Gå til innhold

Doffyduck

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Doffyduck

  1. XmasB skrev (25 minutter siden):

    Skal gi det et nytt forsøk igjen, men forrige gang var ytelse også et stort problem. Det hjalp lite å skru ned settings, da alt var ekstremt sirup. Som å spille første utgave av Crysis på en gammel pc. Jeg spiller på en bærbar med 2070 RTX, 43 GB ram og i7-10875H cpu, og det pleier å duge til det meste fortsatt.

    Det er ikke alltid logikk involvert angående settings i SC, å skru ned kan medføre lavere fps.
    Men å spille i 2k, uten vsync og volumetriske skyer på middels hjelper samt være klar over at serveren kan påvirke fps dramatisk.
    Har både nyere RTX/5900x pc, og eldre med intel 2700k og gammelt Titan X kort som også greier ok fps utenom landings soner som Orizon som er dårlig optimalisert. Husk også at SC trenger SSD installasjon og mye ram som du har.

  2. Jeg bruker knapt penger på spill lengre, brukte tusenvis i året før SC men nå blir det meste uinteressant dessverre.

    Har nærmest fått spill gleden ødelagt, tester det meste via spill tjenester men det blir med noen timer så går jeg lei og avlyser abonnementet.

    Har mistet oversikten på antall timer i SC, så for meg var 2000$ "var på sitt lavest også" verdt hver krone. Og hvordan kan man verdsette bidraget som muliggjør et spill/simulering jeg tviler vi vil få se maken til selv om 10 år fra andre utgivere.   

     

    • Liker 1
  3. Det viktigste er vel mengden av komplisert og krevende teknologi i et spill/simulasjon, alt fra 64bit presisjon til ekstremt detaljerte modeller, snart volumetriske skyer som kan sees fra rommet og ikke så begrensete skyer som i RD2 og MS Flightsim.

    Sømløs ferdsel mellom hele planeter og atmosfære, storskala dynamisk objekt kontainer strømming samt hele planeter med vegetasjon og vær som også vil ha dyreliv og muligheter for bosettinger.

    Dette er i en hel annen grafisk og teknisk versjon enn NMS, Elite har ennå ikke noe tilsvarende dessverre.

    Mye mer å ta opp, men skulle ikke være nødvendig siden jeg tviler på om Zork kan referere til et eneste spill simulering som er i nærheten av SC, de har kommet og gått disse som derek smart klanen har hevdet ville gruse SC og gjøre det udatert før det er ferdig.

    Vi har jo hans fantastiske spill i minne, de er jo så mye bedre.

     

       

    • Liker 3
  4.  

    Fortsatt en god del ytelsesproblem  i 3.0 men det er virkelig som å sette seg inn i en tidsmaskin og reise 100år fram i tiden og sette seg ned og spille framtidens sci-fi spill. Det kan ikke sammenlignes med noe som helst annet. Detaljnivået er utav en annen verden. Nå kan man jo reise til andre planeter og lande der. Ikke så mye å gjøre enda men ufattelig at dem har fått til dette.

     

    Lander på en planet og ser opp så ser du ikke bare en vanlig "Skybox" som alle andre spill benytter for å simulere himmelen men du ser stjerner og objekt langt unna som du faktisk kan reise til. Du ser opp mot faktisk innhold, samme når du ser på en planet utenifra. Det er virkelig en spesiell følelse. 

     

    Ytelsesproblem er vel det første dem burde få fikset og mer innhold men er helt latterlig imponert over hva dem har fått til. 

     

    Dette er et spill som introduserer så mange faktorer og grensesprengende elementer det har aldri vært testet før, pågår AI som trenger next gen Amazon på topp, som sagt mange ganger før Å gjenskape Naturen er ikke enkelt.

     

    Har vært mye "goon" virksomhet her og tullegutter men dette spillet vil bli success, så kan call of mummy fans ha sine spill eller BF 9 the mummy similator. 

     

    Fandens oldemor noe funker ikke i 4k, på forumet.

  5. Fortsatt en god del ytelsesproblem  i 3.0 men det er virkelig som å sette seg inn i en tidsmaskin og reise 100år fram i tiden og sette seg ned og spille framtidens sci-fi spill. Det kan ikke sammenlignes med noe som helst annet. Detaljnivået er utav en annen verden. Nå kan man jo reise til andre planeter og lande der. Ikke så mye å gjøre enda men ufattelig at dem har fått til dette.

     

    Lander på en planet og ser opp så ser du ikke bare en vanlig "Skybox" som alle andre spill benytter for å simulere himmelen men du ser stjerner og objekt langt unna som du faktisk kan reise til. Du ser opp mot faktisk innhold, samme når du ser på en planet utenifra. Det er virkelig en spesiell følelse. 

     

    Ytelsesproblem er vel det første dem burde få fikset og mer innhold men er helt latterlig imponert over hva dem har fått til. 

     

    Dette er et spill som introduserer så mange faktorer og grensesprengende elementer det har aldri vært testet før, pågår AI som trenger next gen Amazon på topp, som sagt mange ganger før Å gjenskape Naturen er ikke enkelt.

     

    Har vært mye "goon" virksomhet her og tullegutter men dette spillet vil bli success, så kan call of mummy fans ha sine spill eller BF 9 the mummy similator. 

  6. God jul alle sammen, nettverk er siste grense men med Amazon på laget håper jeg den grensen blir brutt også.

    Så må goons og EVA spillere lokkes inn :), da snakker vi drama.

