Gå til innhold

Ehcoj

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ehcoj

  1. Har en flash-fil i .swf som jeg gjerne ville fått over i video-format, altså f.eks .avi eller .mpeg. Har allerede prøvd å konvertere den med programmet Magic Video Converter, men det resulterer i at jeg bare får en 6 sekunders snutt med bare lyd uten bilde. Noen som vet åssen jeg kan gå frem for å få dette til?

     

    Flash-filen er forøvrig her, men har den også liggende på pc'en:

    http://home.no/socno/WP.swf

  2. Jeg holdt på å formatere min WD Elements 500 gb disk når jg kom i skade for å dra ut ledninga. Siden da jeg har prøvd å plugge den inn igjen, oppdages den ikke på pc'en. Jeg ser på harddisken at den er igang, men får tydeligvis ingen forbindelse med laptopen min lenger.

     

    Noen forslag?

  3. Hun angrer selvfølgelig veldig og var uvitende om venninna sin fortid som svindler. Venninna unngår henne selvsagt, og er komplett umulig å få fatt i. Pengene ble også overlevert i løpet av ferien, så kan bli vanskelig å komme med noen håndfaste bevis.

     

    Tror foreldra kanskje vil være den beste løsninga her. Hvordan får jeg fatt i navnene deres? Har for eksempel skatteetaten lov til å gi ut slikt?

  4. Min venninne dro på utenlandsferie med en annen venninne av henne. I løpet av denne turen lånte hun ut kr 15 000 til hun andre. Etter turen har hun derimot holdt stor avstand, svarer ikke på telefoner, og har tydeligvis ingen intensjoner om å betale tilbake denne gjelden. Denne personen er også en "F-kjendis" og har vært flere ganger i media for tilsvarende pengesvindel.

     

    Hva kan gjøres med denne saken?

     

    Vil det være mulig å oppspore foreldrene til denne damen, og håpe at de innehar nok æresstolthet til å gjøre opp for dattera si?

  5. En av mine fulle venner klarte å slette alle bildene på kameraet mitt etter en lang helg (= mange fete bilder). Har ikke tatt så mange bilder etter at han gjorde det, så lurer nå på om det er noen mulighet for at jeg kan bruke et recovery-program for å finne tilbake disse bildene igjen på minnekortet. Bruker et Fujifilm Finepix-kamera med et Sandisk Extreme III SD-kort på 2 GB.

  6. Nå viser det seg at det var harddisken som var ødelagt, og jeg sparer den i tilfelle jeg skulle finne på å bruke mangfoldige tusenlapper for å forsøke og redde det som ligger på den.

     

    Men mye av denne dataen overførte jeg fra et par andre harddisker for en drøy måned sida, før jeg sletta den derfra. Er det noen måte jeg kan hente denne dataen herfra, selv om den egentlig er sletta for en tid sida. Sett om et par firmaer som reklamerer for sånt. Noen som vet noe om dette?

  7. Lurte på om noen visste om sommerkurs i Telemark/Vestfold/Oslo-området. Greia er at jeg er i siviltjenesten over sommeren, men kan få førtidsdimisjon ved relevant utdanning, så nå er jeg på leit etter noe som både kan være nyttig og som jeg kan bruke som "unnskyldning" :)

  8. Du kan åpne den å sette harddisken inn i en PC.

    Men det kan også være problemer med selve harddisken. Dette grunnet at den var igang når mistet den i bakken. Harddisker tåler ikke så mye når de er igang (det tåler mer når de er slått av - men fortsatt ikke mye). Spørsmålet her er hvordan den traff bakken og med hvilken fart.

     

    Det som skjedde her var ganske enkelt at til morran idag, dro jeg laptopen utfor sengekanten og glemte at harddisken (med veldig kort kabel) fortsatt var koblet til. Den fikk derfor et litt akselerert fall på max. 30 cm, men ble også dempet av et teppe og et klesplagg.

     

    Har ikke tilgang til noen stasjonær pc her, men kan jeg ta den med til et sted i Oslo og få skiftet "skallet"?

  9. Kjøpte en "LaCie 500GB USB 2.0 Harddisk" for bare et par uker sida. Var dessverre så uheldig til morran idag at jeg mistet den i bakken (bare 20 cm). Den sluttet umiddelbart å sende til laptopen min, og når jeg sjekket så merka jeg at det var den utgangen i selve harddisken som er koblet til usb-porten i datamaskinen som var løs.

     

    Nå lurer jeg på om det er noen måte jeg kan få fikset dette på. Har mye viktig informasjon på denne harddisken (trenger ikke kommentarer på at jeg ikke tok back-up), som egentlig haster litt å få tak i. Siden det bare er inngangen det tydeligvis er noe feil med, så burde alt dette fortsatt ligge der beskyttet

     

    På forhånd takk =)

×
×
  • Opprett ny...