Gå til innhold

thedoc

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thedoc

  1. Takk for respons, men etter å ha lest litt ekstra i forumet, så tror jeg kommer til å gå for HP Pavilion dv9074ea, bruker resten av pengene til en ekstern HDD eller noe sånt :)

     

    Men lurer på en ting, er det stor merkbar forskjell mellom XWGA og WUXGA? Pc skal ikke brukes til mye spilling.

  2. 17"

    Bra skjermkort (GO 7600 og oppover)

    Min. 1024MB minne

    Min 100GB HDD

    Vista klar

    Lang levetid på batteri ikke fullt så viktig

    Lav viftestøy

     

    Håper jeg ikke er for storkrav i forhold til budsjett. Har sett litt i prisguiden, men lurte på om noen har anbefalinger av bærbar :)

  3. En fyr skal fikse boxen min neste uke med Opa Xtreme v2.1, noen her som vet om det funker bra? De anbefalte det hvertfall på xbox-scene.

     

    Har en DVD-brenner i min Dell Latitude D810, så er litt usikker på om jeg må kjøpe meg en ny. :]

    6971993[/snapback]

     

    Har gjort det samme på min, (Opa Xtreme v2.1) Kjøpte Pioneer 111D (med Varbatim plater) siden den fungerer best med Hitachi-LG. Funker 100% :D

  4. Har problemer med å åpne porter i Dlink DGL-4300, tenkte det var ingen vits å starte en ny tråd. Jeg har NGT, Netopia 3351 og DGL-4300. Har konfigurert netopiaen som beskrevet her http://www.ntavados.net/guide/ngt. La oss jeg vil åpne bittorrent porten 6881, hvor gjør jeg det? Virtual Server? Special Applications? eller Gaming? Har prøvd alle men får beskjed om at porten er fremdeles lukket. Setter pris på all hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...