Gå til innhold

J0llen

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J0llen

  1. Noen som har bestilt den til Sverige med Poste Restante i det hele tatt? Noen sier det går greit, andre hevder det ikke går. Min erfaring med DHL fra tidligere er at det avhenger av om pakken sendes med "vanlig" DHL eller DHL Express. Mener å huske at førstnevnte pakker leveres av Posten i Sverige, mens DHL Express leveres av DHL selv. Er det noen her som har erfaringer som kan understøtte eller avkrefte dette?

     

    Jeg valgte å bruke posterestantestromstad.no og betale de 90,- eller hva han skulle ha for å kunne hente der. Han sender epost til deg når pakken har ankommet sjappa. Verdt å betale litt for å ikke gå på en smell syns jeg i hvert fall.

     

    Sendes den med DHL express kan du ikke benytte vanlig poste restante, da havner den på noe dhl-lager uti gokk og du må selv ringe dit eller ta en vill sjanse på at den ligger der. Sporing får du nok uansett.

  2. Jeg hadde en phantom of the night fra engelsrud i år, den var vel noe lignende som bandit i variasjon.

    Ellers glemte jeg å fyre opp småfjaset fra engelsrud.

     

    King of Thunder (cosmos) leverte som vanlig og jeg hadde fått kloa i en Bombard 4.0 (Svea) som gjorde det komplett for min del.

     

    De andre som fyrte opp samtidig hadde bl.a en Pole Position (Svea) som også gjorde sitt til at det ble vellykket.

  3. Bra support av OnePlus!

    Sendte mail og forklarte at jeg klarte å knuse telefonen min, og istedet for å betale flere tusen for å reparere vil jeg heller kjøpe en ny. Nå et par dager etterpå fikk jeg mail med ny invite. Så da er ny telefon bestilt!

     

    Er det "almenn kjent" hvordan man bytter glass på OPO? Og får man tak i nytt glass rimelig? I såfall kan man jo vurdere å selge den knuste, evt prøve å fikse den før man selger den. Bruker den daglig, da det er knust nedenfor selve skjermen, der de touch-knappene er. Har bare byttet så at de knappene er skjermen istedet for under skjermen. Funker som gull fortsatt, men er jo mer mottakelig for vannskader nå.

     

    Du får kjøpt ny på ali express for 70-80 dollar, ifixit har teardown som viser hvordan den er satt sammen. Gidder du å knote litt selv så går det nok bra :)

  4.  

    Da har jeg også fått tak i plantasjen reklamen!

    Håper at dere også setter pris på denne. Skal bli gledelig for dere å endelig komme igang med planleggingen nå som dere vet om prisene.

    Det er virkelig artig å se at festival i år selger pakke med romerlys! Dette har jeg etterlyst i en lang stund! Ellers så har prisene gått opp på pakker og endel mindre ting. Dette setter jeg ikke like stor pris på :p

    .

     

     

    Så bra at de har fått romerlys :) har savnet det lenge :)

     

     

    Er ikke disse romerlysene kun med futtende fargeballer uten smell?

  5. Har prøvd IE, Chrome og Firefox. Firefox er min klare favoritt fremdeles, Chrome spiser opp alt av RAM jeg har på laptopen visst jeg har flere faner oppe, så den brukes kun en sjelden gang til nettbank, siden Firefox ikke liker Java lengere. Når bankene får på plass en ny løsning uten Java så blir nok Chrome slettet fra begge mine maskiner.

    Hva er galt med java i firefox? Fungerer finfint her.

     

    Dessuten har flere av de største bankene allerede innført javafri innlogging.

  6. Hei.

     

    I dag fikk jeg min Oneplus one 64gb i posten. Den fungerte kjempe fint i noen timer. Hver gang den spurte om oppdatering gjorde jeg det. Men etter siste oppdatering så vil den ikke registrere sim kortet mitt. Jeg har prøvd å fabrikkinstille telefonen igjen, men til ingen nytte. Da jeg startet opp telefonen etter fabrikkinstillinger spurte den meg om simkode 2 ganger, akkurat som om den ikke "finner" sim kortet.

