket godt nok. Gassen ville ikke forsvunnet i utgangspunktet hvis det ikke var lekkasje. Her kan du definitivt klage.

    • Liker 3
  2. qwerty11 skrev (14 timer siden):

    I dag inntok allierte soldater strendene av normandie i Frankrike (d-dagen). Tyskerne ble etter dette tvunget i retrett.

    Men la oss si at en tidsreisende fikk muligheten til å vise alle soldatene videoer og informasjon om hvordan samfunnene deres er i dag. Der etterkommerne deres blir minoriteter i egne land mellom 2040-2050 (100 år etter). Kvinnene får nesten ikke barn fordi lederne våre lurer dem til å ta lang utdanning og jobbe hardt slik at det ikke går. Vi har hele måneder der vi feirer homoseksualitet. Listen går videre.

    Tror du de hadde kastet våpnene i flokk og kommet seg hjemover?

    Du bruker veldig mange ord på å fortelle at du ville kjempet på nazistenes side under krigen. 

    • Liker 6
    • Innsiktsfullt 2
  3. Gjest c5288...adf skrev (25 minutter siden):

    Jeg forstår at du prøver å hjelpe, men jeg tror du misforstår på samme måte som behandlingsstedet har gjort.

    Det er ikke mulig å få oppreisning igjennom pasientskadeordningen.

    For å få oppreisning for pasientskade må det reises sak direkte mot behandlingssted eller behandler.

    Anonymous poster hash: c5288...adf

    Står det ikke brevet at NPE arbeider med å beregne erstatningen din?

  4. Yakamaru skrev (13 timer siden):

    Menn og kvinner er fundamentalt forskjellige og liker forskjellige ting, noe noen folk ikke klarer å håndtere fordi ideologien dems forteller at alt er en "sosial konstrukt" som de feiler gang på gang på gang å rakke ned på og ødelegge. 

    Hvis du tenker over det du skriver her, så skriver du egentlig at menn skal være på én måte, og kvinner på en annen. Med andre ord så skaper du sosiale normer på hvordan det spesifike kjønnet skal være. 

     

     

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 2
  5. Brother Ursus skrev (52 minutter siden):



    Med unntak av hets og vold fra én religiøs gruppe, så tror jeg nok heller LHBT-personer er mer aksepterte i det norske samfunnet nå enn noen gang tidligere.

    Men det er jo ikke sant. De får hets fra mange. Hvis du tror det bare er en type folk som er homofobe i Norge er du veldig naiv. 

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  6. skaftetryne32 skrev (54 minutter siden):

    Vel en kan spørre seg hvorfor det utdannes så få leger/kirurger her til lands, men det har jeg ikke noe godt svar på, uansett så er det ganske opplagt hvorfor et kne blir nedprioritert foran pasienter med langt mer alvorlige lidelser. Penger alene hjelper ikke stort om det ikke er nok folk, og et liv er mer verdt enn penger. 

    Altså, jeg har ikke noe problem med å forstå at akutte tilfeller prioriteres, men ventetiden for det andre er i lengste laget. 

    • Liker 2
  7. skaftetryne32 skrev (2 timer siden):

    Jeg synes det er å forvente, et kne er ikke livstruende, som tidligere nevnt en kan ikke ha et overskudd av kirurger bare for at en skal ha ta seg av småting som du føler bør være gjort med engang, det kommer inn mange akutte tilfeller hver eneste dag som blir prioritert lenge før deg, og det er det en grunn til. Du skal være veldig glad for at du ikke er av dem, du er heldig. og den dagen det skjer, om det skjer så ser du hva det norske helsevesenet kan, og hvordan det prioriterer. 

    Nå er det ikke kun snakk om kirurger her. Det er snakk om ventetid hele veien, fra legetime, til MR, og spesialist. Og det finnes en middelvei mellom venting i 1,5 år og det å ha et overskudd av kirurger. Hvor mye tror du det koster Staten å ha en person sykemeldt i 1,5 år? Blir fort en million. Det baller fort på seg noen årslønner. Kunne de pengene heller blitt brukt på å få ned køene? Jeg mener ja. 

     

     

     

     

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 2
  8. skaftetryne32 skrev (3 timer siden):

    Jeg tror heller ikke helsevesenet er så dårlig, det er ventetid på det som tåler venting, er det akutt og så er helsevesenet vårt veldig raskt.

    1 måned venting på MR

    6 måneders venting på konsultasjon med ortoped

    10 måneders ventetid på operasjon

     

    Jeg vil si at det er ganske dårlig. 

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...