Gå til innhold

larseman

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larseman

  1.  

    Det virker som den PC'en ikke er helt stødig - kanskje du burde få den til å gå stabilt med Windows 8.1 før du prøver å kjøre et program (- MediaCreationTool -) som er avhengig av å gå i noen timer?

     

    Få inn alle obligatoriske oppdateringer slik at dette ikke forstyrrer nedlastingen av Windows 10.

     

    Har du valgt "Upgrade this PC" eller "Create Installation Media ..."?

    Jeg vil anbefale sistnevnte. Da får du (hvis det ikke krasjer) en ISO-fil når alt er lastet ned.

    Husk å velge riktig versjon av Windows 10 utfra den Win8.1-versjonen som er installert.

     

    ISO-filen kan du så høyreklikke på og velge "Mount". Da spretter det opp et Explorer-vindu som om du hadde satt inn en DVD. Finn "setup.exe" på "DVD'en" og kjør det. Dermed skulle installasjonen være i gang.

    tusen takk for tipset! Iso funket fjell med en gang!

     

     

    Kan jeg oppdatere min eksisterende Windows 8.1 rett fra ISO uten at det blir aktiveringskrøll?

     

    gjorde det nå nettopp og hadde ingen problemer, ba ikke om nøkkel engang (hvilket jeg trodde den skulle)

     

    Perfekt. Da gir jeg den et forsøk. Bruker jeg media creation tool til å lage bootbar USB?

     

    Edit: glemte å si at jeg laster ned ISO fra Mirror i signatur

  2. Hei.

     

    Jeg er i samme situasjon som deg. Hytte i fjellheimen og edge til vanlig, men i sommer oppdaget jeg at jeg klarte å plukke opp 3g fra annen sender om jeg startet hotspot på en "telenor-mobil" og koblet en annen enhet til via wifi. da oppnådde jeg 1,5-4 mbps.

     

    Mottaket av 3G var ekstremt sensitivt og tilkoblingen var kun stabil om jeg lente håndsettet inntil et større vindu i hytten(!). prøvde å bevege meg opp på taket og i området rundt uten å få inn annet enn edge. Etter disse erfaringene har jeg komt fram til at vindusflaten må fungere som en slags "antenne". Meget underlig...

     

    Denne uken har jeg gått til innkjøp av en D-link DWR-923 og til helgen skal jeg i gang med litt testing. Denne har to relativt store anntenner som jeg håper klarer å ta inn 3G signalet med litt prøving å feiling. Om dette ikke funker tar jeg skrittet å kjøper en ekstern antenne ala denne:

     

    http://www.lohelectronics.se/poynting-xpol-mimo-9dbi-650-2700-mhz-antenn-p-892.html

     

    Deler erfaringer så snart jeg har testet litt.

  3. Sjekket forresten forsikring hos Gjensidige på en Suzuki Intruder 1600. :)

     

    2.100,- i året :lol:

     

    Ikke akkurat det jeg hadde sett for meg, hehe.

     

    Men jeg har jo full bonus fra før (80%) og er 37 sommre gammel, så det er nok kanskje formildende, men må si jeg ble overasket i positiv grad :)

     

    Om du allerede har opptjent 80% bonus får du 50% på sekundærkjøretøy f.eks MC ;). Lykke til med kjøp.

  4. "- Apple TV i oppgradert utgave skal også bli billigere enn sin forgjenger. Regn med rundt tusenlappen, mot godt over to tusen tidligere."

     

    Sjønner ikke helt hvor disse prisene kommer fra. Viser han til den eldre apple tven som framdeles ble solgt i norge(uten ios)? isåfall blir det litt rart å kalle den for forgjengeren til den som skal dukke opp ettersom det allerede eksisterer en apple tv til rundt tusenlappen, bare at den ikke har vært tilgjengelig i norge før nå.

  5. Har nærmest identisk nettverk som deg med unntak av switchen og noen flere klienter. Jeg har også den een dir-655 og den fungerer akkurat som den skal i Gigabit-lan. Se om det finnes noen firmware oppgraderinger. Hr du prøvd å luke ut forskjellige komponenter i nettverket og sett om de påvirker hastigheten? Jeg ville iallefall prøv meg fram med f.eks to klienter koblet sammen via routeren og sett hvilke hastigeter jeg oppnår. Har samme problem som deg når det kommer til NAS'et, men jeg mistenker at det har sammenheng med prosesseringskraften i det.

  6. Hei!

     

    Står forklart på følgende side http://xbmc.nu

     

    Hei!

     

    For en tid tilbake så jeg noen nettvideoer av noen som hold på med å få spotify integrert i XBMC installasjonen sin. Hvordan er mulighetene for dette i dag? Noen som benytter seg av dette der ute?

