Gå til innhold

Novise

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Novise

  1. Mor har kjøpt ny bærbar med Vista!

    Det fungerer forsavidt greit og hun kommer på nett, men hjemmenettverket kommer hun ikke inn på og ingen andre på nettet kan se hennes maskin. Det eneste hun kan se, foruten egen maskin, er et webbcamera med innebygget webbserver! Med den gamle maskinen (XP) kunne hun se andre tilkoblede PC'er og hente og opprette filer på "serveren" ClarkConnect!

    Jeg har koblet ut alt av brannmurerm, men til ingen nytte! Er det noen som har slitt seg igjennom et tilsvarende problem og kan tipse meg om hva som mangler?

  2. :( ER det mulig?

    Min datters PC (ca ett år gammlel AMD 2K), tok kvelden på en undelig måte.

    PSU er helt død, etter at den ble byttet viste det seg at også HD var like død ble også byttet, men da viste det seg at PC'n heller ikke ser tastaturet! DVS nå starter den, men kommer ikke lenger enn til POST og forteller meg at jeg må trykke F1 eller Del for å komme videre! Det er jo nytteløst for PC'n har jo ikke kontakt med tastaturet!

    Noen som har lignenede erfaringer, eller kan fortelle hvordan jeg kan komme ut av denne situasjonen?

  3. Hva du enn skulle prøve så må du for all del ikke forsøke å lodde av sokkelen! For det første er hovedkortet et multilagskort; Dvs at det er flere lag med ledene baner i kortet, - dessuten klarer du ikke, med en vanlig loddebolt, å holde tinnet flytende på sammtlige pinner slik at du får trukket ut sokkelen uten å rive med deg kobberbanen på ett eller flere steder!

  4. Du bør ta en titt her http://www.hardware.no/art.php?artikkelid=3334

     

    Slik som du beskriver det vil det neppe virke, -om du ikke trekker en TP-kabel fra naboens router og til ditt aksesspunkt. Husk at et aksesspunkt er egentlig et distribusjonspunkt (sett fra internett). Det er kanskje en bridge du tenker på? Med en bridge kan du "fange" opp det trådløse signalet og videredistribuere det i et eget subnet (med aksesspunkt/router).

  5. En venn av meg har plutselig "mistet" USB portene sine.

    Driverne er på plass og alt ser ok ut, men det er ingen reaksjon når det kobles til/fra USB utstyr. Det ser heller ikke til at det er "matespennig" i portene. Jeg vet ikke hva som kan ha skjedd, men det ser ut som HW-feil - pga kortslutting???

×
×
  • Opprett ny...