Gå til innhold

eivi91

Medlemmer
  • Innlegg

    710
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eivi91

  1. Andre som har en lader som lager en liten brrrr-lyd når den har stått i kontakten en stund?

    Burde jeg drite i å bruke den og heller bruke laderen til S3en, eller er det helt normalt?

     

    Ja, min gjør også dette (og jeg vet om flere), og det skjer når man kobler telefonen fra laderen. Skal visst være ufarlig, men jeg trekker den likevel ut av støpselet når jeg ikke lader.

     

    Du kan lese mer om problemet her:

    http://www.reddit.com/r/Nexus5/comments/1w78br/charger_buzzing_when_phone_not_plugged_in/

  2. Noen som får MMS til å fungere? Vet at jeg har fått det til å fungere før, men nå får jeg det pokker ikke til. Har sjekket APN-innstillinger opp, ned og i mente. Bruker djuice om det skulle ha noe å si. Har forstått det slik at det er et problem med Hangout-appen, at den ikke bruker de rette APN innstillingene eller noe, men får det likevel ikke til å fungere om jeg bruker en annen SMS-app.

     

    Husker at når jeg brukte Hangouts som standard SMS-app på min Samsung Galaxy Nexus med KitKat, så måtte jeg gå inn i den stock "Meldinger" appen for å laste ned MMSer. Problemet her er jo at Hangouts er stock-appen.

  3.  

     

    Åpna det opp og dekselet lå i den blå Google-boksen som det skulle. Har likevel følelsen av at det er en kopi.

     

    - Nexus-logoen på baksiden er meget svak, fordi den er rød. Altså rødt på rødt, bare en annen nyanse. Tror denne skal være mørkere (svart?).

    - Litt usikker på fargen også, det originale ser ut til å være litt mer "neon"-rødt.

     

    Hmm, kanskje det er like greit å kjøpe case fra Dbrand.

     

    Hvilken type derfra har folk gått for da? Synes den rød de hadde i true color ikke var så pen. Likte wood, titanium gold og true color blue.

     

    Når jeg er kommet over iveren ser den jeg kjøpte litt jalla ut også...

     

    Bilder av den offisielle bumper casen IRL så ser den mer oransj ut enn rød.

     

    edit: Noen som har kjøpt sportsarmbånd til N5, til bruk for trening/jogging osv? Tilbud på Tele2-butikken ut januar på en fra Belkin til 99 kr (ord. 299) på en som er tiltenkt S4. Passet ikke helt til N5, men hvis noen vet om noen som funker bra tar jeg gjerne i mot tips.

     

     

    Husk at dbrand ikke selger deksler, men bare film som du legger på telefonen.

  4. Jeg kjøpte en "offisiell" rød bumper case fra eBay. Har sett lenge etter de, men de har vært så dyre. Plutselig en dag fant jeg en til rundt 250,- ish ferdig levert fra Kina. Ble sendt med Singapore post, og etter en god stund fikk jeg hentemelding om et rekommandert brev.

     

    Åpna det opp og dekselet lå i den blå Google-boksen som det skulle. Har likevel følelsen av at det er en kopi.

     

    På grunn av:

    - Litt blurry bilde på baksiden av boksen/innpakningen, og generelt dårlig kvalitet på boksen.

    - Hullene til høyttalerene er høyere opp enn hva jeg kan se tilsvarende deksler på YouTube har. (Selv om de her er plassert rett i forhold til høyttalerene. På det originale er hullene på dekselet for langt ned tror jeg)

    - Nexus-logoen på baksiden er meget svak, fordi den er rød. Altså rødt på rødt, bare en annen nyanse. Tror denne skal være mørkere (svart?).

    - Litt usikker på fargen også, det originale ser ut til å være litt mer "neon"-rødt.

     

    Men likevel så er mye likt, innsiden av dekselet er identisk. Og det er solid som det originale. Skulle gjerne sammenlignet det med et jeg vet er originalt.

     

    Tror kanskje de som selges på eBay fra UK nå til rundt samme prisen kan være av de samme dekslene. Men ønsker gjerne å høre fra deg når du mottar ditt. :)

     

    Telefonen ble også mye mer "bulky" med dette dekselet, og mista mye av den nette og lette følelsen. Har derfor bestilt rødt skin fra dbrand, og et Spigen Ultra Fit Crystal Clear case heller.

  5. Den kommer frem som ADB device, men dukker ikke opp i filutforsker

     

    Dersom jeg kobler telefonen til en USB 2.0-port så dukker telefonen opp. Men om jeg kobler den til en USB 3.0-port så dukker ikke telefonen opp i filutforsker som MTP, men om jeg skifter til PTP dukker den opp. Merkelig.

  6. Har bestilt meg denne med binding hos djuice. :) Gleder meg som en unge. Fant ut det ble for dumt å kjøpe noe annet enn Nexus, tror jeg hadde angret raskt, etter å ha trykket på litt forskjellige telefoner. LG G2 var jo et alternativ, men likte bedre denne. Samt at de fleste andre telefoner kommer fulle i bloatware og produktspesifikke grensesnitt.

     

    Blir min tredje Nexus telefon på rad dette. :D (HTC Nexus One, Samsung Galaxy Nexus, og nå denne)

     

    Men prøver å spør om dette igjen, noen som vet om det går an å få tak i de originale bumper-casene her på berget? Fant ett par på eBay til 5-600,- men det er ikke aktuelt. :p

  7. Tror jeg må ha meg en N5 selv etterhvert, får se det litt an. Men Galaxy Nexusen fungerer helt fint enda, så det er egentlig bare fordi jeg har lyst på ny mobil. :p

     

    Syns også Lumia 1520 virker interessant, men tror den blir en smule(skalk) for stor. Og tipper jeg vil savne Android ganske kjapt. :p

     

    Men jeg ønsker da i tilfelle 32gb versjonen, håper den kommer til Norge.

×
×
  • Opprett ny...