Jump to content

nithrarith

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by nithrarith


 1. har prøvd med kun senteren, equalizeren er til dei 2 xls215, er koblet sånn med alt:

  senter direkte i nad

  cls15 -> cv cxa 8 -> nad pre out front

  xls215 venstre -> cv cxa 10i -> technics -> nad pre out surr

  xls215 høgre -> cv cxa 10i -> technics -> nad pre out surr

  svs sub -> nad pre out sub

   

  får ikke lyd uansett om kun senteren er koblet til, stefaren min var inne og prøvde mye frem og tilbake i menyen til den gamle nad t748 eg hadde og da fikk vi tilslutt stilt inn at den spilte det som var koblet til på pre out front, så det er noe eg må stille inn på inne i menyen vil eg tru, koblet det likt som eg sendte bilde til hifi klubben og dei sa det var koblet rett.


 2. Hei

   

  Har prøvd mye frem og tilbake innpå naden sin meny men får ikke lyd i noen av høytalerene mine og har aldri hatt enn sånn reciever før eg må sette det opp i instillinger, oppsettet mitt nå er:

   

  Nad T748 V2

  Technics sh-8055

  CV CXA 8

  CV CXA 10i

  CV CXA 10i

  CV SL-45C Senter

  CV CLS15 Front

  CV XLS 215 bak

  SVS Sub

   

  alt går ut fra pre out utenom senter som er direkte i naden


 3. Hei

   

  Etter at orginal hden sluttet helt og loade windows uansett hva eg prøvde og gjer i windows recovery kjøpte eg meg en samsung 840 pro ssd og windows 8.1 pro 64b cd, men har problemer med å installere driverene som ligger på acer sin hjemmeside som skal være til w8.1, feilmeldingen med driverene er at systemet oppfyller ikke minimumskravene til driveren og da eg laster ned nvidia driveren til 750m så får eg feilmeldingen at eg må innstalere intel driveren først, noen som vet hva som er problemet?


 4. Hei

   

  hw står i signatur, har problem at hver gang eg skal i shopen på lol så fryser grafikken i par sec, er ganske slitanes, noen som vet hva som kan gjør det?

  alle innstillinger i windows og nvidia innstillinger står som dem er da driverer blei innstalert, eneste eg skiftet var å aktivere sli i nvidia kontrollpanel


 5. Eg kjøpte nettopp ny pc, er sabertooth hk, core i7 cpu, 64gb hyperx beast 2400mhz minne, 1500w cooler master psu, samsung ssd og 2 evga690gtxog med dette oppnår eg dårligere score enn den andre pcen eg har som består av asus extreme 4 hk, amd 6 core cpu, 12gb dominator minne og evga 580 det som komplett solgte med vannblokk og 550w psu.

   

   

  Hva er det som kan forårsake dette og er det noen som kan hjelpe meg med å vise hva iinnstillingene innpå nvidia kontrollpanel skal stå på for å få mest ytelse samt litt kvalitet

   

   

  her er 3dmark testenes resultater:

   

  http://www.3dmark.com/3dm/551271 for gtx 690 i sli

   

  http://www.3dmark.com/3dm/551192 for gtx 580

×
×
 • Create New...