     

    Kjører i dag en ASrock HT330 med XBMC Live installert på disk, og ønsker å beholde denne løsningen.Noen som sitter på noen fornuftige svar til en som ønsker å gjennomføre dette?

     

    Om det eventuelt finnes noen gode guider hadde jeg satt stor pris på link :).

     

    Hei

     

    Jeg har ikke instrukser eller link til deg nå, men kan bekrefte at det fungerer.. Hvertfall påsto de de og viste screenshot av dette på en nettside jeg kikket på for noen uker siden.. Google er en god venn.. :)

     

    Takk for alle svar :)

     

    Det ser ut til at folk støter på problemer med den nevnte løsningen i seinere tid. Iallefall det inntrykket jeg har fått av å lese i kommentarfeltene på diverse sider som opptaler eventuelle løsninger.

     

    Er vel rimelig å annta at det for øyeblikket ikke er noen løsning på problemet så lenge man ikke er registrert som utvikler eller noe.

  7. Hei!

     

    For en tid tilbake så jeg noen nettvideoer av noen som hold på med å få spotify integrert i XBMC installasjonen sin. Hvordan er mulighetene for dette i dag? Noen som benytter seg av dette der ute?

     

    Kjører i dag en ASrock HT330 med XBMC Live installert på disk, og ønsker å beholde denne løsningen.Noen som sitter på noen fornuftige svar til en som ønsker å gjennomføre dette?

     

    Om det eventuelt finnes noen gode guider hadde jeg satt stor pris på link :).

  8. Hovedkortet er iallefall ikke kompatibelt med prosessoren såvidt jeg kan se.

     

    Hvis du oppretter en handlevogn i prisguiden, og linker til den her er det lettere å se hvordan ting blir prismessig.

     

    Når det kommer til gaming pcer generelt så er jeg av den oppfatning at det svarer seg å legge pengene sine i kjerne komponentene(les: prosessor, ram og hk).

     

    edit: too late

  9. Tak for hyggelig tilbakemelding :).

     

    Dualscreen blir nok definitivt en av de neste invisteringene...

     

    Ble forøvrig akkurat ferdig med å trekke cat5e inn i stuen i dag, så nå er nettverket superb og WDTV live'en min får den koblingen den fortjener. Endelig er det det klart for roligekvelder med go-film i stuen(les: langvarig plage fra homeplug. Eneste som gjenstår nå er å koble på veggkontakter i begge ender av cat5e'en.

     

    Er det forresten noen som har erfaring med slike forresten? har selgfølgelig klart å kjøpe en veggkontakt som støtter skjermet kabel og en vanlig uskjermet. Er litt usikker på hvilke koblingsskjema jeg skal forholde meg til knyttet opp til det.

     

    Når nettverket er ferdig, skal bytte ut det eksisterende takfestet til PJ'en min med dette. Tv'en skal omsider opp på veggen, slik at senter'en min blir tatt i bruk.

     

    Puhh, skal bli digg å få alt ferdig...

     

    tilfeldigvis noen som leser Lifehacker sine futuredworkspace artikler?

     

    Lifehacker - Featured workspace

  10. Tror det er dette. Er hvertfall det jeg har (tror jeg), bare med svart bordplate og røde ben. :)

     

    http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S79831622

     

    Stemmer det:)

     

    Angående dualscreen så sitter jeg litt på gjerdet. Alt for mange 16:9 skjermer som lokker meg, mens jeg egentlig er lysten på 2 x 16:10.

     

    Denne tror jeg er den som er mest aktuell for øyeblikket. Men på en annen side har jeg ambisjoner om å spille litt xbox på en av de, så da ville vel 1080 vært optimalt.

     

    Er forøvrig ingen ukjent for dual screen fra før. Satt i flere år med 2 x 19", men måtte ofre de pga plassmangel tidliger :cool: .

     

    Hva tenker dere om dette?

  11. Kan godt være routeren(DIR-655) sliter med streamingen hos enkelte, men her fungerer den over all forventning over kablet nettverk.

     

    Serveren er kraftig nok, cpu ligger ikke på mer enn 12% målt over en periode på 10 min med filmtittig over kabel.

     

    Jeg hadde faktisk et meget likt oppsett som trådstarteren og fikk utrolig dårlig ytelse på maskinen som skulle kommunisere via deValo boksene. Etter mye feilsøking viste det seg at problemet lå i strømnettet.

     

    symptomet som jeg så på maskinen var et sporadisk pakke tap på nettverksdelen som gikk via strømnettet. Løsningen for meg ble å trekke en Cat6 kabel hele veien.

     

    Mvh

    Lars

     

    Kan se ut til at du har vært igjennom akkurate de samme problemene som meg. Begynner å innse at kabel kanskje er den billigste og beste løsningen. Til helvette med leiligheten. Får gjøre med ekstra flid i arbeidet, så blir det vel bra...

×
×
  • Opprett ny...