Jump to content

ofstad

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. HTC 8x er tynnere (og lettere) og ser penere ut. Men jeg vil gjerne ha en litt større skjerm og tråløs lading - og da blir det Nokia Lumia 920. Jeg så ikke lanseringen til HTC og hva MS sa, men er det lissom ikke Nokia + MS = sant? Det er i alle fall dette inntrykket jeg sitter med.
 2. Har nettopp fått et creative 5.1-høytalersett(a520). Hvor det er tre minijack som skal(front, bak, senter) kobles til PC'n - min PC har bare en lydutgang(line out). Finnes det en splitter/plugg som løser dette problemet? Altså 3 hunnkjønnsplugger til en hannkjønnsplugg? Setter stor pris på hjelp
 3. Noen som har en ide om jeg burde oppdatere kies/mobilen på min XP eller Vista PC? Hvor er det mest sannsynlighet for at alt fungerer som det skal?
 4. Nå har jeg altså lest igjennom hele denne tråden fra ende til annen for å se om jeg gjør lurt i å kjøpe denne telefonen eller ikke. Setter pris på om noen kan svare/kommentere disse spørsmålenene: Det virker som om firmwarene blir bedre etter at vi har kommet til juli/aug, da de sikkert har trukket og lagt ut nye i snart et halvt år. Bør jeg oppgradere for å få æøå, eller vil da masse rart(som man ikke vil ha) skje da? Hvordan er det med synk mot Outlook sin kalaender, har lest om noe datofeil - men dette var kun på heldagshendelser? Og hvordan er mailen på mobilen om man bruker smtp-mail(ikke POP3)? Om man ikke trenger apps, men facebook og en super touchtelefon virker denne som et meget bra valg - enig? Hilsen en mulig Wave-eier
 5. Heisann! Jeg har en del erfaring med Creative mp3, og nå skal æ ikke være etterpåklok, MEN det er viktig at man intallerer all programvare FØRST- aldri plugge i en mp3-spiller fra Creative i PC før du innstallerer!!
 6. Hallo, alle sammen! Jeg er da en gutt på 18, som er homo(liker det ordet best) - er vel egentlig ute av skapetm hvis noen spør. Ellers vet en del familie det, men vil at alle tantene mine og broren min skal vite det. Søster vet det, man bror er jeg litt skeptisk på! Selv synes jeg det hele var litt vanskelig, var hetro-bi-homo-og tibake igjen mange ganger i hodet mitt. Helt til jeg kom fram til sannheten, og det var egentlig fint. Trodde at foreldrene mine skulle ta det mye værre enn det de gjorde, mamma er litt trist pga. ingen barnebarn da. Så sa det til noen være venner først, så til hele vennegjengen - gikk kjempebra!! Er de venner, støtter de deg også! Så var jeg et par turer i Trondheim, bor da på bygda. Og det hjalp virkelig - så etter det var jeg ute på den måten at jeg ikke skjulte det på noen måte! NÅ er alt egentlig fint, litt nervøs for åssn tante og bror kommer til å ta det, men vi overlever vel! Og så er det heller ikke akkurat så mange potensielle kjærester på bygda da... Lykke til dere som ennå sliter, det er ikke enkelt!
 7. Dette hørtes ut som en normal dag for meg å, i allefall når man var 16. Nå er jeg 18 og det er vel litt mindre. Men om sommeren, hvis man er alene og har fri - så kan det bli mye ja. Men det er bare godt - stå på!
 8. Jeg skal kjøpe en PC med dette operativsystemet i dag, og lurer på om noen har erfaringer med det!?? Er det som en normal XP, med en tillegsmodul??
 9. jeg bare lurer på om det er med lader for å bruke til strøm-kontakt??
 10. Jeg har kjøpt BH-200 - og den er super! Du merker nesten ikke at den er på øret, kan bruke den til å høre musikk og den er super å ringe med:) Go å kjøp!
 11. Interesang teori - at det hele bare er en drøm! Men personlig tror jeg noe kommer til å skje
 12. Jeg stemmer SV! Det er skremmende hvor store FRP har blitt, la denne regjeringa få gjøre sitt. Klager dere? Det er faktisk 3 partier som deler på politikken! Håper Sv blir mye større neste gang
 13. I disse tidene er det fint med kort - siden dette ikke medfører noen kontanter! Bruker bare kortet jeg så for meg gjør ikke dette noe!
 14. Hm...dette var fine nyheter. Men jeg håper også at Storm og gjengen blir med en sesong til! Et anne spørsmål er: hva skal nå skje dersom alt blir normalt på hotellet??
×
×
 • Create New...