Gå til innhold

Bayasen

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bayasen

  1. Det finnes en oppgradering, men ikke for vår region.

    Samsung har lovt dette til mobilen.no og mange andre lenge nå, men det skjer ingenting. Nå ser det ut som om de bruker taushet som virkemiddel til vi alle har "glemt" at de har lovt en oppgradering. (og nye widgets og applikasjoner...)

     

    Jeg håper mobilen.no kan følge opp denne saken som de har sagt de skal gjøre. Samsung svarer ikke på slike henvendelser til oss normale folk. Kanskje de gjør det for mobilen.no? Jeg har sendt inn seriøse forespørsler både på mail og telefon flere ganger. Da sier supportfolkene at de sender saken videre til "riktig avdeling", og at vi kan forvente svar om kort tid. Det skjer aldri noe! Riktig avdeling ser forresten ut til å være utviklingsavdelingen, det er i hvert fall dit jeg har blitt fortalt at henvendelsene er videresendt.

     

    Så nå er det opp til hver enkelt å klage og eventuelt heve kjøpet. Kjøpet kan heves på grunnlag av feilsolgt produkt og manglende support. Samsung Jet er i Samsungs egen pressemelding beskrevet som en smarttelefon, noe de senere tid har gått tilbake på. I tillegg har det ikke kommet en eneste ny widget eller applikasjon siden den ble lansert. Og, som dere vet, ingen oppgraderinger heller. Flere har fått heve kjøpet på dette grunnlag, og flere burde prøve for å vekke Samsung.

     

    Så til mobilen.no, kom igjen, kjemp for leserne deres!

     

    Jeg har sendt klage til Komplett, hvor jeg kjøpte telefonen, og bedt om å få hevet kjøpet og brukt argumentasjonen beskrevet i denne tråden. De svarer imidlertid at dette ikke er godt nok for å få hevet kjøpet og henviser til Samsung. Har sendt mail til Samsung men har enda ikke hørt noe fra dem.

     

    Er det noen som har fått hevet kjøpet hos Komplett?

  2. Hei forum.

     

    Har en V40 2001 modell.

    Kontrollampe for feil i motorrom lyser gult og feilsøking av Snapdrive indikerer feil på omstillingsventil for variabel kamaksel. Dette var for komplisert å fikse for Snapdrive så ble henvist til merkeverksted og har nå bestillt time hos Bilia (Fornebu).

     

    Lurer på om det er noen som har erfaring med dette problemet? Har hørt at det er litt innviklet å få fikset dette.

     

    mvh

    B

  3. Skal ikke eksos være litt hvit aktig da?  :cry:

    Har hvit røyk selv, men bare når motoren er kald. Eller det ser hvitt ut i speilet.

    5199786[/snapback]

     

    En ting er litt hvit eksos ved kald motor, men hvis man tåkelegger området bak bilen så er litt verre.. :roll:

  4. Høres ut som en defekt toppakning. Hvit røyk tyder på vann i eksosen, noe som skjer når toppakningen ryker.

    5199616[/snapback]

     

    Ok. Da er det kanskje det da. Turte i alle fall ikke kjøre noe vidre med bilen slik den var. Var såpass ille.

     

    Det er vel best å sende den på verksted da? Er det dyrt å få byttet toppakning hvis det er feilen?

  5. Hei.

     

    Det gjelder en Fiat Punto '95 (ca 100 000 km).

     

    Bilen har i det siste vært litt treg i starten på morgenen. Motoeren har liksom "hoppet" litt i ca et min etter start for så å virke normalt. I tillegg har det i det siste virket som eksosen har vært litt mer hvit en vanlig.

     

    I går ble alt plutselig mye værre. Startet bilen og fikk liksom ikke motoren ordentlig igang. Det kom mengder av hvit eksos ut, varsellampa som indikerer at det er noe galt med innsprøytningen lyste og da jeg forsøkte å kjøre var det som om det ikke var noe kraft i motoren. Bilen gikk framover, men måtte gi mye gass for å få noe særlig fart...

     

    Noen som vet hva som kan være feil her?

     

     

    Bayasen

  6. Derfor er dette hittill et mysterium!

    Man opplever mange mysterier når man har Fiat :roll:

     

    Takk for mange svar. Tenker det blir en rensing av radiatoren her jeg, i alle fall er det plan A. Fikk stryket min mistanke til tett radiator ytterligere igår da jeg var ute å kjørte. Hadde på full kupèvarme, og hver gang det begynnte å bli kaldt, tro jeg inn clutchen og ga gass. Da kom varmen tilbake igjen.

