Gå til innhold

peach

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av peach

  1. Skulle lage et ghost image av en PC med VELDIG! viktige data. Så i stedet for å starte bat filen som kun skulle -starte ghost- for å lage et image, så startet jeg en bat file som startet -gjenoppretting av et annet image-. DriveImage/Ghost har altså slettet partisjonen og fikk såvidt begynne å legge inn det nye imaget (2sek) før jeg skrudde PCen av.

     

    Er det trygt å koble den til en annen PC for å prøve å gjenoprette dataene med ettellerannet program (vet om flere jeg kan prøve)? Regner med at det meste av dataene fortsatt ligger der, men jeg kan ikke risikere at noe blir overskrevet hvis jeg setter den i en PC for å prøve å gjenopprette noe selv. (feks at windows skal begynne å skrive noen tullete system restore / papirkurv / ettellerannet til disken)

     

    Er klar over at IBAS finnes, men det er dyreste og siste løsning.

     

    Forslag?

  2. Jeg har redusert uploaden min med et par kb/s (fra ca 38kb/s til 32kb/s, ngt 1200/384) , og har med det 90-95% av nedlastingshastigheten. Jeg kan dermed la DC stå på døgnet rundt. Skal jeg spille en sjelden gang skrur jeg ned enda mer, og skrur opp igjen når jeg er ferdig.

     

    Fint for meg, og fint for DC-folka.

  3. Hvorfor hører folk på RnB, rap, trance, tekno og annen søppelmusikk når det holder med slayer,pantera,korn,slipknot,dire straits og manowar med warriors of the world?

    Et uendelig mysterium! Jeg klarer ikke å skjønne det selv, uansett hvor mye jeg prøver. :no:

     

     

    Edit: leif

    Det som egentlig er et mysterium er hvorfor så mange mennesker ikke er kloke nok, selv etter så mange år på baken, til å forstå at ikke alle tenker som dem selv... :nei:

     

    Og en annen jeg leste i Illustrert Vitenskap: Hvorfor blir brød hardere jo lenger det ligger, mensk knekkebrød blir mykere jo lenger det ligger?

  4. Har problemer med 'ødelagt' grafikk i enkelte spill. Ser foreløpig ut til kun å gjelde DirectX 9 spill (FarCry, HL2, CS:S). Har prøvd forskjellige drivere (også uoffisielle, OMEGA o.l.), underklokking, vsync av/på, og reinstallasjon, uten at det har hjulpet.

     

    System: Asus A7N8X 2.0 (BIOS 1007), Sapphire Radeon 9500, Windows XP SP2. (det samme skjedde med SP1)

     

    Sjekk vedlagt fil for screenshot. Legg også merke til de blå områdene over den 'ødelagte' mannen.

    post-23-1101732685_thumb.jpg

  5. Hvis han bruker nyeste driver og får sånne hvite flekker (artifacts) så bør han sende det tilbake til komplett. Tyder på at minnet/GPUen ikke klarer de klokkefrekvensene kortet er satt til å kjøre.

     

    Hvis du vil undersøke mer, så kan du prøve å underklokke kortet. Hvis det forsvinner da, er det garantert feil med kortet. Prøv feks med Rage3d Tweak. (søk)

×
×
  • Opprett ny...