Gå til innhold

EnergY30

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EnergY30

  1.  

    Sjekk tftcentral.co.uk for eventuelle tester. (beste siden for tester av skjermer) 

     

    Test av AOC på hexus:

     

    http://hexus.net/tech/reviews/monitors/117800-aoc-agon-ag352ucg6-black-edition/?page=5

     

    Største bakdelen med denne  er at den mangler ULMB (lightboost) Fjerner mye ghosting. Dette tror jeg 120hz av ips modellene. Z35 har visst ULMB i følge hjemmesiden til Acer.

     

    Men er det ikke slik at ULMB ikke kan være aktivert samtidig med g-sync?

  2. Jeg er ikkje fan i det heletatt. X34 er faktisk den første Acerskjermen jeg har. Ellers har jeg hatt 7 stk Asus g-syncskjermer :p

     

    Grunne til at jeg har Acer X34 er at det var den første UW skjermen som kom ut til butikkene i Norge. Kjøpte den dag 1 da den ble tilgjengelig. Forhondsbestillte. Jeg er veldig fornøyd med mitt x34 eksemplar. Hadde jeg kjøpt i dag, så hadde jeg nok kjøpt x34p. Dog egentlig det samme hva man kjøper av Asus og Acer, så lenge det er samme panel.

     

    Hehe såpass ja.

    Ja Asus/Acer er det samme, men personlig liker jeg Acer standen bedre.

    X34P er en drømmeskjerm ja, men spørs om man får den for under 10k på en stund...

     

    Ser av prisjakt av jeg misset 8k tilbudet på Z35P. Kanskje jeg bare skal vente på neste prisdropp på den, eller evt andre overraskelser som måtte dukke opp...  :hm:

  3. Takk for svar, men ble ikke helt klok av det...

    Kortet du linker til er inno3d 1070, mens inno3d 1070ti ser ikke ut til å være et valg der.

     

    Mente du at 1070ti pcb = 1070 referansedesign?

    Og at dermed alle 1070 referansedesign blokker skal passe?

     

    EDIT: Formulert på en annen måte: Er inno3d 1070ti design =  inno3d 1070 design?

  4. Oppgraderer hovedsaklig for å kunne spille BF3. Men jeg ønsker også å ha en permanent HDMI tilkobling fra pc til tv for å se på film og serier der. Veldig greit hvis kortet har audio out i HDMI da. Finner både ja og nei svar når jeg googler dette, så håpet at noen her vet :)

  5. Pokerstars regler:

    12. If two or more players are eliminated on the same hand, a player with more chips at the start of the hand finishes higher than a player with fewer chips. If all players started the hand with an identical number of chips, all players tie for that rank, and any prizes due to those players will be equally distributed between them. During hand-for-hand play (as described in rule #13), two or more players eliminated during a single 'synchronized' hand are treated as having been eliminated simultaneously, even if they are at different tables.

     

    Fra ubetit:

    15. If two (or more) players are eliminated on the same hand, the player who started the hand with the most chips will be awarded the higher finishing position.

     

    Hvis dere vil fordele chips i riktige potter før dere kjører hånda blir det slik:

    Mainpot: 15k fra hver spiller. Denne potten er alle med om å vinne.

    Sidepot: 5k fra spiller 2 og 3. Denne potten kan naturlig nok også bare spiller 2 og 3 vinne.

    De resterende 25k chipsa er spiller 2 sine uansett utfall.

  6. Høres veldig rart ut for meg at dere ikke har vært borti dette om dere har spilt i mange år. Har selv spilt i snart 10 år, men dette her er spilleregler jeg ser på som rimelig elementære. De vanskelige situasjonene oppstår ved feildeling, agering ute av tur, upresise avgjørelser o.l.

     

    Uansett, trust me, det jeg sa over er korrekt. Ingen tvil om det! :)

     

    Edit: Hva er poenget om å lage en poll over noe som er regelbestemt? Blir som å si at kanskje taperlaget i en fotballkamp vant kampen fordi de spilte bedre...

  7. Hey!

     

    Er som mange andre på jakt etter enkle studiepoeng, så har meldt meg opp i en drøss av psykologifag dette semesteret. Et av de er HLS0001, men er eksamensformen skriftlig tekst eller flervalg slik som PSY fagene? Bare lurer siden det står "skriftlig" på studweb (i motsetning til PSY fagene hvor det står "flervalgseksamen"). Gidder ikke sitte der en time hvis det er stil... :p

  8. Hei!

     

    Driver med et prosjekt på NTNU hvor vi laget et brettspill. Spillet er beregnet på nye studenter i Trondheim og har som formål at de skal lære ting om byen og sine medspillere på en morsom måte. Brettet er designet på pc og er et kart over byen med forskjellige kjente steder (Nidarosdomen, Samfundet, Lerkendal osv) som poster man kan lande på. For å reise mellom disse brukes bussrutene slik de er på ordentlig. Man må trekke oppgavekort når man lander på en post, og oppgavene har kategoriene faktaspørsmål, utfordringer, kjenn din medspiller, fleip eller fakta, hvor er dette bildet tatt. Finalerunden i spillet er en barrunde, hvor man skal bli kjent med utestedene i byen.

     

    Nå er vi i sluttfasen, og må komme på et fett navn til spillet. Noen som har et catchy forslag? Alle forslag mottas med stor takk! :)

×
×
  • Opprett ny...