     

    Teroi: Vannpumpen som blir drevet av reg.reima får ved høyt turtall på motoren selv et høyt turtall, noe som betyr høyre trykk fra pumpa og da presses det mer vann igjennom det tette systemet og man får litt sirkulasjon. Kan det stemme?

  7. Hei.

     

    Jeg har en Fiat Punto 55s 95-modell som har gått 100 000 km. I den senere tid har jeg fått problemer med at motoren lett blir for varm.

     

    Etter ca 15 minutters kjøring (uansett fart) opplever jeg ofte at varsellampen for motorvarmen begynner å lyse (denne bilen har kun en varsel-lampe som lyser, og ingen viser som indikerer temperaturen).

     

    Jeg opplevde dette for første gang i sommer. Så da jeg skulle ha bilen inn på EU-kontroll og skifte reg.reim for en mnd siden, ba jeg dem se på kjøleanlegget også.

    Da reg.reima ble byttet, ble også kjølevannspumpen byttet og kjølevannet skiftet. De hadde også vistnok staket ut ende skitt fra kjølesystemet sa de, så da trodde jeg problemet var fikset. Jeg kjørte en stund uten varmeproblemer, men to uker etter verkstedoppholdet begynnte varsellampen å lyse igjen.

     

    Jeg har forsøkt å kjøre med kupevarmen på fullt. Da kan jeg ofte kjøre litt lengre før varsellampen begynner å lyse, men det pussige her er at varmen inn i kupeen varierer. Periodevis kommer det varm luft ut og periodevis er denne luften kald.

    Det kan virke som om kjølevannet periodevis går igjennom systemet og periodevis ikke blir sirkulert skikkelig. Det er i alle fall min nåværede teori.

     

    Både ut- og inn-slangen fra radiatoren er alltid varm, så jeg tror ikke det er termostaten. Tror heller ikke det er indikatoren som viser feil, i og med at jeg hadde et opphold i problemet etter at den var på verksted.

     

    Radiatorviften lever sitt eget liv og slår seg på bare av og til når jeg stopper og motoren er for varm.

     

    Det jeg selv tror er at det er dårlig sirkulasjon og at det kanskje er radiatoren som er tett og bør byttes. Kan det være riktig løsning og lurt å gjøre? I så fall er det lett å gjøre selv? Noen som har peil?

     

    GB

     

     

    PS. Motoren har ennå ikke kokt, da jeg stopper ganske kjapt hver gang det blir for varmt og venter litt før jeg kjører videre helt til det lyser igjen. Kø på E18 kan være et mareritt hvis det er lenge til neste avkjøring...

  8. Jepp. Det stemmer. Sjekket det ut og det er et verksted for bærumsungdom opp til 25 år. Så da var jeg to år for gammel gitt. Men uansett takk for tipset.

     

    Fikk løst problemet da. Var så heldig at jeg fikk lov til å melde meg inn i ABB og Nera Motorklubb, som har en finfin grasje med løftebukk og verktøy. Så nå er det slutt på koselig brumming fra eksosanlegget.

  9. Skal skifte eksosanlegg på bilen min og tenkte å fikse dette selv.

    Hadde vært kjekt å få bilen opp på en bukk når jeg skal gjøre dette.

    Er det noen som vet om det finnes et verksted hvor man kan leie plass for en time eller to? Fortrinnsvis Asker, Bærum eller Oslo Vest.

     

    :p

  10. Da jeg for fire fem mnd siden gikk over fra å bruke stasjonær PC til bærbar tenkte jeg at jeg skulle kjøpe et eksternt kabinett.

    Jeg hadde da en ett år gammel WD harddisk i den gamle stasjonære PC'en som jeg gjerne ville kunne koble den til min nye bærbare maskin.

    Jeg kjøpte meg en derfor en ICY BOX som jeg ble anbefalt.

     

    Denne disken/kabinettet har virket prikkfritt helt til for to uker siden. Jeg koblet den til en annen PC (noe jeg har gjort før og som ikke har bydd på problemer), men da jeg skulle koble den tilbake på min igjen fant ikke maskinen den eksterne disken...

    Har forsøkt med både USB2 og Firewirekabel, men er fortsatt ingen kontakt. Har også tatt alt fra hverandre og satt det sammen igjen uten resultat.

     

    Derfor, er det noen som har hatt samme problem, eller evt vet hva som kan være feil?

     

    Hilsen

    Bayasen

×
×
  • Opprett ny...