Gå til innhold

gulrotkake

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gulrotkake

  1. Joda, har sett en del på komtek, og vurderer det også som et mulig studie.

    Men har ikke hørt så mye om dette studiet utenom det som står på internet, så hvis du har noe du føler jeg burde vite, er det bare å komme med det :p

    Kan godt være du klarer å overbevise meg :p

     

    Kan for eksempel nevne at jenteandelen er mye høyere enn på data. Pleier å ligge på mellom en tredjedel og en fjerdedel jenter, i forhold til under 10 % på data. :)

     

    Er forresten et par filmer med informasjon her: http://www.item.ntnu.no/academics/video

  2. Har du sett på komtek? De to første årene er det veldig likt data (med matte, fysikk og datafag), senere kan du spesialisere deg innen nettverk eller signalbehandling. Jeg har valgt signalbehandling nå, her kan man velge bl.a. lyd og bilde, talegjenkjenning og trådløs kommunikasjon. Har hittil lært Java (objektorientert programmering), Python (algoritmer og datastrukturer), MATLAB (digital signalbehandling) og skal lære C i anvendt signalbehandling neste semester. Bare å spørre hvis du lurer på noe mer!

  3. Hei igjen.

     

    Takk for mange bra svar. Vi har fikset litt mer på siden nå.

     

    Sett at dere baserer derer på reklameinntekter, og ikke promotering. Sett også at dere lager ett script, slik at dere klarer med stor sannsynlighet å treffe byen til den som besøker siden deres gjonnom IP eller a pinge adressen.

    Genial idé! Har lagt inn dette på forsiden nå.

     

    Hvis dere da fremstilte dagens konserter slik dere nå har gjort med to konserter på forsiden, så blir det mer fart på sakene. En alternativ fremstilling kan være å bla i ukedager. Hva med å vise helgens konserter samlet?

    Nå er det de to første konsertene som står øverst på forsiden. Vi har også lagt til en egen mulighet for å vise helgens konserter (se i høyre kolonne).

     

    Det vil fort vokse frem ett behov for å lage egne sider rundt konsertene, så en artist database, og en strategi for å fremstille artister vil vokse frem. Dere må bestemme dere om dere skal lenke til eksternt innhold om artister, om brukerne skal kunne omtale band og konserter, hvor mye egenprodusert innhold dere skal legge ut osv.

    Dette skal vi absolutt se på nå framover.

     

    Det kan jo også være greit å vise tidligere konserter, og la brukerne skrive om disse. Hvis noen da er på turne, så vil man gjerne danne seg ett bilde av fremtidige konserter i den turneen ved å lese om andre konserter.

    Det er nå mulig å velge tidsperioden for konsertene man blar i. Vi lister også opp andre konserter med samme artist. Se for eksempel: http://konsertoversikt.no/vis/494/

     

    Alt i alt så dette veldig bra ut, men jeg reagerer på at de øverste konsertene på forsiden, bytter på å ha bildet på venstre og høyre side. Det gjør at blikket må flakke fra side til side for å lese hvilken artist det er, noe som er kjedelig.

    Godt poeng, vi har nå senket antallet konserter som vises på denne måten til to stykker.

     

    Ellers er dette en side midt i blinken for meg. Lagt til i bokmerker!

    Edit: Har sett litt mer og ble imponert over noen av løsningene deres. Måten dere linker til google maps og gir ut gate og adresse på de forskjellige spillestedene er genialt. Har flere ganger måte lete rundt på nett for å finne adresser til disse stedene. :D

    Takk for det :)

     

    Savner en funksjon som "lignende artister", sjanger eller lignende. Dette kunne fint ha kommer på profil til artistene og hadde gjort det lettere å vite hva som er interessant for meg og andre.

    Veldig enig! Dette står øverst på arbeidslisten vår nå.

     

    Edit2: Gjør det sånn at man kan bytte side i toppen også når du skal bla deg videre. Si at du skal vise en konsert du har sett tidligere og ikke husker om den lå på side 5, 6, 7 eller 8. Da er det kjedelig å måtte bla seg ned hver gang.

    Fikset.

     

    Edit3: VIKTIG å ha med informasjon hvis konserten er utsolgt. Ingenting er kjipere enn å se en konsert man har lyst til å gå på før man oppdager at billetta er borte. :D

     

    Genial side jeg kommer til å bruke mye framover. 8/10!

    Vi skal prøve å oppdatere siden når konserter blir utsolgt. Ellers tusen takk for skryt! Veldig fornøyd med 8/10 :)

     

    Hva syns dere om de siste endringene? Vi ønsker gjerne enda flere tips til forbedring. Mye bra forslag ute og går på forumet her.