     

    Jeg seiler store deler av året så går glipp av 3.1 men det er ingen alternativer så kjøper en tank eller 10 til venner som ikke tror dette er mulig.

     

    Nå vil jeg høre nettverk delen er umulig, 50 år frem i tid og derek smarts spill er mye bedre.

    Vi trenger dere alle, bad guys etc så kjør på.

     

    Selv har jeg ikke testet live eller på lang tid, men det er ingen andre alternativer.

  7.  

    Lengre enn til det kommer tusen av den typen innlegg  :wee:

     

    Å kom igjen... ikke si det ikke rykker litt i kredittkortet når du tenker på alle de virtuelle skipene du kan kjøpe mens du venter... ;)

     

    men seriøst... :

     

     

    be vevy vevy quiet... I'm hunting doffyducks

     

     

    Ser ikke problemet med at SC brenner mye penger, som sagt før jeg har mye glede av å følge utviklingen alene, er besatt av seiling så godt mulig jeg ikke vil se mine mange virtuelle skip i bruk mye, men spiller det noen rolle?

     

    Er vidunderlig å se noe annet enn call of mummy, og lignende dritt ha suksess.

    Som sagt før påstår du enda dette er en svindel? 

    • Liker 2
  8. Det er et veldig godt poeng, men det merkes riktig nok ikke så godt på 32vs32 om 2-4 stk løper rundt og prøver knive hele runda, men de fleste av medaljene er jo x kills og repairs/heals/revives og oppfordrer til teamplay eller prøve flere klasser.

    Alt for mye overdose av supermann tøv, overstimulering av selvbekreftelse.

    Jeg og en Kamerat frustrerte en clan til de grader de startet å fuske, men de greide det ikke da heller, et minneverdig øyeblikk fra BF serien, det var mye aggresjon ute og gikk :)

     

    Fuske lus enten det er i idrett eller spill hater å tape, jeg har ingen problemer med det så har noen kvaliteter.

    Møtte en venn av en tidligere ekstrem fusker, finne og hatet var intenst selv om lege, så tipper på at Storhaug har blitt offer for et ekstrem troll som heter misunnelse. 

  9.  

     

     

    Hva i all verden har Doom med Battlefield 1 å gjøre?

    Jeg ga opp å diskutere når jeg så brukernavnet hans. Han skriver en del i Star Citizen-tråden og mesteparten av det han sier gir ikke mening og/eller trenger 10 gjennomlesninger for å kryptere det han mener. Ikke noe frekt mot han, men måten han skriver på minner om en spam-bot som går igjennom 3 google-translate språk. 

     

     

    Ligner på en bot ja, kanskje noen har det artig med maskinlæring.

     

    Jeg har jobbet en del med AI, men hovedsaklig med Design.

    Siden fascinert av bokstaver og ordsammensetninger, språk også er spill bransjen et domene jeg brenner for selv om knapt spiller lengre, jeg seiler mye så har funnet et spill i det.

     

    Men selv om en bot eller 10 kan skape underholdning, og kan være overbevisende er det ingen ting som kan erstatte uforutsigbarhet Mennesker har :)  

  10.  

     

     

     

    Grind-helvete :(

    Triste greier når jeg en gang ikke gidder å teste spillet, siden det er hult.
    Har du noen argumenter for at spillet er hult?

    Uten at jeg tester det nei, kun instinkt.

    Veien de følgte var doom, i det lange løp og jeg kjenner Artister fra simulator delen når de funket.

     

     

    Hva i all verden har Doom med Battlefield 1 å gjøre?

     

    Det passer i begge variasjoner, stagnasjon er doom.

    Når de ikke greier å være banebrytende med alle de resursene tipper jeg bønne tellere or fattig manns lus er i ledelsen.

    Se på elite og deres forum, tror du det er tilfeldig at en udugelighet som derek smart får herje?

     

    De tror alle pengene som SC samler inn ville gått I deres lommer, det er bomtur.

    Som sagt det er plass til begge i et begrenset tidsrom, men selvsagt SC truer hele spill industrien jeg er klar over det. 

  11. Hørest ut som et system inspirert av critical capture rate i orig pokemon. Og om så ikke spesifisert bedre så gir det +capture % istedet for mer spawns. Vi får se men uansett ikke vits i å bli irritert å si de gjør de lettere. Man får etter innsats uansett i pogo.

     

    Belønninger bør deles ut som aktivitet andre can dele, du får teste alt i en Vossa weekend eksempel, og det blir del av spillet.

  12.  

    Er det folk som blander sammen scripta og pre-rendra her eller? Selvfølgelig vil jo også oppdrag være scripta til en viss grad. Samme gjelder spillet generelt. Greit nok at subsumption (AI systemet) sikkert blir avansert, men tror vi skal langt inn i fremtiden før spill lever sine egne liv...
     
    Så skjønner ikke hva folk forventer. Godt mulig at en del bare ikke forstår dette, eller så er det svertekampanjer mot prosjektet på gang her. Ikke noe nytt at folk elsker å være negative, men enkelte argumenter bare faller på sin egen urimelighet.
     
    Spillet vil vise oss alle hva Natur er, og verdsette begge deler.
    2 bein ha 2 bein i hver leir er godt råd i alle sammenhenger utenom derek smart og goons ha ha, føler nesten med de når taper igjen og igjen.

     

×
×
  • Opprett ny...