Gå til innhold

Storskarv

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Storskarv

  1. Har dere sett denne omtalen? Her står noe interesant:

     

    Har du en Playstation 3, kan du også streame spill fra den til Vita, slik at du selv kan ligge i senga og spille PS3-spill på Vita mens TV-en i stua er okkupert av noen andre.

     

    Du kan også streame over internett når du ikke befinner deg på det trådløse nettet hjemme, men dette har vi ikke hatt anledning til å teste, da det krever at du er logget inn på begge maskiner med samme Playstation-konto.

     

    Hjemmestreamingen fungerer imidlertid upåklagelig, og er nærmest å regne for en wow-funksjon.

     

    Betyr dette at en kan spille foreksempel Gran Turismo hvor som helst om en har 3G kort i konsollen?

  2. Låner denne tråden... Dette står på nettsiden til Viaplay:

     

    "Viaplay - på mobilen

     

     

    Nå kan du få vår populære tjeneste Viaplay direkte på din iPhone, iPad eller Android mobil. Se den beste sporten og den beste underholdningen når som helst og hvor som helst. Få med deg UEFA Champions League, Formel 1, PGA-touren, Hellstrøm rydder opp, Robinsonekspedisjonen og mye mer når du er på farten.

    Du kan velge mellom Total- eller Sportspakken, som også gir deg tilgang til tilsvarende pakker på Viaplay.no.

     

    Du får tilgang til følgende:

    Alle Viasats sportskanaler (inngår i Total- og Sportspakkene)

    Highlights og intervjuer fra sportens verden (tilgjengelig for alle)

    Play-tjenestene TV3 mPlay (inngår i Total- og Sportspakkene)"

     

    Hvor kan jeg for eksempel se Viasat Motor inne på Viaplay? Er dette mulig, eller er det bare missvisende markedsføring?

  3. Finalen ble en ren parodi da Nilsarn forlot rommet før løpet var ferdig og meldte seg selv som vinner. Han fikk seieren godkjent av admin uten at jeg hadde fått svar på min ticket (klage). At admin lar konkurransen gå videre uten å sjekke ut tickets fra begge sider er rett og slett kjedelig.

     

    Her er en av innbremsingene Nilsarn hadde under løpet på meg....

    http://youtu.be/YLwEvZmjRic

    Tror TaxiR også ble utsatt for et stunt fra Nilsarn :(

  4. Hæ? Cup 1 og nå Cup 2? Hva faen skjer? Jeg skjønner ingenting. Startet i går i Cup 1 - runde 2 og skulle møte en motstander. Han kom aldri. Rapporterte dette 2 ganger, men fortsatt ingen oppdatering på bracket liste.

     

    Er Cup 1 over nå siden folk melder seg på Cup 2? Eller vil cup 1 fortsette fra i går?

    Admin skrev på irc chat kl 23 i går at vi skulle fortsette kl 19 i kveld med turneringen. De skulle se gjennom alle meldingene som hadde kommet inn og listen fra i går skulle oppdateres. Men kommer dette til å skje?

  5. Hmm... Kan en ansvarlig for turneringen komme inn og presisere mon tro? Jeg skjønner ikke noe av hva som skjer videre etter man har vunnet iallfall.

    Kom en melding på irc ca kl 23 at det ble pause i dagens runde til i morgen kl 19. En egen kanal for GT5 hadde vært å foretrekke. For oss som er nye i denne måten å arrangere konkurranser kan det virke noe uoversiktlig... Men moro er det :)

  6. Hei.

     

    8.5 Utstyret er kun tillatt brukt i Kundens husstand. Kunden har ikke rett til å selge,

    pantsette, låne bort eller leie ut eller på annen måte forføye over hele eller deler av

    Utstyret, og har plikt til å påse at utenforstående brukere ikke får anvende Utstyret i

    strid med vilkårene i Avtalen. Kunden har ikke rett til å benytte Utstyret til kommersielle

    eller lovstridige forhold.

     

     

    Dette punktet er jo egentlig ganske klart; Du får ikke dele tjenester med andre husstander. Men det som er uklart, er jo; Hva blir definert som en husstand?

     

    Jeg jobber for en av altibox-leverandørene, så jeg kan høre med noen neste uke, om hva som blir derfinert som husstand for altibox i forhold til punkt 8.5 i vilkår.

    Ok. Jeg tolket dette som at det ikke var lov å ta utsyret over i annen husstand, ikke datasignalene...

     

    Silk jeg tolker svarene på denne tråden er det ikke er ulovlig å dele nett, men det kan være mot vilkårene til nett leverandør å dele nett. Takker for mange gode svar.

  7. Hei!

     

    Jeg har XP Pro på en HP maskin fra 2004. Jeg har nå fått et ekstra skjermkort "Ati Rage 128 ultra" for å teste ut 2 skjermsvisning. Dessverre ser det ut som skjermkortdelen på hovedkortet slutter å sende ut bilde signal når det nye skjermkortet ble installert. Er det håp om å få begge disse kortene til å fungere på en gang? Ser at Vista må ha samme driver på begge kortene ved 2 skjermsvisning, gjelder dette også for XP? Håper på svar :)

  8. Jeg ser bare at det koster 399,-. Kjøper du denne pakken koster det 200,-

    Ringte Elkjøp kundeservice i dag og de kunne fortelle at pga av ekstrem stor etterspørsel etter PS3 kom ikke denne bundelen i butikkene med det første. Det vil heller ikke være mulig å bestille på nettsiden til elkjøp, men bundelen kan bestilles i de lokale butikkene.... Dette virker rart :ermm: Er det noen på forumet så jobber på Elkjøp eller har kontakter inn i systemet hadde det vært greit å vite hvorfor...

  9. Mener å huske at GT4P hadde ganske anderledes og dårligere kjørefysikk enn GT4.

    Ikke enig. Jeg synes at GT4 ble et alt for understyrt spill og GT4P faktisk var et bedre fysikk på. GT3 føles bedre for meg...

     

    Håper på en online del som ligner den vi finner på Toca Race Driver 3. Denne er bare helt super :w00t:

  10. Hei!

     

    Jeg er en av få som fremdeles synes at Stero er bra til Tv tittinga. Dette synes derimot ikke Canal Digital sin Sagem boks. Jeg kjører bilde via HDMI og lyd via phono pluggene fra dekoder til steroanlegg. Lyden er elendig. Setter jeg opp lyden på TV aparatet viser det seg at det også er lydforsinking på de analoge signalene. Dette høres helt fælt ut!

    Kundeservice sa at slikt var det bare, og anbefalte meg å bruke optisk utgang..... Men dette støtter ikke mitt utstyr! Er det andre som opplever det samme?

     

    Noen som får denne boksen til å søke inn kanaler fra en flere hoders satelitt?

×
×
  • Opprett ny...