     

     

    Vennlig hilsen

     

    Håkon

  4. Takk for en skikkelig bra tilbakemelding, Frode. Som du la merke til, har vi mekket en del på siden nå (har tenkt å skjule feilmeldinger etter hvert :)). Vi har allerede sett på en del av tingene du nevner.

     

    Dere har en skeiv zebra linje på toppen av siden som krever for mye oppmerksomhet.

    Denne er dempet litt nå.

     

    Fritt etter hukommelsen, så hadde du to nyheter på forsiden tidligere? Hvorfor det? Skal dere fronte artister? Skal dere fronte enkelt konserter? Smale artister eller kommersielle artister? Skal dere kun fremme lister med konserter? Hvem er målgruppen?

    Vi har ikke bestemt oss helt for dette ennå. For øyeblikket er det to tilfeldige konserter, men i fremtiden vurderer vi å ha sponsede konserter her. I så fall vil dette bli tydelig merket.

     

    Dere fremstiller informasjonen i ren tabulær form. Dere benytter ikke bilder. (...)

    Dette var et veldig godt tips! Vi har endret en del på tabellene nå for å gjøre dem litt mer spennende. Vi føler i hvert fall selv at det ble en del bedre :)

     

    Dere burde invitere mer til søk. Det burde være mulig å søke etter artist eller sted.

    Det er da mulig å søke etter artist og/eller sted?

     

    Vi har også endret litt på margene og linjene du nevnte, men skal finpusse litt mer etterhvert. Aldersgrenser er forresten også på plass.

  5. Tittet innom siden nå og det virket ganske oversiktelig og greit. God oversikt over konsertsteder var det og. Synes dog at dere godt kunne ha tatt med aldersgrenseinformasjon, ellers så virker det som om dere har fått med det meste av nødvendig informasjon.

    Opplegget er i og for seg veldig greit, er kjedelig å måtte gå inn på hver av konsertlokalene sine sider.

    Vis dere får dette til å flyte og fungere så må jeg si at jeg er fryktelig positiv.

    For meg var det lett å manøvrere seg rundt på siden, og det var oversiktelig.

    Hadde det vært mulig å komme med informasjon om konsertlokalene, hvordan de ser ut, servering, etc etc? I så fall hadde siden blitt så å si komplett.

    Muligens litt kjedelig design, men nå vandrer jeg inn på områder jeg ikke har peiling på.

     

    Alt i alt: Finfin side og opplegg

    Takk for knallrespons! Mer info om konsertlokalene (som aldersgrenser, kapasitet og servering) er en god ide, det skal vi definitivt få på plass.

     

    Wow, kult! :D Jeg savner prisoversikt, aldersgrense og for Stavanger alle konsertene på Metropolis. :)

    Priser bør vi absolutt ha, godt poeng :) Syns det var ganske vrient å finne kommende konserter på sidene til Metropolis, men skal se på det.

     

    Dere mangler Norway Rock Festival 9.-12. juli.

    Vi dropper festivaler foreløpig ;) Det passer ikke helt inn i konseptet.

     

    Kom gjerne med flere tips! http://konsertoversikt.no/

  6. Takk for svar folkens!

     

    Føler siden er bra programmert. Ting går raskt i forhold til andre sider. Følger ikke så mye med på konserter da, men er sikker på at dette vil slå ann! Hvor kjøper jeg aksjer i firmaet deres!?;D

    All in! Vi er på børsen før du aner det! :w00t:

     

    På lenkene til konsertstedene: La det gå helt opp og helt ned. Blir lettere å treffe da.

    Fikset.

     

    Title: Stor bokstav på konsertoversikt.no

    Prøvde, men føler ikke det ser så bra ut ...

     

    Bra side ellers ser det ut. Den skal jeg anbefale videre. Hvordan får dere nye konserter?

    Hyggelig å høre :) Det er delvis automatisk og delvis manuell innhenting av konserter fra arrangørenes hjemmesider.

     

    Flott side! Lett og oversiktlig, kjapp navigering, enkel i bruk.

     

    Kommer det flere byer etterhvert?

    Vi vurderer å legge inn flere byer, men for at det skal være noe poeng bør det være i hvert fall to-tre konsertsteder med konserter hver helg. Noen spesielle byer du tenker på?

     

    Solid side med et veldig bra konsept. Selv om jeg ikke akuratt har så stort behov for en slik side, er det helt sikkert mange andre som har det. :)

    Satser på det! Takk for ros :)

     

    Kom gjerne med enda flere kommentarer. http://konsertoversikt.no/

  7. Hei!

     

    Har letet lenge etter en skikkelig konsertoversikt, uten å finne noe som har har fungert tilstrekkelig. Vi tok derfor saken i egne hender. Siden er enda i en utviklingsfase, men det hadde vert hyggelig om vi kunne fått litt tilbakemelding på siden vår. Spesielt med tanke på brukervennlighet, funsjonalitet og litt design. Er det noe dere savner? Funksjoner eller konsertsteder dere savner?

