Gå til innhold

Marvel

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marvel

  1. Blizzard lager jo somregel kvalitetsspill uansett sjanger. Da tenker jeg på at animasjoner/story/gameplay/musikk osv. er av god kvalitet. Når du spiller det så føler du at du sitter med et komplett spill (Nå ser jeg bort ifra WoW siden jeg aldri har spillt det). Men når det kommer til dungeoncrawler spill så er det fortsatt ingenting som kan matche diablo serien. Så får fargepaletten være som den er, det som teller til slutt er at spillet har den kvaliteten som jeg forventer av et Blizzard spill.

  2. Litt OT: Dette har kanskje blitt nevnt i andre tråder, men jeg la først merke til det når jeg skulle inn på denne artikkelen. Hvorfor skriver dere ikke lenger hvilken plattform det aktuelle spillet er til? Jeg har ikke så veldig lyst til å grave igjennom anmeldelsen for å finne ut om spillet er til PC eller konsoll.

    (Må bare beklage hvis dette står beskrevet, men jeg har ikke funnet det på d nye designet =/ )

  3. Så 3870x2 har DX10.1 og 9800GX2 har DX10.1?

    ATI sitt kort ligger på rett over 3000kr, mens Nvidia sannsynligvis kommer til å ligge over 6000kr?

     

    Jeg har selv hatt både Nvidia og ATI kort, og har opplevd litt mer tull med ATI sine drivere, men ikke til den grad at jeg er villig til å kaste ut 3000kr ekstra bare for å ha Nvidia. Skulle jeg velge å kjøpe 2 ATI kort så kan jeg kjøre crossfire og få Intel brikkesett som visstnok skal være bedre enn Nvidia sitt brikkesett. (som du må ha om du skal kjøre SLI?)

     

    Er det noen her som kan rettferdiggjør kjøp av 9800GX2 når det kommer?

  4. Bare jeg som sliter med å finne alchemical bases? Jeg har masse ingredienser, men kan sjelden lage potions, for jeg mangler base tydeligvis. Selv om jeg har masse alkohol... Er det noe jeg har misforstått her?

     

    Du trenger "Strong alcohol" øl og vin er ikke bra nok. Du kan også prøve å lage "White Gull" som kan brukes som base for mange formularer. (Du trenger selvfølgelig sterk alkohol for å lage white gull)

  5. Den letteste måten og skaffe flere "sjeler" på er å traske ned i dungeon delen av tårnet ditt. Der kan du sloss mot Battle beetle/Puff Beetle/Magma Beetle.. husker ikke hva den siste heter.

    Men hver bille gir 3 sjeler, og det er mange av dem. Hvis du ikke har så kraftig utstyr så er det bare angripe fra et hjørne og ta dem litt etter litt.

  6. Nå er det jo slik idag at nesten alle gode spill blir utsatt. Eller ihverfall spill som du forventer skal bli veldig bra. Dette er jo et fenomen som jeg føler skjer oftere og oftere. Såkalte "lanseringsdatoer" er jo bare en stor vits og jeg tar de som regel med en stor klype salt. I beste fall så kan du legge på 6-12mnd på en gitt "lanseringsdato".

    Men det beste vil være og ikke ha noen forventninger i det hele og heller konsentrere seg om spill som faktisk er gitt ut. Jeg blir irritert på hele opplegget når det kommer en lanseringsdato og folk tar helt av og diskuterer dette overalt, bare for å få vite at nei, det blir utsatt. Skulle nesten tro folk lærte snart hvordan denne bransjen fungerer... evt ikke fungerer om du vil.

  7. Jeg satte sensitiviteten på det laveste nivået da jeg spillte. Og det hjalp ihvertfall meg. Tok kanskje 30-40 min og venne seg til å spille FPS med Wii kontrolleren, og etter et par timer falt det meg like naturlig som å sikte med en mus.

    Jeg koste meg hvert eneste sekund gjennom hele spillet, det eneste som virkelig skapte et irritasjonsmoment var når kampene ble hektiske og det var mye som skjedde på skjermen. Da var det ikke alltid kontrolleren ville reagere og jeg var nødt til å være passiv tilskuer og se på at jeg fikk juling. Skulle nå tro at informasjon sendt i fra kontrolleren var første prioritet for Wii'en, ikke rendre mest mulig røyk og lys.

  8. Spiller som Paladin (10) og det blir jo for det meste hack'n slash.. er ikke like god som en fighter i nærkamp, men greit å kunne buffe party members. Koser meg når jeg møter undeads og får bruke "Banish Undead".

     

    Spiller på normal vanskelighetsgrad og det går relativt smertefritt. Gjelder bare å bruke litt taktikk og ikke trekke på seg for mange fiender på en gang.

  9. :hmm:

     

    Har spillt i flere timer og ikke opplevd en eneste bug.. Det var rett og slett en drøm og gå over til dette fra Gothic 3. Jeg tenkte faktisk tanken "Det var da pinadø godt at noen utviklere har tatt seg bryet med å fullføre spillet før release". Så skal innrømme at det føles litt merkelig og se at det er så mange som har problemer med spillet.

    MEN, når sant skal sies så spiller jeg en piratversjon av spillet da :ermm:

  10. Mener at han watermage karn på utsiden av Braga (første ørken byen) har no spells å tilby hvis du escorter han til Nomad hula.

    7153603[/snapback]

     

    Sist jeg sjekka så hadde han ikke noen flere spells enn de andre water mage'ene. Mao, ingen av de kraftigste spellsa (som krever over 210 i ancient knowledge)

     

    edit: Fant utav det.. får bare tilgang til de kraftigste etter at du har valgt hvilken side du vil kjempe på (Det samme gjelder for Regeneration og Paladin skill'en)

  11. Jeg tror at et Bastard sword vil være 110dmg kontra Wenzel sitt som er 105, dersom du crafter sverdet selv. (Begge sverd sammenlignes i slipt tilstand)

     

    Spørsmål: Jeg spiller som mage og er nå ca lvl 65, men den kraftigste spell'en jeg har fått lære til nå er Fire Rain og Summon Demon.. altså spells som du kan lære av henholdsvis Beliar Shrine, Innos Shrine og Druid/Water Mages.. Har enda ikke funnet noen steder jeg kan lære spells som krever mer ancient knowledge, og jeg har vært i alle byer/camper i alle landsdelene.. Er det noe jeg har misforstått her? Siden det er en hel haug med spells som er umulige å få tak i..

     

    edit: vel, Ishtar er vel eneste stedet jeg har tilgode og se innsiden på.

×
×
  • Opprett ny...