Gå til innhold

sirkrelian

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sirkrelian

  1. Off topic så det holder, men føler meg tvungen til å slenge meg på quake bølgen. Ingen FPS spill har høyere skill cap enn quake, og jeg må bare si meg enig med Stein Wilmann over;

    "De fleste FPS idag når ikke Quake 3 til knærne hva "skill ceiling" angår, noe som ironisk gjorde at sjangeren døde ut fordi forskjellen mellom topp og bunn var så stor at det gikk utover rekrutteringen."

     

    Godt sagt!

  2. Er egentlig ingen stor fan av det.. Nå har jeg en god del timer investert i BETA, men syntes det er en uting og temmelig idiotisk når progresjon i en BETA skal bli videreført til den endelige utgaven. Forstår at Blizzard, spesielt på et Free-To-Play spill er redd for å skremme bort mange aktive spillere ved å nulle ut fra BETA til lansering, men jeg syntes det er temmelig teit at spillere (meg selv inkludert) skal dra med meg en hel masse helter og alt mulig rart fordi jeg var heldig å kom inn i lukket BETA for evigheter siden.

     

    Blizzard informerte godt om at når spillet gikk inn i en åpen beta at de ikke kom til å "wipe" progressjonen. Det er i mine øyne helt OK, når det blir gjort på den måten. Man skal være veldig forsiktig med å "wipe" for ofte. Spesielt når produktet fremstår som ferdig, selv om det fortsatt er i Beta.

  3. Storyen og karakterutviklingen på spill som kom på 90-talet, var FF6-9 det beste (og lengste) som eksisterte. Hvis du ikke spilte Final Fantasy den tiden det kom ut kan du aldri forstå magien. Det blir som å skulle forklare en 10 åring idag hvorfor Beatles er bra. Ingen/veldig få 10 åringer skjønner hvorfor 60/70 talls musikk har en viss sjel og passion vi aldri kan få igjen av moderne musikk.

     

    Å diskutere Final Fantasy idag er litt i samme bane har jeg funnet ut. Squaresoft var uten tvil noen av de beste storytellerene på 90-talet. Det blir derfor fort veldig teit å diskutere snart 20 år gamle spill på 20 år gamle spillkonsoller, med mindre man var en av de som faktisk satt til midt på natt og farmet materia-exp. Eller kanskje du som kritiserer FF (i dette tilfellet) med så stor innlevelse var en av de særingene som ikke likte å spille et spill i nærmere 100 timer? :)

     

    Men helt seriøst, slutt å sett 20 år gamle spill opp mot dine favorittspill i 2015. Jeg refererer ikke til noen spesielt i denne tråden, men mange her er inne på en del av poenget mitt lenger oppe.

  4. ^Troll
    Jeg har en beef med spill som Kingdom Hearts, det er et spill som skaper problemer for FF serien, hadde ikke Kingdom hearts eksistert hadde vi fått FF spill ut raskere og hvem vet kanskje et spill av kvalitet.Den tiden dette spillet kom ut var når shit hit the fan, og Square ble en moneymachine som spydde ut spill her og der.Om det er Kingdom Hearts som tok nådes støtet i bedriften er bare gjetting men noe skjedde den perioden som fucked opp spillene.

     

    At du faktisk er seriøs gjør meg bekymret. Stol på meg (og alle andre her) når jeg sier at det absolutt ikke er et FF-spill, og at det absolutt ikke har noe med at Squaresoft og Enix ble Square-Enix.

     

    Kingdom Hearts har fått strålende kritikker verden over, og har en veldig stor og solid fan-base. Tror du må litt lenger ut på jordet med det du sier i denne tråden her altså. :)

  5. Ja, blir for det meste brukt til film. Egentlig stort sett kun til film når jeg tenker meg om.

     

    Fikk høytalerene for 4500kr og forsterkeren for 2800kr ca. Eneste jeg føler jeg trenger nå er en subwoofer, som skal bli kjøpt inn ved en senere anledning :)

     

    Er det normalt at jeg må skru opp til volum 70 av totalt 100 for å få noe særlig med volum ? Høytalerene lager en suselyd som ikke er så rart da jeg har på nesten maksimalt volum. Er det noe innstillinger jeg kan/må/børr stille på? Noe innstillinger jeg IKKE børr tukle med når det gjelder høytaler/forsterker?

  6. Hei!

     

    Jeg har nå bestemt meg for å kjøpe Jamo høytalerpakke (link) og trenger den beste forsterkeren jeg kan få til rundt 3000kr. Har sett på 2 stk som virker grei i den prisklassen, Onkyo og Yamaha.

     

    Jeg vil veldig gjerne høre om dere flinke folk her har noen anbefalinger som jeg heller børr gå for, eller om dette oppsettet er greit. I så tilfelle ønsker jeg å vite hvilken av de to jeg har linket til som er det beste kjøpet, og helst hvorfor. :)

     

    Jeg er helt grønn når det kommer til både lyd og forsterkere og slikt, så jeg vil høre på folk som har peiling.

     

    Takker på forhånd for alle svar!