     

    http://konsertoversikt.no

     

    Har tanker om å opprette mulighet for rangering av tidligere konserter. Høres dette ut som en god ide? eller bør andre ting prioriteres i stedet..

     

    Mvh.

    Håkon

  8. Hei!

     

    Hyggelig om vi kunne fått litt tilbakemelding på siden vår. Spesielt med tanke på brukervennlighet, funsjonalitet og litt design. Er det noe dere savner? Funksjoner eller konsertsteder dere savner?

     

    http://konsertoversikt.no/

     

    Har tanker om å opprette mulighet for rangering av tidligere konserter. Høres dette ut som en god ide? eller bør andre ting prioriteres i stedet..

     

    :w00t:

     

    Mvh.

    Håkon

  9. Hei!

     

    Jeg må si denne ser veldig fristende ut etter å ha lest testen på amobil.no. Lette litt etter priser, og finner at den er billigst med abonnement på telekiosken.no, hvor den medregnet alle avgifter koster kr 3167.

     

    Er det noe i veien for å kjøpe denne og kaste sim-kortet og fortsette å bruke mitt gamle sim-kort så lenge jeg betaler regningene fra det medfølgende Telenor-abonnementet (som forresten må være tidenest mest elendige abonnement: http://telenormobil.no/abonnement/superminutt/ - kan ikke være noen som har dette frivillig)? Det er ikke lagt inn noen sperre som i gode gamle kontantkort-dager?

  10. http://www.itbutikken.no/product/modelConfigLaptop_new.asp

     

    Hvis du går dit, velger Vega L51H 15,4", velger den beste av dem og så velger bort den danske Windows XP-en, så får du en bærbar med disse spesifikasjonene til DKK 8547 = NOK 9354 (inkludert dansk (?) MVA):

     

    Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz FSB667 4MB Cache

     

    2 GB RAM DDR2 SO-DIMM (2x1024MB)

     

    15.4” WXGA (16:10) Widescreen med en opløsning på 1280 x 800 pixels.

     

    Intel GMA 950

     

    4 i 1 Cardreader til SD/MMC/MS/MS-pro kort.

     

    Harddisk SATA 2.5 160.0GB 5400RPM

     

    DVD RW Dual brænder Multi

     

    Tilslutningsmuligheder

    1 x Microphone-in stik

    1 x Headphone-out stik

    3 x USB porte (USB 2.0)

    1 x TV-out S-Video

    1 x CRT

    1 x RJ-11 stik til Modem

    1 x RJ-45 LAN 10/100 Mbit

    1 x Firewire IEEE 1394 A

     

    Li-Ion 6 cellers batteri på 14.8v og 2000mA

     

    Vægt inkl. batteri

    2,7 Kg

     

    Dimensioner

    Bredde 358mm

    Dybde 258mm

    Højde 28mm(for)¨36mm(bag)

     

    Noen som har erfaringer med denne? Ser jo ut som latterlig mye for pengene!

     

    Redigert: Gjort om prisen til NOK.

  11. Tusen takk for flott respons! Da har jeg lastet opp en mindre versjon for å beskytte bildet ;-) Dessuten prøvde jeg meg med Neat Image, noe som fjernet mye av støyen, men komprimerte bildet litt i meste laget etterpå. Noen annen god måte å fjerne støy på? Foruten dette har jeg kun etterbehandlet med "curves" og "unsharp mask" i Photoshop, er det noen andre forbedringer dere vil foreslå?

  12. Hei!

     

    Jeg har tenkt å kjøpe en ny bærbar med Vista med 14" skjerm til rundt 8000 kroner. Skal ikke spille spill, bare surfe, høre på musikk, tekstbehandling, Photoshop, se film osv. (typisk student-pc). Denne så forsåvidt perfekt ut, men jeg fant den ikke med Vista: https://prisguiden.no/product.php?productId=48081

     

    Noen som vet om et sted jeg kan få den med Vista, eller andre tilsvarende maskiner med Vista?

  13. Takk for fine tilbakemeldinger. Jeg satt kameraet på 30 sekunders lukketid og siktet det opp mot himmelen. Det lynte såpass mye at det var ikke noe problem å få fanget en del lyn. Dere syns ikke jeg bør gjøre noen endringer i Photoshop?

×
×
  • Opprett ny...