Gå til innhold

SonOfBodom

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SonOfBodom

  1. Hei! Knipsa noen bilder i hagen her forleden dag. Har redigert dem i PS og ble ganske forøyd med resultatene! Bildene er tatt med Canon ixus 400(Håper på EOS 350D ganske snart) Håper på tilbakemeldinger! :)

     

    http://img.photobucket.com/albums/v702/Flu...89/04839372.jpg

     

    http://img.photobucket.com/albums/v702/Flu...89/2bdb706f.jpg

     

    22/10- 05

    Her kommer enda et bilde. Ble ganske fornøyd med dette. Liker spesielt godt de små dråpene som ligger på rosen og den store som henger på siden. Kommentarer?

    http://img.photobucket.com/albums/v702/Flu...89/8ef42aeb.jpg

  2. Hei!

     

    Da jeg fyrte opp pcen i dag virket alt normalt..Men da jeg skulle inn på H disken min( Samsung SP 2014N 200 gb), fikk jeg denne meldingen: "H:/ er ikke tilgjengelig. Filen eller mappen er skadet og kan ikke leses." Disken har hele tiden stått som NTFS, men nå står den plutselig som en RAW disk. Kan dette være grunnen til at jeg ikke får tilgang til disken? Vet noen hva jeg må gjøre?

    Har bilder og filer jeg helst ikke skulle mistet!

    På forhånd takk! :thumbup:

  3. Spilte MP,som MEC. Jeg satt i helikopteret noen meter over enden av rullebanen til MEC-teamet. Plutslig kom en kar i et jagerfly i full fart bortover stripa...Jeg visste at dette ikke kom til å gå bra! :p Han greide tydeligvis ikke å lette, og krasja inn i den lille haugen i enden av rullebanen...Flyet eksploderte, og cockpiten fløy himmelhøyt! Det var så utrolig komisk! Jeg lo i fem minutter!! :D

  4. Vel, siden jeg sitter på en dell dimension 4500 tror jeg ikke det er mulig å bytte ut strømforsyningen, hvis du har en maskin på linje med min! Dell's "kreative" løsninger gjør det vanskelig å få strømforsyninga ut av pcen..Prøvde å "vippe" den ut en gang,men dette gikk dårlig pga. en grønn liten spak som var skrudd fast i strømforsyninga! Men jeg hindrer deg ikke i å prøve! :roll:

×
×
  • Opprett ny...