Gå til innhold

Booter

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Booter

  1. Ja der smalt det for bilen rett foran meg i dag. Syklist (Ca 18-20 år) som brukte veien, fant plutselig ut at han skulle over veien og prøvde seg på det uten å se seg for, gi tegn eller gjøre noe med farten... Ble kjørt rett ned og turen gikk videre med ambulanse for hans del.

     

    Det var tomt gangfelt på begge sider av veien og fotgjenger overganger like i nærheten. Føyk bare rett over veien i ca 40km/t og fikk fronten til bilen bak i siden på bakhjulet.

     

    Kanskje han lærer nå.

    Bremsene på bilen min fikk ihvertfall testet seg i dag hehe

  2. Ser jeg en idiot av en syklist I rundkjøringen midt i rushen en gang til så får han smake støtfangeren.

    Ingen med vettet i behold plasserer seg som om det er bil de kjører når det er gangfelt på alle kanter og kan bruke dem istedenfor å holde på å bli nedkjørt 5-6 ganger fordi de er en plass de ikke har noe å gjøre.

     

    Er det tomt fortau ved en vei som er godt trafikkert så kan de vel sykle der istedenfor å bremse trafikken...

     

    Syklister er ofte så utrolig tankeløse, tar jo ikke hensyn til at veiene hovedsaklig er for biler. Det er jo bilister som betaler for bruk og vedlikehold...

     

    perpyro sånne ting ser jeg nesten hver dag, de skulle vært sperret inne til de får motoriserte rullestoler :p

  3. Liker å vite hva jeg får/har så jeg kjøpte løse kabinetter og løse HD'er. Alt har egen garanti da så hvis det skjer noe med en av delene så slipper jeg å sende inn alt. Det er hverken mere eller mindre driftsikkert med selvbygg VS. en "klar til bruk" variant.

     

    Pass på at det ekstere kabinettet støtter X antall GB som HD'n er på. (De litt eldre modellene tror jeg tok opptil 200GB, men nå tar nyere modeller større disker)

  4. Kan anbefale både Zynet og eMagic, med både FW og USB. Har begge merkene. Monterte en 250GB Seagate HD i hver og det går knirkefritt.

     

    Sålenge du ikke bruker f.eks Western Digital harddisker så går det helt fint med vifteløse modeller (WD har en tendens til å bli veldig varme).

     

    Du bør vist ikke la en ekstern HD stå på i timesvis uten at den er i bruk har jeg hørt, men de jeg har har stått på noen dager i strekk uten å finne på noe tull.

  5. Sørg for at den er rengjort skikkelig. Legg på flere tynne lag, spray nedenfra og opp for å unngå dråper som renner. Avslutt med clearcoat.

     

    Hvis du ikke har erfaring med lakkering så er det kanskje en skole i nærheten som har elever som kan gjøre det veldig billig og du får bra resultat.

×
×
  • Opprett ny...