     

    Er det noen som har dette problemet, eller noen tips til hvordan jeg skal få fikset det ?

     

    Takk

     

     

    Sjekker du oneplus forums så står det vel noen få tilfeller dette har skjedd med folk.

    Mulig du også finner svar der.

     

     

    En time med bestillinger uten invite for de som er interessert :)

    Etter å ha lest igjennom denne tråden og hvor mye trøbbel folk har med denne telefonen, så tror jeg at jeg dropper det.

     

     

    Er nok ikke noe flere problemer med denne enn de fleste andre merker. Jeg for min del har ikke hatt noe annet problem enn kort ladekabel.

     

    Grunnen til at den er kort er nok at den skal gi mest mulig ladestrøm. Har forsøkt lengre og dårligere kabler og de lader betraktelig saktere.

  7. Sendes telefonen med DHL til adresser i Sverige? Og kommer den i postkassa/leveres på døra? Tenkte å bestille til noen bekjente med hus i Strømstad, men vil at de skal få slippe å hente pakken på Eurocash e.l.

     

    DHL leverer på døra om man bestiller express i hvert fall, den ble levert direkte til sjappa jeg brukte i strømstad og har lest på svenske forums at den har blitt levert på døren langt uti gokk på landsbygda og :)

  8.  

     

    Kan man kjøpe OPO i Norge (på mer normalt vis) etter den blir lansert i slutten av oktober?

     

    Virker ikke som de har noen umiddelbare planer om å utvide antall land enda. Siden norge ikke er i EU og har en del fancy forbrukerrettigheter så er vi nok ikke først i rekken uansett.

     

     

    Vi er mer teknologi-"sultne" og har dypere lommebøker enn Frankrike, Portugal og Italia til sammen ... Norge skulle vært først på listen. >.<

     

     

    Det er sant, men de med mest penger bryr seg ikke mest om et "billigprodukt" i forhold til de mer etablerte merkene. Mange her til lands kjøper jo mobil for status - aller fleste kunne klart seg med mobiltelefoner som koster 1500-3000,- av de allerede etablerte merkene :)

     

    Pluss at vi bare er en brøkdel av innbyggerne i disse andre landene, hadde vi vært i EU så hadde vi nok fått det sammen med sverige og danmark vil jeg tro.

  9.  

     

    Da har jeg ENDELIG fått min OPO i hånd!

     

    Førsteinntrykket er at det estetisk er en fantastisk flott telefon. Hadde en Samsung S3 tidligere, så føler foreløpig at grensesnittet på OPO er litt vanskeligere, men det skal gå veldig fint!

     

    Heldig!

     

    Udugelige DHL klarte ikke levere idag, så da får jeg den ikke før mandag da :(

     

     

    Var slik for meg også, men hvis trackingnummeret ditt har 12 siffer så er det posten som leverer. Har det ti siffer, så er det DHL som leverer.

     

    Når jeg sporet pakken idag via DHL så stod det at pakken var forsøkt levert, men at jeg ikke var hjemme (noe som stemmer). Videre stod det at den ble sendt til oppbevaring og at jeg var blitt informert (skjedde ikke). Så mitt forslag er å spore den via posten hvis det er tolv siffer og ta turen dit pakken er sendt, mest sannsynlig på et postkontor som også har åpent i morgen :)

     

     

    Jeg henter den selv i sverige, de klarte ikke levere den til sjappa jeg skulle hente den i bare :( Kommer på mandag sa de, siden dhl ikke leverer på lørdag.. *depp*

  10. Da har jeg ENDELIG fått min OPO i hånd!

     

    Førsteinntrykket er at det estetisk er en fantastisk flott telefon. Hadde en Samsung S3 tidligere, så føler foreløpig at grensesnittet på OPO er litt vanskeligere, men det skal gå veldig fint!

     

    Heldig!

     

    Udugelige DHL klarte ikke levere idag, så da får jeg den ikke før mandag da :(

×
×
  • Opprett ny...