  7. Er enig i karakteren, men litt vel kritisk var du til singleplayer delen, iforhold til 9'eren du gav. Føler du ikke roste nok det som faktisk er veldig bra. Det er sjelden/aldri jeg har blitt så engasjert i et RTS spill at jeg velger å bruke all fritid på å spille campaignen ferdig, og ikke minst få achievements/portrett. Har prøvd alle RTS spilla du nevner i anmeldelsen, og min mening er iallefall at ingen av de kan måle seg med hva SC2 gidde meg.

     

    MP delen vet jo alle at den eier fullstendig, men det er også ikke for "alle", iallefall ikke før de prøver det selv. :)

  8. Jeg er meget positivt overaska over SC2. Det overaska meg veldig alt du kunne gjøre innimellom missions når du er i Hyperion, ikke at det faktisk ER noe voldsomt viktig å gjøre, men bare det å prate med alle folka og oppgradere units og byggninger osv var veldig positive element i et RTS spill. Gir meg liksom lyst til å fortsette å spille, siden jeg får mye dialoger og oppgradering etter missions.

     

    Det skal sies at jeg har holdt meg unna alt som heter starcraft 2 news, videoer og generelt alt "hype" som naturligvis oppstår ved storspill. Jeg hadde heller ingen store forventninger om spillet, og egentlig hadde jeg ikke tenkt å kjøpe det på lanseringsdagen heller, men når dagen kom og jeg tenkte på å prøve et nytt Blizzard spill (fordi blizzard alltid leverer), klarte jeg ikke holde meg.

     

    Kort fortalt, jeg hadde middels forventninger fordi jeg er ikke så fan av RTS spill generelt, annet enn å slappe av med campaigns, og ble VELDIG positivt overasket. Gleder meg stort til neste spilling :)

     

    PS: fikk tilogmed lyst å spille det online også, selv om jeg garantert blir pikkeid av kinesere. B)

  9. Du skal få lov til å være uenig med anmeldelsene til God of War spillene, men syns du børr spille mer enn 1-2 timer før du hiver deg over et forum og skriver et essey om alt du ikke likte. Virker som du på forhånd ville være veldig kritisk til spillene, og når du begynte å spille det søkte du etter alt smått og godt som du ikke syns var perfekt.

     

    Slapp av, ta deg tid til et spill og ikke dømm det etter førstebrett. Vi kan heller høre ifra deg når du er ferdig med spillet. :)

  10. Tror DICE sin team-balance går ut på å gi folk "connection to the server has been lost" :p

     

    Fra spøk til alvor, jeg har opplevd det kun en gang selv, at jeg fysisk ble flytta til det andre laget. Det skjedde uten noe forvarsel, jeg merket iallefall ingenting før jeg plutselig hadde bytta lag.

     

    Sann må man bare venne seg til når man er imba og skaper ubalanse ;)

  11. Hvor er mw2!?!

     

     

    MW2 er nok ikke på lista av samme grunn som ikke WoW er på lista, man regner vel kanskje med at "alle" har det allerede, eller i det minste har prøvd det.

     

    Det håper jeg iallefall, hvis ikke er det en skandale at ikke verdens mest populære skytespill utgitt i nyere tid blir anbefalt.

     

    Godt å se Resonance of Fate og FFXIII på lista under RPG, selvom jeg syns Tales of Vesperia fortjener en plass der :)

  12. da ska man skaffe sæ det :D må jo næstn det når man har FFXI ^^

     

    Hvorfor må du skaffe deg FFXIV når du har XI?

    Er jo bare XI med bedre grafikk.

    Og ikke skriv på dialekt, jeg forstår nesten ikke hva du sier...

     

     

    Er FF14 det samme som FF11 bare med bedre grafikk? Hvor står det? Sitter du der og sier at FF14 har nøyaktig samme verden som FF11, nøyaktig samme klasser og nøyaktig samme tradeskills? Mener du det er en relansering av FF11?

     

    lol.

     

    I think not.

     

    Og ikke skriv bare dritt, jeg forstår nesten ikke hva du sier...

     

     

    EDIT: hi diztar /wave :)

  13. Har dere enda ikke fått testa Heroes of Newerth så er det nesten OBLIGATORISK for alle som liker å konkurere mot andre i et lagbasert nettspill. Det er latterlig morro, men litt vanskelig for helt ferske folk de første matchene, da det tar 3-4 matcher før du liksom skjønner poenget, og da er det bare et eventyr fullt med mestringsfølelse og gleden av å sammen overvinne 5 andre (i 5v5, som er standard match setup).

     

    Anbefales på det VARMESTE!

  14. Dette er en helt LATTERLIG diskusjon. Hva hver og enkelt legger i begrepet RPG i spillsammenheng er uviktig, det som er greia er at over 50% av alle som skriver at FF13 ikke kvalifiserer som et RPG ikke har spilt mer enn deler av spillet. Ja, spillet er urovekkende lineært, men det har nok av RPG element i seg til å være et RPG.

     

    Det er selvsagt det FF spillet med MINST rollespill elementer i seg, men å gå ut i media og si at FF ikke kvalifiserer som et RPG er bare latterlig og barnslig av en så høyt profilert fyr, og det er helt klart og tydelig at fyren er gjennomsiktig misunnelig på Square-Enix.

×
×
  • Opprett ny...