Gå til innhold

lunamaster

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lunamaster

  1. Jeg skal kjøpe et kabinett til hd'en min, og koble den til den bærbare macen som jeg skal få meg. Men på denne guiden som viser hvordan man monterer alt, sier at man skal sette harddisken på master. Men jeg har tenkt å koble den til powerbooken som et ekstra lagringsmedium; operativsystem og alle programmer skal jeg ha på den interne harddisken. Hva skal jeg da sette jumperen til den eksterne harddisken på, master, slave eller cable select?

     

     

    Mvh Ørjan

  2. Ja jeg har seff prøvd det, men får den ikke opp i mere enn 179 på FSB før det automatisk stilles tilbake til 166. Og når jeg flytter FSB-jumperen på hovedkortet fra 166-trinnet til 200-trinnet, så går ikke pcen på. Og MP er låst på 11. Og er det noen som vet hvor jeg får tak i ulåst Barton, evt. låser opp den jeg har?

  3. Jeg har en Barton 2500. Jeg har lest mange steder at den skal være så lett å klokke osv., men jeg får det ikke til. Jeg har klart å klokke den opp til 1,97 GHz, og da er den 179 MHz på FSB. Hvis jeg tar 180 på FSB så blir bare innstillingene automatisk stilt tilbake til 166 MHz på FSB'en. Hovedkortet mitt, som er et AOpen AK77-8xn, har en jumper som skal settes på et av fire trinn. Originalt er tredje trinn, da er den på originalt 166 MHz på FSB. Har prøvd å sette den på fjerde trinn, dvs 200 MHz på FSB, men da går ikke pcen på. Altså den skrur seg på, og viftene begynner å snurre, men den starter ikke opp, og skjermen er svart. I tillegg så er MP'en låst, så den går ikke lengre enn til 11, men det er vel en annen sak. Men hvordan får jeg klokket den mere opp? Originalt er 166 MHz på FSB, dvs 1,83 GHz.

     

    Takker for hjelp

  4. Okei, det dukket opp noe mere (ikke like alvorlig, men dog ;) ): Når jeg satte jumperen på tredje trinn, som er standard, så er det maks 166 MHz. Og selv om jeg kan skrive inn mere enn 166 MHz så blir den bare tilbakestilt til 166. Men når jeg setter jumperen på fjerde trinn, altså maks 200 MHz, så vil ikke pcen gå på. Altså den hveser og viftene snurrer, men den starter liksom ikke opp, og skjermen er svart. Hva skyldes dette og hva kan jeg gjøre for å bedre det? Jeg har prøvd å øke spenningen til 1,725 v, uten at det hjalp, men kanskje det er noe annet som skal til. Hva mener dere?

  5. Konge! Det derre gjorde dagen min! Det funket også!!!!! Tuuuuusen tusen tusen tusen tusen TUSEN takk jarmo for hjelpen!!!!! Dette har jeg grublet på i flere mnd men har ikke tatt mot til meg og spurt på forumet ;) Men jeg tenkte da å sette fsb på 182, og multiplier på vanlige 11, slik at det ble akkurat 2 GHz. Er det noen som har en formening om hvilken voltstyrke jeg bør ha på cpuen med disse klokkeinnstillingene? Standard er 1,650 v.

  6. Jeg tok utav CPUen min i dag. Jeg kjøpte den brukt sammen med en pc, og jeg trodde det skulle være en AMD Athlon Barton XP 2500+. Men når jeg tok utav prosessoren og så på den, så var

     

    AMD Athlon TM

    axda2500dkv4d z378877l30136

    iqyfa 0350rpmw (TM-symbol) (copyright-symbol) 1999 AMD

    27493 Assembled in malaysia

     

    alt jeg kunne få ut av den av info. Hvilken prosessor har jeg egentlig? Er det en Barton?

     

    Også er det dette med at den plent nekter å klokkes. Når jeg fikk den så var den klokket til 2,0 GHz, men et eller annet skjedde (jeg vet ikke hva), og så gikk den ned til 1,1 GHz, og multiplieren er låst og jeg får ikke klokket den opp igjen. FSB-en er også slik at maks jeg kan skrive inn er 129. Den burde være høyere sa han jeg kjøpte pcen av, og jeg må jo si meg enig i det, at det burde den. Jeg har også forsøkt å klokke via Clockgen-programmet, men det stod bare at prosessoren min var "not supported".

     

    Er det noen som kan hjelpe meg? Med det ene eller det andre? Takker ;)

     

     

    Mvh Ørjan.

  7. Hei,

     

    Jeg har en AMD Athlon XP prosessor. Når jeg skulle overklokke den så fikk jeg et problem. Multiplikatoren var låst til 11, greit nok. Men når jeg skulle stille på mHz'ene så kom problemene! Når jeg skulle stille på CPU'ens frekvens, så stod det bare min:100 og max:129. Han som eide pcen før meg sa at det skulle gå til max:191, og at når jeg overklokket den så kunne jeg gjerne stille den på 187 mHz, slik han hadde pleid å gjort. Hva er det som skjer? Jeg får den nå bare opp i ca 1,35 gHz, og jeg vil ha den høyere. Jeg har prøvd å flashe ny BIOS, men det ser ikke ut til å virke.

     

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...